Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85431)

Bolter 11-05-2007 17:32

Chłopaki pechowy kiko powraca wyleczyłem nogę i dziś rano idę do szkoły szczęśliwy potem jadę na mecz
wchodzę na boisko I CO? gram 5 min i nagle Rzepka mi wyskakuje ze stawu patrzę sie na nogę w szoku i zaczynam nastawiać rzepkę zajęło mi to 2 sekundy i padłem na ziemie prawie mdlejąc . Mam pechowy rok i pechowy okres w swoim życiu ale to juz przesada.

Nie życzę nikomu przeżyć tego co ja dziś takiego bólu do tej pory nie doświadczyłem i nie polecam Cud ze jako tako chodzić mogę chodzić >.<

Qu'ink 11-05-2007 18:42

Jednym Słowem Peszek , zaduzo kompa zamało ruchu mięśnie i ścięgna w zastoju i takie są skutki

Bolter 11-05-2007 19:08

Powiem Ci, że jeśli chodzi o ruch i zastygnięte mięśnia to nie w tym problem ruszam się więcej niż niejeden tutaj ale nie w tym rzecz . Może brak witamin jak na razie z tego co wiem będę musiał odpuścić sobie piłkę nożna na 2-6 miesięcy :/ W poniedziałek prześwietlenie i badania (krwi itd.)

ader 11-05-2007 20:36

To niezbity dowód że ruch na RL jest zbędny! >=]

Cóż, zdrowiej szybciej bo nie lubię jak się logujecie po jedną osobę tylko na walki.

Skrzator 11-05-2007 22:04

Miła atmosfera na forum ;). Może dlatego że nie wypowiada się ani Fraten ani Martinesz? (0 ofensywy w tym zagadnieniu). Co jak co ale ader zawsze ma podejście do wszystkie za co się łapie ^^. Pozdro

Emok 11-05-2007 22:09

@Bolter
Płaczemy razem z Tobą ;P

MalleL1990 11-05-2007 22:27

@Bolter

Współczucia =/ aż 2- miechów, za dużo, ale zawsze zostaje tibia :P

Grchw1916 11-05-2007 22:47

ej no kurwa czemu mnie wyżucacie z waszego tsa :(:(, chciałem sobie z wami pogadać a tu huj... :/

Bolter 11-05-2007 23:47

@Emok nie płacze ale się w*****am bo znów sobie pochodziłem zdrowy 6 godzin xD
@MalleL Została by tibia gdybym miał jak siedzieć przy kompie z wyprostowana noga ale nie da rady xD
@ Xirodanku tak wyszło po prostu w*****amy się jak ktoś daje ip bez naszej wiedzy wiesz może wejść każdy.

Teraz dostałem cos ekstra mam 2 w 1 Kolana shaushahs ale boli jak nie wiem co XD

ader 13-05-2007 09:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1425252)
@Emok nie płacze ale się w*****am bo znów sobie pochodziłem zdrowy 6 godzin xD
@MalleL Została by tibia gdybym miał jak siedzieć przy kompie z wyprostowana noga ale nie da rady xD
@ Xirodanku tak wyszło po prostu w*****amy się jak ktoś daje ip bez naszej wiedzy wiesz może wejść każdy.

Teraz dostałem cos ekstra mam 2 w 1 Kolana shaushahs ale boli jak nie wiem co XD

Przecież i tak 95% populacji tego serwa zna IP waszego teamspeaka :o

Emok 13-05-2007 10:05

Np.:
EiV wygra wojne.
Nikt na tak głupi pomysł nie wpadnie. :)

ader 13-05-2007 10:10

No, z takimi pro wymiataczami to nie , raczej się im nie uda...

08:58 You lose 24 hitpoints due to an attack by Galadorm.
08:58 You lose 183 hitpoints due to an attack by Galadorm.
08:59 Using one of 73 spell runes...
08:59 You lose 49 hitpoints due to an attack by Galadorm.
08:59 You lose 208 hitpoints due to an attack by Galadorm.
<tu już zwiałem do depo>

Sorcererr, jak masz kłopoty z aimingiem to włącz spowrotem tego ngbota bo marnie Ci idzie kozakowanie, popatrz taki Galadorm 100% trafień, a Ty co?

Btw. jeszcze się muszę dowiedzieć ale prawdopodobnie Liryczny Vandal jest hunted za pomaganie wam. Ja się dowiem wszystkiego ;)

Swoją drogą, nie mogliście zaryzykować szczęścia jak ubijałem gs'y na pohu? Też był server save już, a mielibyście troche większe szanse.. przynajmniej żadnych drabinek w pobliżu ;D

Skrzator 13-05-2007 10:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grchw1916 (Post 1425098)
ej no kurwa czemu mnie wyżucacie z waszego tsa :(:(, chciałem sobie z wami pogadać a tu huj... :/

Nieznosze jak mi bydło na teamspeaka wchodzi ^^.

ader 13-05-2007 10:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzator (Post 1427789)

A Ty dalej się uważasz za Boga, bo masz ten swój żałosny 100+ i jesteś w EiV. Błagam, BŁAGAM zrób sobie fotkę jak już Cię uwalimy, chciałbym poznać Twoją minę jak się nagle zbudzisz ze swojego pięknego snu o potędze

Gala'dorm 13-05-2007 11:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1427869)
A Ty dalej się uważasz za Boga, bo masz ten swój żałosny 100+ i jesteś w EiV. Błagam, BŁAGAM zrób sobie fotkę jak już Cię uwalimy, chciałbym poznać Twoją minę jak się nagle zbudzisz ze swojego pięknego snu o potędze

Ale to nie on mowi, ze jest niezniszczalny (tylko cytuje slowa).

Skrzator 13-05-2007 11:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1427869)

Przytoczę ci moją reakcję jak padałem w Ab'dendriel na masslogu:
Rozmowa a raczej krzyk:
"MASSLOG"
"MASSLOG"
"NA MNIE"
"NA MNIE"
"PADŁEM"
po 2 minutach
"kurwa lol HAHAHA"
Tak samo było na poi.
Jak padłem zaczęłem się śmiać i wyciełem do boltera do domu żeby popatrzeć jak inni padają :).Pozdor miśq
O co do potęgi to chyba ją poczułeś między moimi nogami ;O?

Lord_Samozlo 13-05-2007 11:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzator (Post 1427789)

Do czego zmierzasz swoimi wypowiedziami?

Wojtemo 13-05-2007 11:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord_Samozlo (Post 1427975)

Pewne osoby wchodza z twojej guildi do nas na ts i sluchaja!!!!no troszke kultury
wystarczy(mam na mysli powiedzenie czesc lub cos innego a nie sluchac i czekac az sie czegos dowiesz;/)...

*Wube* 13-05-2007 13:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord_Samozlo (Post 1427975)

Moze poprostu ktos Was nie lubi ? i niechce widziec Was na swoim tsie ? :) a co do Adera... kto tu sie uwaza za boga... sam gadasz jaki ty gut jestes po trapnoles seqa i jestes niskim lvlem i Cie nikt nie moze ubic... i co jest zalosne to ze nie umiesz nabic 100 lvla?

Wesha 13-05-2007 13:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Wube* (Post 1428373)
Moze poprostu ktos Was nie lubi ? i niechce widziec Was na swoim tsie ? :) a co do Adera... kto tu sie uwaza za boga... sam gadasz jaki ty gut jestes po trapnoles seqa i jestes niskim lvlem i Cie nikt nie moze ubic... i co jest zalosne to ze nie umiesz nabic 100 lvla?

A skad wiesz ze nie umie nabic? to ze nie ma 100 lvla tylko 60 nie oznacza ze nie umie go nabic.. poprostu nie spedza tyle czasu ile wy.. coraz wiecej 100 lvli jest i 3/4 z tego nooby. a jak nie umieja 60 knighta ubic ktory ma 900+ hp to jest zalosne... nie chwalac sie ubilem swoim sorckiem 45 lvl z 71 lvl sorckiem 57 knighta padl jak szmata a wy niee umiecie 60 lvla ubic?
zalosne... pozdro :* xd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12.