![]() |
Cytuj:
|
Nivar = Ravin Te'Be a Ravin = zwykła pierdolona małoletnia kurwa ;)
|
hahahaha ja analfabeta omg dawaj przyklady czekam czekam hahahahaha idioto omg
:cup: WiW |
Cytuj:
a, i jeszcze nie umiesz czytac ze zrozumieniem |
Cytuj:
|
HAHHAHAHHAHAHA olik to jest przyklad akurat dobry ale dla twojego pustactwa i glupoty glupku. Olik a ty nie jestes czasem Gm tego forum ?
bo widze ze ciebie to tu kazdy tyra a ty uważasz sie za wielkiego mistrza tego forum hahahaha Xalen heh tez cie kocham nie martw sie nie zapominam o tobie kochanie :* :cup: WIW |
Cytuj:
|
Cytuj:
To jest zart sam w sobie (tylko nie mow ze, to taka metafora) :cup: NIVAR |
ja tez kocham twoja matke za biedronka
Cytuj:
2 mi się bardziej zdaje że ty jeste¶ bogiem tego forum?;> xD |
NIE KARMIĆ TROLLA* !
*Nivar |
nie jestem ravinem mam 80 druta na kyrze i *** wam do tego omg
Tak olik to byl taki zart zebys sie skapnal pustaku :cup: WIW |
Cytuj:
Fajnie ze niema 80 druida na kyrze :cup: NIVAR |
Ty czy nie Ty...
Cytuj:
|
Nivar jest typowym odpowiednikiem Przema(czytaj. Sasho Pansa) z furory.Prezentuj± podobny styl.Jednakże ten człowiek ma jaki¶ problem z czytaniem ze zrozumieniem i budowaniem zdań bez przekleństw.
Pozatym masz jaki¶ dowód że jestem dzieciakiem?Nie masz takiego powodu więc?Wy*******aj! Pewnie zaraz napiszesz:JÓŁ KóóóRWA ZIOmu¶s TwojEEę TEkeksty ¶wiˇdscz± kurwła ziom kurwa o toBie. Stary ogranij się. |
Cytuj:
Lacznie ludzi z WIw bylo tylko 6 online. Tetro, Gibon, Rhu Inferno, Fauder Ara, Her~ no i Mot Was bylo tez troche :p |
No Juz sobie nie pogram bo mnie z huntuje Gandamir hahahaha
:cup: WIW |
Niby masz 80lvl, a piszesz posty jaki¶ miał najwyższy lvl lub by¶ był leaderm rz±dz±cej guildi...
Widać że tylko chcesz się dowarto¶ciować : ) |
Cytuj:
:cup: NIVAR Cytuj:
|
@Olik
Jemu pewnie chodziło o post Xalena,ale nie doczytał do końca więc przypisał to twojej osobie ;) |
Amasa nie było ale był Syranus.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:58. |