Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Qual 10-08-2006 19:04

Mysliciel do myslacych ty nie nalezysz. Przeczytaj jej post jeszcze raz i sie zastanow moze znajdziesz jakis sens.

Zielona Firanka 10-08-2006 19:08

@ Mysliciel
Grozisz mi?
Faktycznie do myślących nie należysz, bo posta nie umiesz zedytować. Za spam i groźby powinieneś dostać bana B)
Poza tym gorsza część Bogatynii umie tylko wyzywać, ty właśnie do tej części należysz.

Mysliciel 10-08-2006 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielona Firanka
@ Mysliciel
Grozisz mi?
Faktycznie do myślących nie należysz, bo posta nie umiesz zedytować. Za spam i groźby powinieneś dostać bana B)
Poza tym gorsza część Bogatynii umie tylko wyzywać, ty właśnie do tej części należysz.

nie bedziesz nikogo z bogatyni od wiesniakow wyzywac

Dziub'ek 10-08-2006 19:12

A ja slyszalem jeden bogatynski text "ej ich nie bijemy bo przyjedzie ich czarna brac i nas spala " :-) polewa byla niezla:)

To jest jeden z ciekawszych miast w Polsce mieszanka ludzi biednych z ludzmi bogatymi gdzie widac juz bogatsze Niemcy, i gdzie blisko jest do Czech po absynt (wali po lbie oj wali) gdzie ezoteryczna czesc miasta az huczy od interesow

Zielona Firanka 10-08-2006 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mysliciel
nie bedziesz nikogo z bogatyni od wiesniakow wyzywac

1. Popraw w profilu nick postaci na "nieważne" bo tak się składa, że 'nie' pisze się łącznie z przymiotnikami.
2. Czyżby Michał z Bogatyni?
3. A ty nie będziesz mi rozkazywał gówniarzu.

@ Dziub'ek
Ogólnie z bogatyńskich chłopców jest fajna polewka :D Są wyjątki.
Edit @ down: ma klimat i bardzo je lubię, ale niektórzy poprostu to psują

Dziub'ek 10-08-2006 19:23

Ale ja nie mowie ze nie jest fajnie w Bogatyni naprawde to miasto ma klimat...

Mysliciel 10-08-2006 19:29

[quote=Zielona Firanka]1. Popraw w profilu nick postaci na "nieważne" bo tak się składa, że 'nie' pisze się łącznie z przymiotnikami.
2. Czyżby Michał z Bogatyni?
3. A ty nie będziesz mi rozkazywał gówniarzu.

sorki ale jak bym mial na imie MIchal to bym sie powiesil!!!
a czemu zaczeles czy tam zaczelas wyzywac kogos z bogatyni ??? jak chcesz na kogos gadac to gadaj na niego a nie odrazu do miasta sie przyczepiasz !! bogatynia moze nie jeste duza ale zato zajeb.....

Mysliciel 10-08-2006 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dziub'ek
Ale ja nie mowie ze nie jest fajnie w Bogatyni naprawde to miasto ma klimat...

A ty skad wiesz ??

Zielona Firanka 10-08-2006 19:33

@up
Naucz się edytować posty, please...

Respect dla Mroka i Frediego, oni wolą prowadzić rozmowy na PW niż offtopicować temat.

Pozdrawiam,

następnym razem wypowiadać się będę do TEMATU i nie będę prowadziła konwersacji typu "%^&%& sie od bogatyni!!!11one". Zdanie mam własne. Miasta nie obrażam bo lubię.

mechatronik 10-08-2006 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dziub'ek
A ja slyszalem jeden bogatynski text "ej ich nie bijemy bo przyjedzie ich czarna brac i nas spala " :-) polewa byla niezla:)

Ty to masz poczucie humoru. ;( U ciebie w miescie same high lvl graja w tibie??
Twoj opis (ale polewa):cup:
Real name: Real motherfucker
Comment: FUCK THE BOJO TEAM !!!

P.S ile ty masz lat?
Gz zabica 15lvl napewno trudy przeciwnik skoro jest w twoim comment.

Mysliciel 10-08-2006 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mechatronik
Ty to masz poczucie humoru. ;( U ciebie w miescie same high lvl graja w tibie??
Twoj opis (ale polewa):cup:
Real name: Real motherfucker
Comment: FUCK THE BOJO TEAM !!!

P.S ile ty masz lat?

yo mechatronik :P:D
wrecie ktos pozadny na tym forum :D

Dziub'ek 10-08-2006 20:57

Wiesz jak sie ubije kogos samymi ff to jednak jest niezly ubaw... po co marnowac runy jak moze ff zabic "wielkiego wojownika"

123 10-08-2006 21:35

@Zielona Firanka
Invitujemy najlepiej 20+ i osoby co sie nie boja walczyc i stracic runy i eq np dzis bylo batle male to polowa uciekla zostalo nas 3 iall padlismy ale nash pro mastash od dsow ubil jednego bojusa.

Cors Ent 10-08-2006 22:33

To nie jest temat ani o terrorystach, ani o Bogatyni ani o wojnie Bojo Team vs Cos Tam.
topic byl zalozony do dyskusji o wojnie Wanted Vs DoF i milo by bylo jakbyscie ludzie sie tego trzymali

jakis modek plx :(

Zielona Firanka 10-08-2006 22:40

@ Cors

Dokładnie, dlatego nie chcę już odpisywać na offtopici.

Czy możesz przybliżyć sytuację jaka teraz jest na Azurze? Szykuje się jakaś battle?

Qual 10-08-2006 22:44

Corsik to takze temat o wydarzeniach z Azury :) Co do Bogatyni to sie zgadzam.

Qba =] 10-08-2006 23:14

Temat nie sugeruje wyłączności na wojnę DoF vs Wanted.

A prywatne wjazdy i cały ten hałas o Bogatynie nie świadczy najlepiej o żadnym z Was...

Ciri the Witcher 10-08-2006 23:22

Z tego co wiem, ten temat mial byc glownie o wojnie dof vs wanted mimo iz temat o tym w 100% nie mowi, wiec prosze was przestancie pisac o jakis bzdurach -.-.

Z gory dziekuje ;].

Sathan Bell 11-08-2006 02:13

LOL
@Mysliciel
Ale mi zaimponowales stary kozak jestes po panience pojechales brawo :D jestem pelen podziwu Firanka on moze chce z toba solówke ? Damski bokser jestes to wpadni do nas unas jest Ania ona potrafi z bani na.pie.rda.lac i co jestes bogiem uswiadom to sobie miasto moje a ja wielki jak K.U.R.W.A dwa bomblki... Troling ;] sorry ale musialem trolowi odtegowac...

@123
Bojo Team zawsze jest byl i bendze... banda nobów z 30 lvl co moga... Sam nie bende ich zabijal bo szkoda fraga ale moge wam pomuc w organizacji i poprowadzeniu walki tak o dla rozrywki cos w stylu sunblade on furora ;]

@Ciri the Witcher
Zgadzam sie z toba w 100% ale zawsze tak bylo i bendze ze tu poruszane benda wszystkie sprawy zwiazane z Azura proponuje zmienic topic ;]

@Do tych co maja problem do mojej ortografi
HXUXJ Wam Do Niej !

Pozdrawiam wasz kochany Sathanek ;*

Lord sensej 11-08-2006 02:58

Lol

@Bogatynia
Heh nie wiem dlaczego poruszacie tutaj temat Bogatyni krytykujecie dyskutujecie na ten temat nie mając o tym zielonego pojecia. Miasto jak miasto nie wiem dlaczego budzi w was tyle emocji i zaintersowania ;]

@Ja
Jeżeli chodzi o mnie mam wy je ba ne na to co o mnie piszą mówią spiewaja itp ;]
Gram 4fun a niektorzy z was maja jakies niezdrowe podejscie do tego jakby to byla dla was wazniejsza czesc zycia.

@Komentarze
Będziecie to komentowac mam to gdzies najaprawdopodobniej i tak tego nie przeczytam bo mam wy.je.bane na fora takie jak to gdzie w wiekszosci tematu jezdza i wymądrzają się 30 lvle.

@Wojna
Co do wojny Wanted Vs DoF zeby niebylo ze pisze poza tematem
Jak narazie DoF zlapal kilka fragow i mysl ze juz wszystko przesądzone jednak to się jeszczeo każe.

Pozdro
Lord Sensej

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:57.