Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wydarzenia z Arcani (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90115)

Turon De'Galx 29-03-2007 00:16

Sua jestes chyba najbardziej popierdolonym użytkownikiem forum Tibia.pl.
Czepiasz sie tak tego Mateusza jak Ty bys byl jakims super mastah pvp i wszystkich zabijasz, a prawda jest taka ze jestes zerem mój drogi Notopie. Udowodniles to na każdej wojnie na Arcani MISZCZU ! Po to są światy Non-pvp żeby ktos na nich gral a to ze Mateusz sie akurat na takim wybil to chwala mu za to.

Xawieri 29-03-2007 00:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Turon De'Galx (Post 1339217)
Czepiasz sie tak tego Mateusza jak Ty bys byl jakims super mastah pvp i wszystkich zabijasz, a prawda jest taka ze jestes zerem mój drogi Notopie. Udowodniles to na każdej wojnie na Arcani MISZCZU ! Po to są światy Non-pvp żeby ktos na nich gral a to ze Mateusz sie akurat na takim wybil to chwala mu za to.

A kim Ty jesteś, by oceniać jego PVP? Widziałeś go kiedyś? Nie? No to pysk.

Turon De'Galx 29-03-2007 00:59

Tak sie sklada misq ze go widzialem co robil na wojnie DPFT vs Era Zero
Pozatym kim jest Sua zeby obrazac Mateusza ? ;) to dziala w obie strony MISZCZU

Aro aka papa 29-03-2007 01:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Turon De'Galx (Post 1339301)
Tak sie sklada misq ze go widzialem co robil na wojnie DPFT vs Era Zero
Pozatym kim jest Sua zeby obrazac Mateusza ? ;) to dziala w obie strony MISZCZU

word!.....

Doom Terror 29-03-2007 04:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Turon De'Galx (Post 1339217)

OMG nie masz co robic?To ze ktos lubi poslugiwac sie ironia wobec kogos innego,sytuacji wobec kogos innego (mowa o mdw) jest powodem wjazdu na ta osobe?Mi sua w podejsciu do mdw przypomina Wojewodzkiego,bo nie mowi wprost ze to przegiecie ten caly szum z Mateuszem(niczego mu nie umniejszajac),tylko irony mode:on i juz.Mi zal jest bardziej tych osob co sie tym tak podniecaja i oburzaja po jakims komencie,ktory nie brzmi "hail mdw jestes bogiem !!!"(gdy nie jest to ironia) owszem 300 lvl to wyczyn,ale ile mozna?Z Sua~ na all charach gadalem max 3 razy,ale z tych rozmow wywnioskowalem ze napewno nie jest zerem jak to napisales wyzej,jest jedna z nielicznych osob z zdrowym podejsciem do tej gry. Elo! Zjedz mnie od noobow etc. mam na to wje**e

notop 29-03-2007 07:50

@Turon De'Galx

giertych to twoja rodzina??:D

Qangaskan 29-03-2007 12:33

Wovimus
Mar 29 2007, 10:22:44 CEST Killed at Level 134 by Fosfik

skarabeusz323 29-03-2007 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frikow (Post 1319850)
Tak, po tym ile dla Arcanii zrobił. Proponuje ci, żebyś się zastanowił na drugi raz co piszesz ;>.

no nie wiem co on takiego zrobił był liderem dpft wbił wysoki lvl
pomagał każdemu ale oczywisce respekt dla niego bo miał pojecie o tibi
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechuguitas (Post 1319867)
No niestety ma chlopak racje fosa bedzie hunted do konca servera ale to nie daltego ze byl w wojnie tylko daltego ze nie gra nim alfonzo a gra nim teraz Ice (noctambulant)

^^^ no moze nie chłopak nawet nie wiem czy czasem starszy nie jestem
noc~ to cipa

Lechuguitas 29-03-2007 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skarabeusz323 (Post 1339602)
no nie wiem co on takiego zrobił był liderem dpft wbił wysoki lvl
pomagał każdemu ale oczywisce respekt dla niego bo miał pojecie o tibi

^^^ no moze nie chłopak nawet nie wiem czy czasem starszy nie jestem
noc~ to cipa

Fosa zrobil duzo na servie i glownie dzieki niemu arcania jest jaka jest (dla jednych dobra dla innych zla) , daltego u mnie szacunek bedzie mial tak dlugo az nie znizy sie do poziomu innych beach ktorzy obrazaja ludzi bezpodstawnie.

A starszy niestety nie jestes ;] ale piszac chlopak nie mialem na celu pokazania ze jestse "dzieckiem"

skarabeusz323 29-03-2007 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechuguitas (Post 1340193)
Fosa zrobil duzo na servie i glownie dzieki niemu arcania jest jaka jest (dla jednych dobra dla innych zla) , daltego u mnie szacunek bedzie mial tak dlugo az nie znizy sie do poziomu innych beach ktorzy obrazaja ludzi bezpodstawnie.

A starszy niestety nie jestes ;] ale piszac chlopak nie mialem na celu pokazania ze jestse "dzieckiem"

~leszczu jesteś super ja się nie gniewam :baby: :baby: :baby: :baby:
~dla ciebie ja wiem czy bym miał szacunek hmm moze nawet i tak bo twoje działanie jest takie nawet moze i się podobać :
a) jesteś huntet
b) masz ileś tam dni na spłacenie np (i tu zależy od lvlu kase np 10 k )
c) jak nie zapłaci to ginie
d) no i co tu duzo mówić ty gościa nie zabijasz ktoś inny nawet za bardzo nie bierzesz w tym udziału

Ciacho1920 30-03-2007 01:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skarabeusz323 (Post 1340298)
~leszczu jesteś super ja się nie gniewam :baby: :baby: :baby: :baby:
~dla ciebie ja wiem czy bym miał szacunek hmm moze nawet i tak bo twoje działanie jest takie nawet moze i się podobać :
a) jesteś huntet
b) masz ileś tam dni na spłacenie np (i tu zależy od lvlu kase np 10 k )
c) jak nie zapłaci to ginie
d) no i co tu duzo mówić ty gościa nie zabijasz ktoś inny nawet za bardzo nie bierzesz w tym udziału

o 19 na TVP1 leci wieczorenka... Polecam!! Dla ciebie chyba ta gra jest wazniejsza niz zycie osobiste... omg

NOTOP: Hehehe to mi sie podoba:P MDF jest rox-.-

Gankstarr 30-03-2007 03:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez acroma (Post 1338648)
please gang try understand all what i told not only few words

there is nothing to understand.. u just calling me botter here...and u know that i am not ...

Gankstarr 30-03-2007 03:14

Gankstarr

Ok so as i am dont use this forum coz i am no polak so please dont talk here abt me...if u have something againts me msg me in game...

THX BB

skarabeusz323 30-03-2007 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciacho1920 (Post 1340568)
o 19 na TVP1 leci wieczorenka... Polecam!! Dla ciebie chyba ta gra jest wazniejsza niz zycie osobiste... omg

NOTOP: Hehehe to mi sie podoba:P MDF jest rox-.-

widze ze się znasz na rzeczy mistrzu pewnie co dziennie oglądasz
po za tym bajki nie są złe bo dzięki bajkom wiesz jak postępować w życiu bo wiadomo ze bajka ma morał

Wiatrak 30-03-2007 17:11

@Gank~
czasami nawet jak myslisz, ze kogos nienawidzisz za to co zrobil to idzie sie z nim dogadac i nawet sie okazuje, ze moze byc z niego dobry gosc ;) i nie ma to jak dowiedziec sie czegos o akcjach sprzed 1,5 roku ;) po co sie awanturowac jak mozna spokojnie pogadac ;)

Koszyk 30-03-2007 18:32

Hmm... nie wiem czy sie cieszyc czy nie ... z jednej strony sie ciesze... Morgool hacked (bo ten new owner sux :P) i rooked... ale z drugiej szkoda mi tego chara... [CHAR]Morgool[/CHAR]

Aro aka papa 30-03-2007 19:16

Life is brutalxD

Ciacho1920 30-03-2007 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skarabeusz323 (Post 1341022)
widze ze się znasz na rzeczy mistrzu pewnie co dziennie oglądasz
po za tym bajki nie są złe bo dzięki bajkom wiesz jak postępować w życiu bo wiadomo ze bajka ma morał

Najbardziej lubie Pokemony, wtedy mysle ze ogladam moje 2 zje... siostry^^

notop 31-03-2007 03:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciacho1920 (Post 1341655)
Najbardziej lubie Pokemony, wtedy mysle ze ogladam moje 2 zje... siostry^^

lol wez....
teraz na calym swiecie rzadza

TELETUBISIE !!!!!!!!!!!

http://www.teletubis.pl/

Doom Terror 31-03-2007 08:31

nie prawda! MDW RZADZI BO MA NAJWYZSZY LVL I JEST IDEALNA KANDYDATKA NA MATKE MOICH DZIECI! z tym ze jest chlopakiem ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:58.