![]() |
Chłopaki pechowy kiko powraca wyleczyłem nogę i dziś rano idę do szkoły szczęśliwy potem jadę na mecz
wchodzę na boisko I CO? gram 5 min i nagle Rzepka mi wyskakuje ze stawu patrzę sie na nogę w szoku i zaczynam nastawiać rzepkę zajęło mi to 2 sekundy i padłem na ziemie prawie mdlejąc . Mam pechowy rok i pechowy okres w swoim życiu ale to juz przesada. Nie życzę nikomu przeżyć tego co ja dziś takiego bólu do tej pory nie doświadczyłem i nie polecam Cud ze jako tako chodzić mogę chodzić >.< |
Jednym Słowem Peszek , zaduzo kompa zamało ruchu mięśnie i ścięgna w zastoju i takie są skutki
|
Powiem Ci, że jeśli chodzi o ruch i zastygnięte mięśnia to nie w tym problem ruszam się więcej niż niejeden tutaj ale nie w tym rzecz . Może brak witamin jak na razie z tego co wiem będę musiał odpuścić sobie piłkę nożna na 2-6 miesięcy :/ W poniedziałek prześwietlenie i badania (krwi itd.)
|
To niezbity dowód że ruch na RL jest zbędny! >=]
Cóż, zdrowiej szybciej bo nie lubię jak się logujecie po jedną osobę tylko na walki. |
Miła atmosfera na forum ;). Może dlatego że nie wypowiada się ani Fraten ani Martinesz? (0 ofensywy w tym zagadnieniu). Co jak co ale ader zawsze ma podejście do wszystkie za co się łapie ^^. Pozdro
|
@Bolter
Płaczemy razem z Tobą ;P |
@Bolter
Współczucia =/ aż 2- miechów, za dużo, ale zawsze zostaje tibia :P |
ej no kurwa czemu mnie wyżucacie z waszego tsa :(:(, chciałem sobie z wami pogadać a tu huj... :/
|
@Emok nie płacze ale się w*****am bo znów sobie pochodziłem zdrowy 6 godzin xD
@MalleL Została by tibia gdybym miał jak siedzieć przy kompie z wyprostowana noga ale nie da rady xD @ Xirodanku tak wyszło po prostu w*****amy się jak ktoś daje ip bez naszej wiedzy wiesz może wejść każdy. Teraz dostałem cos ekstra mam 2 w 1 Kolana shaushahs ale boli jak nie wiem co XD |
Cytuj:
|
Np.:
EiV wygra wojne. Nikt na tak głupi pomysł nie wpadnie. :) |
No, z takimi pro wymiataczami to nie , raczej się im nie uda...
08:58 You lose 24 hitpoints due to an attack by Galadorm. 08:58 You lose 183 hitpoints due to an attack by Galadorm. 08:59 Using one of 73 spell runes... 08:59 You lose 49 hitpoints due to an attack by Galadorm. 08:59 You lose 208 hitpoints due to an attack by Galadorm. <tu już zwiałem do depo> Sorcererr, jak masz kłopoty z aimingiem to włącz spowrotem tego ngbota bo marnie Ci idzie kozakowanie, popatrz taki Galadorm 100% trafień, a Ty co? Btw. jeszcze się muszę dowiedzieć ale prawdopodobnie Liryczny Vandal jest hunted za pomaganie wam. Ja się dowiem wszystkiego ;) Swoją drogą, nie mogliście zaryzykować szczęścia jak ubijałem gs'y na pohu? Też był server save już, a mielibyście troche większe szanse.. przynajmniej żadnych drabinek w pobliżu ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Rozmowa a raczej krzyk: "MASSLOG" "MASSLOG" "NA MNIE" "NA MNIE" "PADŁEM" po 2 minutach "kurwa lol HAHAHA" Tak samo było na poi. Jak padłem zaczęłem się śmiać i wyciełem do boltera do domu żeby popatrzeć jak inni padają :).Pozdor miśq O co do potęgi to chyba ją poczułeś między moimi nogami ;O? |
Cytuj:
|
Cytuj:
wystarczy(mam na mysli powiedzenie czesc lub cos innego a nie sluchac i czekac az sie czegos dowiesz;/)... |
Cytuj:
|
Cytuj:
zalosne... pozdro :* xd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12. |