![]() |
Cytuj:
|
Up and 2xup;P
Po 1 niemowie ze bronie xyriele ale tez tak kiedys mialem. Wlaczyl sie jej stan oszczednosci energi nieumiem wytlumaczyc dlaczego ale tak sie zrobilo ;] Ale tak czy tak xyriela cie nielubie i zycze more takich dedow XD |
@Xyriela, Koti & Ezh
Dobra juz dobra, tak sie poprostu czepialem ;) BTW: Xyrciu w tym czepianiu nie chodzilo mi o pokazanie, ze jestes nab i giniesz od Hero (szczegolnie, ze ja osobiscie w zyciu Hero nawet nie widzialem, nie liczac filmikow), ale raczej delikatnie sugerowalem uzywanie jakiegos bota przez Ciebie ;) Tak czy siak to Twoja sprawa i juz nie wnikam, no offence :P |
Wiecie co wymysliłem:D
Moze ktoś by napisał pare słów o tym jak niezostać shakowanym bo oststnio spodkałem sie w wielkiej ilości z tym przypadkiem. Siedzac w depo slysze non stop ja jestem po hacku i takie tam... Zeby niebyło to moge zacząść.. 1.Nalezy zarejestrowac konto na tibia.com 2.Niewchodzic na zadne linki 3.I słyszałem cos tez ze key loggery niewidza żółtego koloru wiec nalezy wpisac pasy do worda na żółto i bezposrednio wklejac w tibie Niesety sa to jedyne sposoby jakie znam ale nikiedy i one niepomagają ... Pozdrawiam Djinn de'Moon;) |
Cytuj:
<3 @reszta Nie uzywam bota, postaram sie padac jak najczesciej, pozdro Xyriela |
Cytuj:
A tak na serio na to jest rada najprostsza - mysl! Wtedy nikt Cie nie hacknie ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
TYLKO JA I ZALFIK ZNAMY JEDYNY SPOSOB ZEBY SIE NIE DAC HAXXNAC JA GO PODAM BO ZALFIK NIE CHCIAL GO ZDRADZAC: NALEZY POSTAWIC KOMPA JAK NAJWYZEJ (NAJLEPIEJ POD SUFITEM) ZEBY BAJTY OD EWENTUALNEGO HAXXERA NIE UMIALY WEJSC PO KABLU DO KOMPA TYLKO SPADALY. JEST TO SPRAWDZONA METODA JA TRZYMAM KOMPA NA DACHU I JESZCZE MNIE NIGDY NIE HAXXNELI Cytuj:
|
Cytuj:
Mysle mysle tylko wlasnie mój kolega mial hacka i wlasnie niewiem jak bo niewbijal sie na jakies linki czy cos:P Może przez IP:confused: :] @Xyriela <3 -<-<-@ |
Cytuj:
Nie pisz tego ostaniego bo to żalowo wygląda :\ |
Cytuj:
xD! Buziaki 4 Djinn, Xyriela |
Cytuj:
Kopy na ry** Wkoncu tez wyrazam uczucia ;) |
Cytuj:
Cytuj:
@Marczio A jak Haxxer bedzie mial dobrego key'a, wyposazonego w drabine, to i tak bedzie hack :/ @Xyriela Gz lvl'a :) |
djinn de moon: lick lick, lick lick chlap chlap
xyriela: <3 |
Cytuj:
------------------------------------------------------------------------- Kompa juz przywiazalem pod sufitem a mam wysokie sciany;) Dzięki za informacjeB) B) A z seleny o mnie: -byłem 1 raz od tygodnia na pohu oO -mialem ze 4 razy kiki -i jestem w gildii:p To tyle e ramce "o mnie" :p piszcie tez coś <33 .... xd Pozdro Djinn de'Moon |
Fuck U All Noobs Give Me The Fucking Main Character Name Of Ezh...
Prosta Sprawa Musze Pokarac Zyda !! Ogarnac Sie I Dac Mi Name !! Or Hunted AND BTW Djinn de'Moon ROX? XYRIELA 100 ROX? LAVANDE ROX? |
Teraz Cos O Mnie!
Wbilem Wczoraj 100 Expa! Zjadlem Sniadanie I Bylem W Ubikacji! Jestem W Gildi! Zabilem Mojego Pierwszego Cyklopa! To Tyle Thx! Pzdr kofaniatcu :***** @Up; Niee, orius rox! CHE CHE CHE! |
@Xyriela
Chyba musi tak byc, skoro Cie nie hackli ;) BTW: Pamietasz jak sie poznalismy w Tibii? :> @Wydarzenia z Seleny A ja to wczoraj swoim 25 lvl noobcharem zabilem innego 25 lvl jak kupowal runki. Muahahaha, ale jestem z siebie dumny.... ale potem lagi mnie zlapaly i dalem xloga ^_^ |
@up
Jaki loot? Mi ostatnio spadly sznurowki od boh'ow tylko :/ |
Cytuj:
jesli liczysz na loot ze mnie to jedyne co spadnie to moze brass legi ale jesli Cie to zadowoli... ;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:00. |