![]() |
Sua jestes chyba najbardziej popierdolonym użytkownikiem forum Tibia.pl.
Czepiasz sie tak tego Mateusza jak Ty bys byl jakims super mastah pvp i wszystkich zabijasz, a prawda jest taka ze jestes zerem mój drogi Notopie. Udowodniles to na każdej wojnie na Arcani MISZCZU ! Po to są światy Non-pvp żeby ktos na nich gral a to ze Mateusz sie akurat na takim wybil to chwala mu za to. |
Cytuj:
|
Tak sie sklada misq ze go widzialem co robil na wojnie DPFT vs Era Zero
Pozatym kim jest Sua zeby obrazac Mateusza ? ;) to dziala w obie strony MISZCZU |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Turon De'Galx
giertych to twoja rodzina??:D |
Wovimus
Mar 29 2007, 10:22:44 CEST Killed at Level 134 by Fosfik |
Cytuj:
pomagał każdemu ale oczywisce respekt dla niego bo miał pojecie o tibi Cytuj:
noc~ to cipa |
Cytuj:
Fosa zrobil duzo na servie i glownie dzieki niemu arcania jest jaka jest (dla jednych dobra dla innych zla) , daltego u mnie szacunek bedzie mial tak dlugo az nie znizy sie do poziomu innych beach ktorzy obrazaja ludzi bezpodstawnie. A starszy niestety nie jestes ;] ale piszac chlopak nie mialem na celu pokazania ze jestse "dzieckiem" |
Cytuj:
~dla ciebie ja wiem czy bym miał szacunek hmm moze nawet i tak bo twoje działanie jest takie nawet moze i się podobać : a) jesteś huntet b) masz ileś tam dni na spłacenie np (i tu zależy od lvlu kase np 10 k ) c) jak nie zapłaci to ginie d) no i co tu duzo mówić ty gościa nie zabijasz ktoś inny nawet za bardzo nie bierzesz w tym udziału |
Cytuj:
NOTOP: Hehehe to mi sie podoba:P MDF jest rox-.- |
Cytuj:
|
Gankstarr
Ok so as i am dont use this forum coz i am no polak so please dont talk here abt me...if u have something againts me msg me in game...
THX BB |
Cytuj:
po za tym bajki nie są złe bo dzięki bajkom wiesz jak postępować w życiu bo wiadomo ze bajka ma morał |
@Gank~
czasami nawet jak myslisz, ze kogos nienawidzisz za to co zrobil to idzie sie z nim dogadac i nawet sie okazuje, ze moze byc z niego dobry gosc ;) i nie ma to jak dowiedziec sie czegos o akcjach sprzed 1,5 roku ;) po co sie awanturowac jak mozna spokojnie pogadac ;) |
Hmm... nie wiem czy sie cieszyc czy nie ... z jednej strony sie ciesze... Morgool hacked (bo ten new owner sux :P) i rooked... ale z drugiej szkoda mi tego chara... [CHAR]Morgool[/CHAR]
|
Life is brutalxD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
teraz na calym swiecie rzadza TELETUBISIE !!!!!!!!!!! http://www.teletubis.pl/ |
nie prawda! MDW RZADZI BO MA NAJWYZSZY LVL I JEST IDEALNA KANDYDATKA NA MATKE MOICH DZIECI! z tym ze jest chlopakiem ;(
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:58. |