![]() |
|
Pacc 33 ms 33 mlev Blue robe , hotm , plate legi , crocodile boots , vamp shield , woi!
Prosze o obszerną wypowiedź(bez kitu wkurza jak ktoś pisze : " tomby " bo to baaaardzo obszerne zagadnienie) |
@up
scaraby kolo Ank~ najlepiej z 2 summonami |
Cytuj:
29 RP, scarf, steel helmet, blue robe, p-legs, bohy, 64/44. Jakaś miejscówka z przyzwoitym expem i dobrym zarobkiem? Interesują mnie raczej tereny dla PACC'a. |
@up
Zdiwi cie moja odp lecz:Dobra jest fibula i tomby no mozna jeszcze guardy:D |
Cytuj:
|
Ja od niedawna gram . Mam 10 lvl knightem i skille 27/27 ale robie jutro powinny byc gdzies 32/32 . Na co moge isc? . Dodam ze mieszkam w Carlin . Aha tarcze i zbroje mam slabe [dwarven shield i scale armor ] . Legion helmet i katana bo dedlem i stracilem serpent sworda
|
@up
dużego wyboru to ty nie masz...trolle albo trolle a ew. trolle bo roty to cie mogą updolic ; d btw. sugeruje wbic conajmniej 50/50 a potem isc expic :/ |
roty bije pojedynczo w jednym miejscu , trolle no chcialbym , ale nie weim gdzie one są . narazie wbijam skille ;]
|
Knight bez pacca, 18lvl skille 61/60 4 mlvl. Eq: dark armor, plate legs, knight axe, dragon shield, dark helmet, scarf ,buciki. Pewnie jesteście ciekawi, jakie teraz zadam pytanie...Gdzie expic??? o0
:D |
Cytuj:
|
pliz
narysójcie mi mapke od carlin do najbliższych dwarfów i żeby po drodze nie było minotałrów atcherów :( pliz pliz bende bardzo wdzięczny
PS wesołych Świąt |
o to mapka ; p
Cytuj:
ziom jakbys mogl popraw bledy ;p a tak na temat :D wychodzisz z carlin prawa brama idziesz po drodze w storne ab'dendriel przed gorami odbijasz w dol i wzdloz rzeki, potem przechodzisz most GOBLINOW 8o 8o 8o 8o uwazaj!! :P idziesz dalej w dol az nie znajdziesz kopalni huehuehuehue : P proste jak sraczka ; p PS. Merry Xmas ; ] and HAPPY NEW YEARS!!! |
Cytuj:
|
Ja gram od 7:00 rano. Zastanawiałem się nad DC, ale co z tym GS'em?:D Jak go ominąc?
Jutro sobie popróbuje senje, po jutrze, może dc. |
Cytuj:
|
Gdzie moge dobrze expic na 19 lvl sorcem z wand of plague ? (Facc)
|
Paladyn 23lev, 61 distans - PACC
Gdzie expić? |
Pacc 34 ms 33 mlev Blue robe , hotm , plate legi , crocodile boots , vamp shield , woi!
Prosze o obszerną wypowiedź(bez kitu wkurza jak ktoś pisze : " tomby " bo to baaaardzo obszerne zagadnienie) Teletoobis : Wyjdź, zamknij za sobą drzwi i nie wracaj k?:baby: Z góry dziękuje B) |
Cytuj:
|
Elder Druid, 41 lvl 41 mlvl, eq chyba nie ma nic do rzeczy
Podajcie miejscówki na terenie dla Pacc, a jeżeli jest to tomb to powiedzcie jaki |
@up
peninsula -2 |
Cytuj:
|
Cytuj:
1.Tar Pit Tomb(info o nim znajdziesz na angielskiej tibii.wiki 2.Po prostu guardy..Zawsze sporo kasy wyciagniesz.. Ale generalnie polecam Tar Pit, to jest ten koło bagien.Schodzisz na poziom -2 i masz solidnego expa. |
30 RP, skille 65/44, 10 mlvl
EQ: steel helmet, blue robe, plate legs, bohy, scarf Dał bym radę na początkujących kultystach? I mniej więcej od kiedy mógłbym z zyskiem przysiedzieć na piratach? |
Ja bym chciał troche poexpic na rotwormach . Mozecie mi powiedziec gdzie sa one w jakichs wiekszych ilosciach niz 2-3 najblizej Carlin
|
Cytuj:
|
Właśnie jestem w Kazordon . Totalnie trudne tam było wejście , troche sie gubiiłem i chodziłem znalazłęm troche darfow i se troche je poubijalem, a rotwormy widzialem tylko pod takim gosciem co je hoduje, ale zejscie bylo za zamknietymi drzwiami ;/
|
Gdzie mam iść expić żeby kasa sie zwróciła?
sorc 16lvl,16mlvl,soldier helmet,scale armor,studded legs,zwykłe boots,dwarven shield,vand of vortex (jak co 3k w depo)FACC,Kazo |
głupie pytanie lecz nie liczę na głupie odpowiedzi...
gdzie expić knightem 45 lvl (80/80) "Bardzo dobre" eq ;> |
Cytuj:
|
Cytuj:
Więc guardy i tar tomb : Zawsze gdy gram beznadziejny resp jak mówiłem, a gdy się później logne to już 4 osoby next są :( Btw. Postać kupiona? Wejdź na temat ze zdjęciami z furory (lub sprawdź moje ostatnie posty). I prosze czasami nie posądzaj innych. Nie każdy jest ultra mastah. |
Mam 2 pytania
Palladyn 52lvl 81/53 Moje EQ: p-amulet, c-helmet, c -armor, p-legi, bohy, 1. Dam rade solo na blood herbie pokonać 1 GS nie uciekając przed nim i nawalać z HMM i boltów ? 2. Która kopalnia dwarfów będzie najleprza dla mnie i z czego nawalać dwarfy bolty czy jednak arrowsy ? |
Cytuj:
2. Maze (labirynt) lub sloneczko (ta kopalnia w której jest crusader helmet) @down : oj znam się ja na gski mykałem już na 39 bo zawsze "utani hur" był w pogotowiu, btw nigdy nie miałem lagów więc tego nie miałem pod uwagą :) |
Cytuj:
2.Maze,sloneczko,wszystkie na lewo ogolnie :P Z boltow... @Up Nie pierdol jak sie nie znasz...Gs ma predkosc 45 lvla z bohami...Czyli minimalny lag i padasz.Na gsy polecam od 55 lvla...A teraz mozesz isc na poh na dragi,orki itp... @Neo_pl Jezeli zalezy ci na dobrym expie,a nie na kasie to idz na tar pits -3.Sa tam vampy,shamblery,mumie,1 necro.Polecam z 2 dsami exp ok.35 k exp/h.Oprocz tego mozesz tez sprobowac dragi z dsami,hydry w teamie,flame tomb -2. @Mwlodi Polecam EF,Orc Land,Guardy + soldy,beholdery,Poh(orki,cyce,dragi..).Ja zwlaszcza poh polecam,bo jak malo ludzi to moim 31 knightem zrobilem 32 lvl w 1,5 godzinki...czyli z 30 k exp/h :) |
22 lvl knight skills 67/67 4 mlvl ale uh niebardzo mam, c armor k legs v shield crus helm f axe (d lancy niemam) na czym expic tak do 30 lvla??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No no na tych skillach może pójść na dragony ?
|
Gdzie są dokładnie te minosy koło kazzo ??
Już znalazłem, ale jest tam za trudno dla sorca z powodu zbyt częstej obecności mino archerow |
jak skasować posta ?
:( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:56. |
|