![]() |
|
Cytuj:
|
Czy jest filmik?
|
nawet 2 sa :P
z venore d lair i z edron. |
Cytuj:
|
jak tak ladnie prosisz, to sprawdz pw.
|
Cytuj:
|
niech ktoś podeśle link do filmu z edron.
Jest może inna wersja filmu z dlair niż ta mastro na której nic nie widać po za trapniętym lukcikiem. |
No no, ja tez bym prosil o filmiki z dzisiejszych akcji.
|
@ Sesef
looknij na skrzynke |
jakby ktos mogl to tez bardzooo prosze o filmik z edron i venor
|
przychylam sie do prósb
|
skoro wszyscy to ja też... ;P
|
Jak bede mial to wam dam link ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
potrzebuje filmik z edron |
Dzieki Kidler zawsze byles zajebisty :*
@sesef mam go chcesz ? |
Jezeli wszyscy to i ja prosze o filmik z edron i venore
|
Cytuj:
|
look na wiadomosci
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://rapidshare.com/files/66575581...ction.rec.html
http://rapidshare.com/files/66576059...ir_cd.rec.html 87.206.21.2 ip tego otsa chociaz nie jestem pewnien czy o to wam chodzi |
Czy ty jesteś chory wrzucając mi to na Rapida? Wrzuć gdzieś na Speedy~ albo Wrzute.
|
przypał chłopaki :D
|
ogarnie mi ktos ten filmik na czyms innym niz rapid..?
|
|
Cytuj:
|
filmik :P
moglby ktos zapodac filmik z perspektywy kogos innego, jeszcze :) ?
z gory dzieki |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Cofnął expa ?
Bo jak tak to **** im w czoło. ;( |
Żegnaj moja postać
Żal być suporterem old fag od 3 lat, a mieć hunta od od 2 kolesi z obecnego alliance. nie ma to jak wdzięczność obecnego fagu. P.S. A może lepiej zostać heretykiem jak myślicie?? |
Moj drogi "inteligentny" kolego.
Hmm, mam dziwne wrazenie ze nie bylbys hunted by ów Alliance, gdybys tak: Na tym forum nie podawal sie za Sodona. Nie opowiadal wszystkim jak dobrze znasz Riptura i ogółem wszystkich. I nie chwalil sie tym ze po tym jak Cie zabili napisales Faurakowi ze Pala~~ i Death~~ maja pz'ta. Jest to wylacznie twoja wina. PS. SUAHShuausUAShuAUShAuhshUASHuSHUA Dobrze ci tak..! 2PS. Nie gadaj za duzo na ośiedlu, ubic to mozesz swoja siostre, a nie mnie? |
Norberto zgadzam się z tobą.
BTW. Widzę, że działasz jako hacker bo coś Ci lvl podskoczył w profilu ;> nieładnie nieładnie ;] :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Cytuj:
*ier****, o jakims hackowaniu, kogo to obchodzi. Boze jesli masz jakis problem to graj na Serverze non-pvp i nikt cie nie ubije. Chłopie zastanów się pierw co piszesz, bo po co pisać posty bez sensu. Omg na aurerze zabija cie za nic, to normalne. Wojny caly czas. Mnie co chwile zabijaja, i nie płacze, po prostu 'pech'. Odrabiasz i Koniec. To Nie jest koniec swiata Btw. Pierw 3 razy przeczytaj co napisales! Ps. Nic tu się nie zmieniło. |
Cytuj:
Ciekawe co powiesz jak ci zapierdole tego frixara xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
postów to jest na teamat jakichś sprzeczek. Próbujesz mi teraz dogadac? prosze, słucham twojej sugestii? Ps. myslalem, ze jestes bardziej inteligentny. zaal |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:19. |
|