![]() |
Mysliciel do myslacych ty nie nalezysz. Przeczytaj jej post jeszcze raz i sie zastanow moze znajdziesz jakis sens.
|
@ Mysliciel
Grozisz mi? Faktycznie do myślących nie należysz, bo posta nie umiesz zedytować. Za spam i groźby powinieneś dostać bana B) Poza tym gorsza część Bogatynii umie tylko wyzywać, ty właśnie do tej części należysz. |
Cytuj:
|
A ja slyszalem jeden bogatynski text "ej ich nie bijemy bo przyjedzie ich czarna brac i nas spala " :-) polewa byla niezla:)
To jest jeden z ciekawszych miast w Polsce mieszanka ludzi biednych z ludzmi bogatymi gdzie widac juz bogatsze Niemcy, i gdzie blisko jest do Czech po absynt (wali po lbie oj wali) gdzie ezoteryczna czesc miasta az huczy od interesow |
Cytuj:
2. Czyżby Michał z Bogatyni? 3. A ty nie będziesz mi rozkazywał gówniarzu. @ Dziub'ek Ogólnie z bogatyńskich chłopców jest fajna polewka :D Są wyjątki. Edit @ down: ma klimat i bardzo je lubię, ale niektórzy poprostu to psują |
Ale ja nie mowie ze nie jest fajnie w Bogatyni naprawde to miasto ma klimat...
|
[quote=Zielona Firanka]1. Popraw w profilu nick postaci na "nieważne" bo tak się składa, że 'nie' pisze się łącznie z przymiotnikami.
2. Czyżby Michał z Bogatyni? 3. A ty nie będziesz mi rozkazywał gówniarzu. sorki ale jak bym mial na imie MIchal to bym sie powiesil!!! a czemu zaczeles czy tam zaczelas wyzywac kogos z bogatyni ??? jak chcesz na kogos gadac to gadaj na niego a nie odrazu do miasta sie przyczepiasz !! bogatynia moze nie jeste duza ale zato zajeb..... |
Cytuj:
|
@up
Naucz się edytować posty, please... Respect dla Mroka i Frediego, oni wolą prowadzić rozmowy na PW niż offtopicować temat. Pozdrawiam, następnym razem wypowiadać się będę do TEMATU i nie będę prowadziła konwersacji typu "%^&%& sie od bogatyni!!!11one". Zdanie mam własne. Miasta nie obrażam bo lubię. |
Cytuj:
Twoj opis (ale polewa):cup: Real name: Real motherfucker Comment: FUCK THE BOJO TEAM !!! P.S ile ty masz lat? Gz zabica 15lvl napewno trudy przeciwnik skoro jest w twoim comment. |
Cytuj:
yo mechatronik :P:D wrecie ktos pozadny na tym forum :D |
Wiesz jak sie ubije kogos samymi ff to jednak jest niezly ubaw... po co marnowac runy jak moze ff zabic "wielkiego wojownika"
|
@Zielona Firanka
Invitujemy najlepiej 20+ i osoby co sie nie boja walczyc i stracic runy i eq np dzis bylo batle male to polowa uciekla zostalo nas 3 iall padlismy ale nash pro mastash od dsow ubil jednego bojusa. |
To nie jest temat ani o terrorystach, ani o Bogatyni ani o wojnie Bojo Team vs Cos Tam.
topic byl zalozony do dyskusji o wojnie Wanted Vs DoF i milo by bylo jakbyscie ludzie sie tego trzymali jakis modek plx :( |
@ Cors
Dokładnie, dlatego nie chcę już odpisywać na offtopici. Czy możesz przybliżyć sytuację jaka teraz jest na Azurze? Szykuje się jakaś battle? |
Corsik to takze temat o wydarzeniach z Azury :) Co do Bogatyni to sie zgadzam.
|
Temat nie sugeruje wyłączności na wojnę DoF vs Wanted.
A prywatne wjazdy i cały ten hałas o Bogatynie nie świadczy najlepiej o żadnym z Was... |
Z tego co wiem, ten temat mial byc glownie o wojnie dof vs wanted mimo iz temat o tym w 100% nie mowi, wiec prosze was przestancie pisac o jakis bzdurach -.-.
Z gory dziekuje ;]. |
LOL
@Mysliciel Ale mi zaimponowales stary kozak jestes po panience pojechales brawo :D jestem pelen podziwu Firanka on moze chce z toba solówke ? Damski bokser jestes to wpadni do nas unas jest Ania ona potrafi z bani na.pie.rda.lac i co jestes bogiem uswiadom to sobie miasto moje a ja wielki jak K.U.R.W.A dwa bomblki... Troling ;] sorry ale musialem trolowi odtegowac... @123 Bojo Team zawsze jest byl i bendze... banda nobów z 30 lvl co moga... Sam nie bende ich zabijal bo szkoda fraga ale moge wam pomuc w organizacji i poprowadzeniu walki tak o dla rozrywki cos w stylu sunblade on furora ;] @Ciri the Witcher Zgadzam sie z toba w 100% ale zawsze tak bylo i bendze ze tu poruszane benda wszystkie sprawy zwiazane z Azura proponuje zmienic topic ;] @Do tych co maja problem do mojej ortografi HXUXJ Wam Do Niej ! Pozdrawiam wasz kochany Sathanek ;* |
Lol
@Bogatynia
Heh nie wiem dlaczego poruszacie tutaj temat Bogatyni krytykujecie dyskutujecie na ten temat nie mając o tym zielonego pojecia. Miasto jak miasto nie wiem dlaczego budzi w was tyle emocji i zaintersowania ;] @Ja Jeżeli chodzi o mnie mam wy je ba ne na to co o mnie piszą mówią spiewaja itp ;] Gram 4fun a niektorzy z was maja jakies niezdrowe podejscie do tego jakby to byla dla was wazniejsza czesc zycia. @Komentarze Będziecie to komentowac mam to gdzies najaprawdopodobniej i tak tego nie przeczytam bo mam wy.je.bane na fora takie jak to gdzie w wiekszosci tematu jezdza i wymądrzają się 30 lvle. @Wojna Co do wojny Wanted Vs DoF zeby niebylo ze pisze poza tematem Jak narazie DoF zlapal kilka fragow i mysl ze juz wszystko przesądzone jednak to się jeszczeo każe. Pozdro Lord Sensej |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:57. |