Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wydarzenia z Seleny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94254)

Xyriela 15-05-2007 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KotiConqueror (Post 1432853)
Kwestia wygaszacza. Wyobrazam sobie to tak: Xyriela stoi i czeka na hero, mija 2 minuty zalozmy, po tym czasie sie ma wlaczyc wygaszacz; rowno z tym xyriela zlazi na dol a wygaszacz sie wlacza. Komp dostaje zamuly i ona nie jest w stanie sie uratowac nawet jesli wygaszacz sie wylaczy po kilku sekundach.
Uwierz mi mialem juz tak nawet na tym kompie chociaz nie grajac wtedy w tibie. To jest zasluga kochanego windowsa :)

Lepiej bym tego nie ujela :]

Ezh 15-05-2007 19:08

Up and 2xup;P

Po 1 niemowie ze bronie xyriele ale tez tak kiedys mialem. Wlaczyl sie jej stan oszczednosci energi nieumiem wytlumaczyc dlaczego ale tak sie zrobilo ;]

Ale tak czy tak xyriela cie nielubie i zycze more takich dedow XD

zalfik 15-05-2007 19:36

@Xyriela, Koti & Ezh

Dobra juz dobra, tak sie poprostu czepialem ;)
BTW: Xyrciu w tym czepianiu nie chodzilo mi o pokazanie, ze jestes nab i giniesz od Hero (szczegolnie, ze ja osobiscie w zyciu Hero nawet nie widzialem, nie liczac filmikow), ale raczej delikatnie sugerowalem uzywanie jakiegos bota przez Ciebie ;)
Tak czy siak to Twoja sprawa i juz nie wnikam, no offence :P

4drian 15-05-2007 21:29

Wiecie co wymysliłem:D

Moze ktoś by napisał pare słów o tym jak niezostać shakowanym bo oststnio spodkałem sie w wielkiej ilości z tym przypadkiem. Siedzac w depo slysze non stop ja jestem po hacku i takie tam...

Zeby niebyło to moge zacząść..

1.Nalezy zarejestrowac konto na tibia.com
2.Niewchodzic na zadne linki
3.I słyszałem cos tez ze key loggery niewidza żółtego koloru wiec nalezy wpisac pasy do worda na żółto i bezposrednio wklejac w tibie

Niesety sa to jedyne sposoby jakie znam ale nikiedy i one niepomagają ...

Pozdrawiam Djinn de'Moon;)

Xyriela 15-05-2007 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 4drian (Post 1433292)
Wiecie co wymysliłem:D

Moze ktoś by napisał pare słów o tym jak niezostać shakowanym bo oststnio spodkałem sie w wielkiej ilości z tym przypadkiem. Siedzac w depo slysze non stop ja jestem po hacku i takie tam...

Zeby niebyło to moge zacząść..

1.Nalezy zarejestrowac konto na tibia.com
2.Niewchodzic na zadne linki
3.I słyszałem cos tez ze key loggery niewidza żółtego koloru wiec nalezy wpisac pasy do worda na żółto i bezposrednio wklejac w tibie

Niesety sa to jedyne sposoby jakie znam ale nikiedy i one niepomagają ...

Pozdrawiam Djinn de'Moon;)

<3

@reszta
Nie uzywam bota, postaram sie padac jak najczesciej, pozdro

Xyriela

zalfik 15-05-2007 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 4drian (Post 1433292)

argh... a ja slyszalem, ze jak pukniesz trzy raz palcem wskazujacym z lewej strony monitora jednoczesnie trzymajac czolem spacje aktywujesz antytibiahackfirewall'a.......

A tak na serio na to jest rada najprostsza - mysl! Wtedy nikt Cie nie hacknie ;)

Ushka 15-05-2007 22:11

Cytuj:

XD!! I jeszcze napisać je stylem FrEaK i l33t :)

Marczio 15-05-2007 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik (Post 1433414)
argh... a ja slyszalem, ze jak pukniesz trzy raz palcem wskazujacym z lewej strony monitora jednoczesnie trzymajac czolem spacje aktywujesz antytibiahackfirewall'a.......

LOL I CO TY ZA BZUDRY OPOWIADASZ X( X( X( X( X( X( X( X( X( TO NIE DZIALA X( X( X( CHYBA MASZ JAKIS LEWY KOMP CZY CO
TYLKO JA I ZALFIK ZNAMY JEDYNY SPOSOB ZEBY SIE NIE DAC HAXXNAC JA GO PODAM BO ZALFIK NIE CHCIAL GO ZDRADZAC:
NALEZY POSTAWIC KOMPA JAK NAJWYZEJ (NAJLEPIEJ POD SUFITEM) ZEBY BAJTY OD EWENTUALNEGO HAXXERA NIE UMIALY WEJSC PO KABLU DO KOMPA TYLKO SPADALY. JEST TO SPRAWDZONA METODA JA TRZYMAM KOMPA NA DACHU I JESZCZE MNIE NIGDY NIE HAXXNELI

Cytuj:

A tak na serio na to jest rada najprostsza - mysl! (...)

Jak dodasz do tego "o przyszlosci" to okaze się, ze nigdy juz nie wlaczysz tibii - moje wlasne przemyslenia :S

4drian 15-05-2007 22:20

Cytuj:

A tak na serio na to jest rada najprostsza - mysl! Wtedy nikt Cie nie hacknie ;)

Hehe to z czołem dobre xD

Mysle mysle tylko wlasnie mój kolega mial hacka i wlasnie niewiem jak bo niewbijal sie na jakies linki czy cos:P
Może przez IP:confused: :]

@Xyriela

<3 -<-<-@

Ushka 15-05-2007 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 4drian (Post 1433453)
:confused: :]

@Xyriela

<3 -<-<-@

Po pierwsze po co dajesz dwie sprzeczne emotki koło siebie? |=
Nie pisz tego ostaniego bo to żalowo wygląda :\

Xyriela 15-05-2007 22:36

Cytuj:

LOOL tzn, ze jesli mnie jeszcze nigdy nie hackneli, to ja mysle? :o LOOL

xD!

Buziaki 4 Djinn,

Xyriela

Ezh 15-05-2007 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xyriela (Post 1433509)

Buziaki 4 Djinn,

Xyriela

A for you ;*

Kopy na ry**

Wkoncu tez wyrazam uczucia ;)

Komin 15-05-2007 23:03

Cytuj:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1433443)
NALEZY POSTAWIC KOMPA JAK NAJWYZEJ (NAJLEPIEJ POD SUFITEM) ZEBY BAJTY OD EWENTUALNEGO HAXXERA NIE UMIALY WEJSC PO KABLU DO KOMPA TYLKO SPADALY. JEST TO SPRAWDZONA METODA JA TRZYMAM KOMPA NA DACHU I JESZCZE MNIE NIGDY NIE HAXXNELI

hahahahahahhahah xD Ale macie pomysly xDDD

@Marczio
A jak Haxxer bedzie mial dobrego key'a, wyposazonego w drabine, to i tak bedzie hack :/

@Xyriela
Gz lvl'a :)

Lenrock 15-05-2007 23:41

djinn de moon: lick lick, lick lick chlap chlap

xyriela: <3

4drian 16-05-2007 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1433689)
djinn de moon: lick lick, lick lick chlap chlap

xyriela: <3

xD

-------------------------------------------------------------------------

Kompa juz przywiazalem pod sufitem a mam wysokie sciany;)
Dzięki za informacjeB) B)

A z seleny o mnie:
-byłem 1 raz od tygodnia na pohu oO
-mialem ze 4 razy kiki
-i jestem w gildii:p
To tyle e ramce "o mnie" :p piszcie tez coś

<33 .... xd

Pozdro Djinn de'Moon

lavande 16-05-2007 02:29

Fuck U All Noobs Give Me The Fucking Main Character Name Of Ezh...

Prosta Sprawa Musze Pokarac Zyda !! Ogarnac Sie I Dac Mi Name !! Or Hunted

AND BTW Djinn de'Moon ROX? XYRIELA 100 ROX? LAVANDE ROX?

Ushka 16-05-2007 08:53

Teraz Cos O Mnie!
Wbilem Wczoraj 100 Expa!
Zjadlem Sniadanie I Bylem W Ubikacji!
Jestem W Gildi!
Zabilem Mojego Pierwszego Cyklopa!
To Tyle Thx!
Pzdr kofaniatcu :*****

@Up;
Niee, orius rox! CHE CHE CHE!

zalfik 16-05-2007 09:03

@Xyriela
Chyba musi tak byc, skoro Cie nie hackli ;)
BTW: Pamietasz jak sie poznalismy w Tibii? :>

@Wydarzenia z Seleny
A ja to wczoraj swoim 25 lvl noobcharem zabilem innego 25 lvl jak kupowal runki. Muahahaha, ale jestem z siebie dumny.... ale potem lagi mnie zlapaly i dalem xloga ^_^

Komin 16-05-2007 10:10

@up
Jaki loot?
Mi ostatnio spadly sznurowki od boh'ow tylko :/

HailBianconeri 16-05-2007 10:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iomer Thunderblade (Post 1432526)
Moronq, nie wbil by, for sure.

lol, dziwny jestes chcesz mnie huncic za to ze kena shara (ktora znam tylko z rozmow w dp) zajebala loota jakiekmus Twojemu kumplowi, na tej zasadzie to powinienes cale dp ank huncic bo jak to w dp kazdy ze soba rozmawia...
jesli liczysz na loot ze mnie to jedyne co spadnie to moze brass legi ale jesli Cie to zadowoli... ;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:00.