![]() |
|
Może ktoś wreszcie wytłumaczyć o co chodzi z tą fibulą?
Jedyne co wiem to to ze była bitwa z Terragon i Neztas tam pobiegł. Chodzi o to, że na fibuli nie ma depo? I on o tym nie wiedział? |
nie maja po prostu zal ze go nie zabili... wiec musza cos pisac...
|
up
Nie, poprostu chodzi o to ze neztas jest cfaniak na forum i chce byc fajny a przy pierwszym lepszym OB daje loga albo po 30 minutach wypusci pierwszego bolta.... A z innej beczki tez lubie DBZ xDxDxD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zal to jest Tobie, ze tak naprawde jestes nikim i na dobra sprawe pozostaje Ci tylko pisanie na forum, albo "zal"osne grozby z pz-ta. Lisu dawaj na bilard :D |
Real name: Bartek
Location: Inside your worst nightmare Created: Aug 21 2005, 11:52:58 CEST gruhard łajzo nie dosc ze jestes szmata ktora leci za lewelem to jeszcze musiales sobie skopiowac location odemnie debilu |
oho adnincv juz nie bedzie spamowal8o
w koncu jakis mod przeczytal jego super extra trollowate posty ;;; ;;; |
Cytuj:
Bo oni sharujom, Dax. |
23:09 Barthosa [97]: utamo vita
23:09 Eternal Karolek [100]: exura san 23:09 Barthosa [97]: utani gran hur 23:09 Eternal Karolek [100]: utani hur 23:09 You lose 9 hitpoints due to an attack by a goblin. 23:09 Princess Arman [133]: Utani gran hur 23:09 You lose 18 hitpoints due to an attack by Barthosa. 23:09 You lose 238 hitpoints due to an attack by Barthosa. 23:10 Eternal Karolek [100]: exura san 23:10 Eternal Karolek [100]: utani hur 23:10 Barthosa [97]: utani gran hur 23:10 Using one of 57 spell runes... 23:10 Using one of 57 spell runes... 23:10 You lose 1 hitpoint due to an attack by a goblin. 23:10 Using one of 56 spell runes... 23:10 Barthosa [97]: utani gran hur 23:10 Barthosa [97]: utani gran hur 23:10 You lose 16 hitpoints due to an attack by Barthosa. 23:10 Using one of 55 spell runes... 23:10 Eternal Karolek [100]: exura gran 23:10 Barthosa [97]: utani gran hur 23:10 You lose 1 hitpoint due to an attack by Princess Arman. 23:10 Thalic Ilunor [112]: utani gran hur 23:10 You lose 193 hitpoints due to an attack by Princess Arman. 23:10 You lose 239 hitpoints due to an attack by Thalic Ilunor. 23:10 Eternal Karolek [100]: exura gran 23:10 You lose 172 hitpoints due to an attack by Kashrius da'Roc. 23:10 Eternal Karolek [100]: exura gran 23:10 You lose 243 hitpoints due to an attack by Princess Arman. 23:10 You lose 216 hitpoints due to an attack by Thalic Ilunor. 23:10 Using one of 112 strong health potions... zal, a ten barthosa to ma chyba manie uzywania utani gran hur, za duzo razy chyba uzyl, czar sie zepsol i niestety mnie nie dogonil :( |
super, uciekles ! daj sobie opis na gg
|
ok, patrz teraz ;d
edit ;d 00:22 Bezok [153]: ODPIERDOL SIE KURWA GOSCIU OD JOLKI! ONA MA MI CYCKI POKAZAC A NIE TOBIE !!!!!!!!!! jakis czas pozniej ;d 00:26 Don Chedoz [127]: all pls wrote to me 00:26 Don Chedoz [127]: ODPIERDOL SIE KURWA GOSCIU OD JOLKI! ONA MA MI CYCKI POKAZAC A NIE TOBIE !!!!!!!!!! 00:26 Don Chedoz [127]: that biedna jolka :( ejj chlopaki a moze dla mnie sie miesjce w arc by znalazlo ? hahaha ;] |
Szkoda ze przed bongosami nie byles taki madry i im nie zadzyles uciec pare razy ;/ Karol..
|
Huh, Shurak na Allegro :)
|
Cycków nie widzieli :D lol2 Karol naserio radze Ci nie iść do arc :D tam jest banda newbieków i niezgranych polaków :D
|
[CHAR]Night Agent[/CHAR]
Jan 13 2008, 07:44:05 CET Killed at Level 84 by Mendill and by Burning swordfighter [CHAR]Kashrius da'Roc[/CHAR] Jan 13 2008, 07:45:27 CET Killed at Level 198 by Mewtu and by Laubau [CHAR]Princess Arman[/CHAR] Jan 13 2008, 07:50:32 CET Killed at Level 133 by Mewtu and by Noysic [CHAR]Sajmon Exis[/CHAR] Jan 13 2008, 07:45:32 CET Killed at Level 129 by Mewtu and by Efesos [CHAR]Don Constantin[/CHAR] Jan 13 2008, 07:49:28 CET Killed at Level 114 by Rhidus and by Laubau Arman wystawil kolegow ;-) i sam padl ;d |
Vincento prosze wypowiedz sie na temat tych zalosnych polaczkow z Arc.Co oni "robiom"..
Arcanium juz przegralo wojne .. porazka.. a ja tak wierzylem w was ;/ teraz zaczniecie sie wyplacac itp a tak dobrze wam szlo na poczatku jak w kazdej wojnie.. |
@up
wiadomo ze sa lepsze i gorsze chwile w wojnie. Kto sie zacznie wyplacac ten zacznie, mysle ze jeszcze wyjdziemy na prosta: ) |
A ja mysle ze nie !
Baaaaa !! To jest w 100 % pewne !;) No ale szacunek dla was ze po raz kolejny podjeliscie walke no a stalo jak sie stalo ;/ Gl in Rl. |
W zyciu piekne sa tylko chwile....
Wojna jeszcze trwa i trwac bedzie... wiec sie nie podniecajcie :) A nawet w biblii byli napisane "I ostatni beda pierwszymi" :) |
ta wy bedziecie zdobywac 1 fraga oni 30 X(
|
Cytuj:
niech sie wyplacaja Ci co maja sie wyplacic jeb*ć ich DD tez mialo okres ponad tygodnia ze nic nie robili a jakos wyszli z tego, i my tez damy rade... |
Czy dadza rade? Tak, dadza rade
Ja chce do Arc. :< |
Ta to moze kur*a specjalnie sie podkladacie co ? hmm dobra strategia w sumie..
|
Cytuj:
|
Hahaha nawine polaczki przyjely ziomka z przeciwnej gildi i mysleli ze wszystko bedzie ok ! GZ to juz jest nawet gorsze niz trap w miesnym w ktorym byl uwieziony Xoleance ;/ :evul:
|
Cytuj:
Popatrzcie na te sytuację jaka jest teraz na naszym serverze, oto wszechwładna gildia Deadly Delight pokonuje ich od czterech miesięcy, DD zaledwie przegrali tylko aż dwa open battle na aż trzy (wszakże każdemu może się zdarzyć), po ostatnim open battle siedzieli w pz póki się nie zgrali ponownie (bo są mistrzami:cup::cup:), teraz polaczki siedzą w pz, a DD expi i rządzi serverem:cup::cup: I jeszcze naszego agenta 00Arman przyjęli go gildii, no naaby pierwsza klasa!B):cup::cup: Wasze dni są już policzone. To już nie jest Apokalipsa, to już jest Armagedon!8o8o:cup::evul:X( Co tak mało komentarzy na moim blogu, za nieczytanie moich zlotych myśli 100k paymenta dla każdego! X( Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
tak naprawde to po armanie mozna bylo sie tego spodziewac no ale chcociaz DD go tez wystawili i wywalili na smieci jak nie potrzebna juz "kukielke" jednego 130 msa mniej ;)
|
Dzieki Vincento <333
|
Cytuj:
Najgorsze jest to ze wypowiadaja sie ludzie ktorzy nie wiedza o co kaman dlaczego princess padla etc. :/ Szkoda. ja chce do arc ;< |
wiadomo rosjaninn ze Ty to bys wszystkich zownowal z wanda albo i z fista.
btw. jak ktos nie wiedzial i dalej nie wie jaka jest i byla sytuacja z armannem to niech sie nie wypowiada. |
Ej ja chce wiedziec
powiedzcie mi pls |
Mi też powiedzcie...
|
lol
no powyzywajcie sie jeszcze :) No dawajcie mówcie mi więcej :)
|
Cytuj:
" story : patanou bought princess arman , we gave him cash etc , some laned with him , helped him alot , he gained over lv 25 , helped us in war , pa'd often , I told him 2 not PA , he didnt accept it , he was powerhungry , 2days ago I told him 2 stop PA or he get kicked , he said "dont treath me , I got ur IP , I join arc and u loose war" So yesterday I msged old owner of arman , told him make letters , he gave me , so I treathed with deletion , he said he will stabb if he get letters , so I made plan , he stabb but I hate stabbers so we killed him too he also backstabbeb on azura , and for sure ppl from azura and saphira will thank me for this" |
kolaboranci i zlodzieje do piachu !!
|
Reasumujac, Gwiazda Princess Arman'a wlasnie zgasla ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
o kurwa leże :D tak ty to wymysliłes !!! mialem taki location na okolo 50lv-70 jak ty jeszcze starą zapinałes w pozycji embrionalnej po za tym wiadomo, że mial tak grasz o nicku [CHAR]Will Hunting[/CHAR]! :baby: |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14. |
|