![]() |
http://i50.photobucket.com/albums/f3...guardy0004.jpg
Eh szkoda że nie mam 33 lvl i tempesta ;( albo chociaż pacca i visa :( Ale i tak było fajnie :P |
@up
Wchodzilem na wieksze respy tegoxD. A na nie dziala tez quagmire rod:P. |
@up
Ale ja nie kupiłem tego roda, ponieważ wydawał mi się zbędny. Trochę żałuje ale i tak chyba nie kupię. Ps. Wiecie może co się stanie z Present Bagami jak się ich nie wymieni na tokeny ?? ?? |
Expiac w Kazo zawsze zachaczalem o beha i mi wkoncu q rod wylecial no to se go zostawilem:P.
Sądze ze poprostu zostaja ale ja sie moge cieszyc z czapeczki:D . |
20:50 You advanced from Level 47 to Level 48.
Już dziś ~300 xpa wbite :D :evul: :evul: :evul: musze kończyc ;( byłoby więcej :D szkoda ze na erigu jeszcze nie ma :( |
Gratz Ho'lu. :cup:
Go go go 50lvl i BK :] |
08:22 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Ho'lu. He was killed by a dragon.:evul: :evul: :evul: kicks... |
LOL
wlasnie odkrylem,ze nasz temat ma najwieksza liczbe odpowiedzi :cup: Gonia nas "wydarzenia z galany"...ale my sie nie damy ;P @Holu ;S ;( spox odrobisz ^^ |
Moshemy jush sobie pogratulować ;*;*;*
Koffam was ;*;* |
zalookaj temat zdjecia z celesty 1k stron+ :D
|
A Ja t0 Wa$H W$Zy$tKiH KoFfFfFfAm!!!!!!!!!!111111111
PoZdRuFfFfKa =****************************** BlOg 27 i IcH PyTkA O NaZwIe <LOL> RoX!!!!!11111111 Hail Dolls ^^ |
@ j@ to KoFfAm w@s W@S WsHyStKiCh A w SzCzEgÓlNoŚcI C!eBiE ReKiN, Bo MaSz SłiT MiSiA W aVaTaRq
Niedawno wrocilam od kosmetyczki :*:*:*:* Ide juz zalozyc swoje czarno-rozowe rajstopki i wybieram sie na sylwka :*:*:** sija! Koffam was ;*;*;*;* |
Cytuj:
BTW: poczytajcie sobie to- http://tgfansite.info/bravogirl.htm Najciekawsze listy do bravo... przyklad: "Drogie BRAVO! Nazywam się Joanna i mam 14 lat,ostatnio byłam na imprezie i pierwszy raz w zyciu robiłam to z chłopakiem oralnie..on miał 23 lata...wszystko widziała moja starsza siostra która wezwała policje i Konrada aresztowali.Po paru dniach wezwano mnie na komende,dowiedziałam się,że Konrad,którego bardzo pokochałam jest jakimś pedofilem czy coś takiego..nie wiem co mam o tym mysleć...Co to znaczy pedofil i czy mam z nim zerwać??" |
@Rekin
LOL HAHAHHAHA 14:42 Legolas Dobry [8]: wpadnin na real i zobaczymy czy bedziesz taki twardy w grze to kazdy takigo udaje xD MENDOLINA ROX!! |
Cytuj:
|
@Rekin
Poprawiłeś mi humor :D THX :D @all Udanego Sylwestra :d |
ŻyCzĘ AlL hAppY NeW YeaRA!!!!! =****
KoFfFAm Wass! DzI$ zaŁożĘ nową SpÓdNice :evul: :evul: :evul: :) Pzdr ;*** Ps.OczywiścIe nA SyLwU$$Ia =) :****** |
I szczesliwego nowego roku:P.
|
Hail! :P
Happy New Year! :):) No, wreszcie zdobylem ten lvl ^^ http://img346.imageshack.us/img346/9...iarls43fp2.jpg Teraz jeszcze wbije 1 lvl i bede mogl w koncu robic p bolty! :D:D (mozna robic normalnie od 59 lvla ale ja wyszedlem z rooka na 10 lvlu i mam za malo many -.-' - to moja pierwsza postac :O) No i jak wbije jeszcze ten 1 lvl to zajme sie za moje marne skille :confused: |
NC rozjebal mnie ten koles poprostu....
najpierw... 18:08 Legolas Dobry [8]: kurwa nie w*****aj mnie 18:15 Ho'lu [48]: ignored 18:15 Michalakmee [24]: lol 18:16 Michalakmee [24]: jestes nalogowcem 18:16 Michalakmee [24]: non stop online 18:16 Michalakmee [24]: idz sie leczyc 18:16 Ho'lu [48]: cos ci nie pasuje? 18:16 Michalakmee [24]: nom 18:16 Ho'lu [48]: szkoda ze tu nie grasz 18:16 Michalakmee [24]: jan to moj friend 18:16 Michalakmee [24]: czemu? 18:16 Ho'lu [48]: wiem wyy nooby trzyacie sie razem ;d 18:17 Ho'lu [48]: mialbym kogo ujebac 18:17 Michalakmee [24]: lol 18:17 Michalakmee [24]: padasz 18:17 Ho'lu [48]: by? 18:17 Michalakmee [24]: by me 18:17 Ho'lu [48]: fajnie 18:17 Ho'lu [48]: czekam 18:17 Michalakmee [24]: nom 18:17 Michalakmee [24]: troche poczekasz 18:17 Michalakmee [24]: ale padniesz 18:17 Ho'lu [48]: posluchaj 18:17 Michalakmee [24]: wbiles lvl i sie wozisz 18:17 Ho'lu [48]: ty naprawde myslisz ze mnie ujebiesz? 18:18 Ho'lu [48]: ja tu w wakacje bede mial 100 18:18 Michalakmee [24]: lol 18:18 Michalakmee [24]: ok 18:18 Michalakmee [24]: myslisz ze ujebac 100 msa to problem? 18:18 Ho'lu [48]: ty cannidasa 40 msa nie ujebales a mnie ujebiesz?AASHSHAHSAS 18:18 Michalakmee [24]: wtedy bylem noobem 18:19 Michalakmee [24]: i nie umialem sie lac 18:19 Ho'lu [48]: a teraz nie jestes? HHAHAHHHAH 18:19 Michalakmee [24]: ty nim jestes 18:19 Ho'lu [48]: 2 tygodnie 48 lvl 18:19 Ho'lu [48]: noob :((( 18:19 Ho'lu [48]: do tego za miesiac senior tutor 18:19 Ho'lu [48]: tak jestem noobem ^^ 18:19 Michalakmee [24]: jak grasz cala rodzina ta postacia to sie nie dziwie 18:20 Ho'lu [48]: ahahhaHAHAAHAHAHAhAshghHAhsA 18:20 Ho'lu [48]: kazdy wie ze gram sam 18:20 Michalakmee [24]: tzn ze jestes chory 18:22 Legolas Dobry [8]: nie ruszaj jana bo znajdziesz klopoty 18:23 Ho'lu [48]: boje sie :( z mama przyjdziesz? |
@up
Wymarzony dzień na lvl :D:D To teraz do 90 skila lecisz ?? ?? |
Hehe jak wbije 61 lvl to 90 dist napewno, ale moze 95... ^.^
Edit: 18:27 The dead of the plains of havoc are becoming restless! Edit2: 18:35 A veritable army of undead is amassing in the plains of havoc, beware! Edit3: Old Widow attack? 18:36 Igelkotten Gunnar [69]: Nah 18:36 Igelkotten Gunnar [69]: Undead raid in poh Czyli atakuja potworki z tombow oO jak np 18:37 The dreaded banshee lead their undead minions to claim the plains of havoc! |
@Holu
100 lvl :> powodzenia, zobaczymy jak dlugo z br wytrzymasz :baby:, jesli juz masz cos do jana to zalatw to sam z nim a nie z kolegami :]:evul: |
Zbliżający się Nowy Rok
niesie wszystkim nadzieję... życzliwość... spełnienie marzeń... W te piękne i jedyne w roku chwile, chcę złożyć Wszystkim najlepsze życzenia pogodnych, zdrowych i radosnych dni, bogatego Gwiazdora i szczęśliewgo Nowego Roku |
Cytuj:
|
No to ja tak standardowo:
Wszystkiego Najlepszego z okazji Nowego Roku oby nadchodzący rok 2007 był leszpszy od minionego btw. widzimy sie za rok |
Z okazji tego nowego roku życzę wam aby byl najlepszy w waszym życiu i wasze marzenia się spełniły.
Życzę wam też abyście pomyśleli czasem o życiu realnym , żeby tibia nie była dla was całym życiem. Ale mimo wszystko życzę tez wysokiego lvla :D @holu jestes mistrz :D |
http://img182.imageshack.us/img182/6391/65lvlgh1.png
Pacc doszedł to się zacznie expienie :evul: :evul: |
@up
Gz @Rambo-Bambo LEAVE PLZ... -.- SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 4ALL!!! |
12:20 You advanced from Level 49 to Level 50.
12:40 You have found a crown shield. 12:40 You have found a crown armor. :evul: :evul: :evul: |
@up
big GZ teraz lecisz do setki ?? :D |
Gratz dla beji którzy advensowali;d
k***a kiedy ten pacc dojdzie 1 day left-.- |
A oto wczorajszy advance:Phttp://i74.photobucket.com/albums/i2...y89/UO0004.jpg
|
@up
Gz Życzenia ( skopiowane z tibia.org.pl ) Ile EO nabił skili. Ile Vision fragów nabili, Ile Demon expa da, Ile warte MPA, Ile noobków jest na Rooku, Tyle życzeń w Nowym Roku |
:evul: :evul: :evul: HAHHHAHAHHAHAHAHHAHA
dzis rano z 10 bk i tylko w helmet k arm :D:DD a teraz pierwszy bk boh i w helmet HAHHHAHAHAHAHAHHAAAH:evul: :evul: :evul: HAIL BEJ TEAM :d |
A ja wczoraj padlem w trapie jaki na mnie zrobili, Xisdezenho i Marry Trip. W okolo 4-5 osob bilismy Xisde, gdy nagle Ransoex i reszta z FTP zaczela uciekac. Zostalem sam, trap, sd combo i bye.. ;D
|
@NeOxErEq ;*
NiE MarTfF SiEm, OdRoBiSh :*:*:* KoFfAmY CiĘ ;* JaK wAm MiNąŁ SyLfFeQ ? Ja MaM DoŁeCqA Bo TrOsHkeM NaRoZrAbiAŁaM ;( ( jak do kogos zadzwonilam i zbluzgalam, to sry) Bo ReKiNeQ i LiGuSeQ uCiErPiELi. MaM NaDziEjEm, sHe NiKt fFiĘcEj. I Na DoDatEq MoJa RóShoFfiUtKa MiNiuFecQa Mi SiEm pObRuDziŁa ;( aLe Ja SiEm NiE PrZeJmUjEm, bO TssEbA ŻyĆ DaLeJj... HePi Niu Jer ;* Koffam ;* |
@Up
Nie pisz tak bo mnie to wkurza. Albo pisz tak ale tylko jezeli ponizej normalnie:P. BUY life rings and life crystal (offer) |
@Potus
Gz @Ho'lu Gratki loota z BK. Ja nie poszedłem przez je****** kompa i lagsy X( X( X( |
A oto kolejny advance:) sry ze je tak wrzucam i wrzucamhttp://i140.photobucket.com/albums/r...l15/UO0005.jpg
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:36. |