![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
To na kilometr jebało masslogiem pozatym sprytny Ruzam i jego yellow skull haha no tylko idiota wpierdolil by sie w takie cos, pozatym wybraliscie hujowe miejsce i z tego wzgledu wam spierdolilem bez wiekszego wysilku gdybyscie zrobili mass loga 2 kratki blizej a pokusil bym sie o wbiegniece pewnie na tym by sie skonczyla moja brawura, no ale cóz macie nauczke ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw Arcano, Rosi, w/e: 23:21 Brandon peich [102]: czlowieku wez ty sie ogarnij stworzyliscie smieszny pk team a ty probojesz zablysnac a jestes tylko i wylacznie jebanym pionkiem probojacym zrobic roznice pozdro i pocwicz ogarnijcie swojego psa bo wstyd Wam przynosi. :< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Character Information
Name: Zeofil lachon Sex: male Profession: Sorcerer Level: 113 World: Morgana Residence: Carlin Married to: Irio Cado Guild membership: Etatistisk of the Rebellion Last login: Nov 01 2009, 20:56:49 CET Account Status: Free Account |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty, a właśnie, bo zapomniałem spytać jak dzwoniłeś - skąd miałeś mój numer? xD |
Cytuj:
|
@Robercik
A ty smieciu za kogos sie uwazasz? Wielki wojownik sie znalazl najpierw kurwa w Arpens jebany PEACE AND LOVE. Potem kurwa we Flow gdzie bales sie wychodzic walczyc bo obsrany byles o lev, teraz przeciwko Flow i dalej nic nie pokazales, umiesz tylko pierdolic.. A I JESZCZE NAUCZ SIE WYMAWAIC RYYYYYYYYy! Ty wogule wiesz jaki kolor skóry masz? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A w ogóle to po prostu nie grałem w monstery(czyli że nie chciało mi się expić), a tak to sobie popekuje czasami ^^ Co do flow: Gildia ogólnie zajebista pod względem paru osób do których zawsze będę miał szacunek typu Akon, Eter, Mera, Janek, Antek, Rosi etc. Ale są też ludzie którzy są w gildii rządzącej serverem i uważają się za nie wiadomo kogo typu: Brandom i inne piony co w wojnie walczyły 60lvlami i dopiero po wojnie zrobili pg sobie. Antek mi powiedział że go zdradziłem... Antek jakby moja 45 na której jestem pół godziny co dnia,(wczoraj byłem tylko na dedzie Rosiego bo potem leciałem na browar to dałem loga) tak wiele zmieniała :) Całuje Kakej~ |
Cytuj:
btw. Idz za*******aj na bosaka po warszawie Pionq _/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Up, signed. |
Cytuj:
Nie pierdolcie ze zostałem liderem ;|! --- kamba dodał 0 minut i 42 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
|
tyryryryyy
|
slyszalem Barndom ze ci dsm'a ktoś podjebał to 3 dni do szkoly nie chodziles aby spowrotem go zlootować :cup:
|
@up
A ja slyszalem ze kurwa sprzedają cie za paczkę papierosów, i lubisz bukake.B) |
Cytuj:
|
troche czegoś innego :P pewnie wielu z Was widziało ale dla tych co nie... :D
http://www.youtube.com/watch?v=sjejxVitQMc |
Cytuj:
hail rebeljon !1 @2up Brawo rozkminka nad slowem "pionek". Jak nazywasz kogos chujem to tez rozmyslasz co miales na mysli ? Chyba ci nie poszlo z inteligentnym pojazdem...:/ |
Cytuj:
edit: wszyscy 10 k Rosi Thern/Venore, robimy "Fundusz na rzecz Mistrza Wiszu" co by mógł 170 skleić. edit2: Antek, mega zabawa w Venore była, heheheh. |
Cytuj:
--- kamba dodał 3 minut i 12 sekund później --- Cytuj:
|
@Gonzo
Od kiedy ty grasz na Morganie? |
edit:
nvm z kambą, na vt pogadaliśmy. Cytuj:
grałem w 2005 roku na początku jak jeszcze Awatary tutaj biegały, później znowu trochę co kilka miesięcy wbijałem 40-50 lev i odchodziłem z serwera, dopiero teraz Tjockiniho wpadł mi w ręce to zacząłem trochę więcej grać. |
Cytuj:
Dokładnie pogadałem z gonzem i stwierdzam ze koles wporzadku w 100% wiec nie ma napinki :) Btw. Grebol ty ZYDZIE ! |
a co wy rozmowy w toku prowadzicie czy jaki ch uj
|
btw. kto to Cedoor? o0
|
Cytuj:
|
@Jacek
Dawny Kenami |
Cytuj:
Jest król i królowa, są wieże, gońce i konie. Resztę armii stanowią pionki(dla tych co kumają ocb w szachach). edit: Jako iż jutro matury próbne u mnie w szkole i mam na 13 do szkoły to z nudów 02:36 Warning! The murder of Atius Vampire was not justified. 02:52 Warning! The murder of Filip Knecker was not justified. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:29. |