![]() |
AUHuahAUHSuhSUShS zajebali cie bez zadnego kicka jak bociles ;D
Allegro? XD mastah pvp ;s |
Cytuj:
|
Expilem, wpadli mi na resp, zaczalem ich bic, oni mnie i w końcu kicka dostałem. Zapytaj ich jak nie wierzysz miśq <3 Kilka osob mialo kicka w tym momencie
|
Cytuj:
|
@Gorti
Przykro mi mutacja moszny to objaw nadmiernego trzepania kapucyna i brania zbyt duzo ruskiego koksu , to jest nie odwracalne bedziesz mial zmutowana moszne xD |
Czy Wy mnie w ogóle słuchacie *czytacie*? Ja need vickuffff@!@!!!12423 ;''<<<<
|
@Eragog
Ja niestety nie mam pacca :( |
Cytuj:
Tego roxyy czy cos to ja kiedys zabilem anticalem bo mi na resp wjebal sie xDD bozia cie ukarala ;d |
Zdarza sie, jakby nie kick oboje by padli, tzn i tak padli.
|
Ja pierdyle, zróbcie te chary z 1 lvlem i dajcie nicki. Jeszcze 2 osoby na vice need!
|
Cytuj:
Wpisales to w miesjcu zamieszkania? |
Dokładnie!
Ludzie! To Wam zajmie kilka sekund! Zróbcie te chary i dajcie nicki :'X |
17:48 Unclezenho [139]: WT MY SILVERA YOU HARMINIA
Gogo non pvp uhaeuhaehauehaeuhahae |
Nupki zakładać nowe chary -.-
|
Postaw ktos ots i pobawmy sie =((
|
Nie! Załóż ktoś nowego chara i daj nick. =((
|
18:29 You see the Lethal Lissy's shirt.
It weighs 20.00 oz. |
A ja na trade widziałem jak ktoś pisał "gz ll shirt" >.<
|
Lubie jagody :)
W pogodni za furora ;d :) |
O! Asen! Ty też? ;D
|
No ba.
Ide zjem grzybki marynowame :):):):):):):) |
Po co od razu robic otsa mozna pograc na jakims pvp enfo albo nawet na zwyklym pvp tylko trzeba bedzie chary robic.
|
to zapodaj ip1111!!!111
|
ja nie znam zadnego fajnego otsa moze ktos inny zna ;p
|
Wy tu o OTSach, a ja vicków potrzebuję!
|
syphera nuuby
|
Fajne otki :
Neravia.pl Sinteria.net (undeads najlepszy;)) dixer.pl osobiscie polecam sinterie, gralem tam jeszcze jak byla tibia 7,6. pamietam jak wszyscy ziomale z rl grali, starzy wyjechali i gralem po 16h dziennie, a na dwor sie wychodzilo o otku pogadac ;D ofc mapa juz inna ale klimacik ten sam ;p |
Helou? Ja tu mam kryzys? Czy nikt się nie interesuje tym, że potrzebuję vicków? Chcecie żebym przez Was się pociął?
|
Cytuj:
|
Yeah!
` |
Po co wam ta gildia? xD
|
Głównie po to żeby mieć guild-chat, bo nie chce mi się ciągle invitować ludzi na priv chat, a poza tym żeby być elo-elo-5-2-0, żebym mógł dać sobie w title "buy bear paws" i.. i spać mi się chce, więc c ya.
@down Lol ;d |
ahaha ; d kiedys na iridii widzialem na rooku chodzil ziomek z nickiem Buy Fishing Rod xD
|
Jeśli chodzi o otsa to http://www.otservlist.org/ots/458648
Mam tam 410 + ek, wysokie lvle tam sa, ale fajnie sie gra jakby chcialo grac duzo osob to moge zaczac znowu tam grac i pomoc, dac jakas kase pobloczyc etc. bo samemu nie chce mi sie tam grac.To tylko jakby duzo osob chcialo grac. |
To na pewno fajnie tam GRAC xD
|
Michalakmee ja już mam chara właśnie zrobiłem jak coś to Cinq :] narazie skilluje ale pierwsze wrażenie to może być tu fajnie :D
btw. jak możesz to zrzuć sie jakimś porządnym swordem :P |
|
Syphera stfÓ ! ;< mam obrzydzenie do tego otsa .. freezy, kicki, lagi :P miałem 87 mlvl i wracam po 5dniach wbijam sie a tam 79 ! owned >.<
|
Narzekaj sobie na freezy za to ja tam umiem kopiowac itemki =) jak sa crashe ... btw. teraz to juz jest dedyk tyle ze on cos pojebany bo czasem lagi a zreszta gdzie indziej gran NON STOP 250+ ludzi? ;>
|
na tym co zacząłem grać:P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:10. |