![]() |
Cytuj:
|
O lol
oddał kasę czy wszystkim nie wiem ale oddał kolega mój był i Taifun mu oddał (dodam jeszcze ze wysłał parcelem tam gdzie chciał mój kolega)
- mój kolega nie był ani real taifa - ani z dusków - i też nie miał specjalnych względów na serwerze i moim zdaniem Taif Zachował się odpowiednio |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Polać ci wódki :D Też sądze że to jest pretekst, by tylko zarobić flote na runy, i byc może wtedy zdzialanie czegoś na wojnie, a czy uda im sie Quest to dobrze, a jak nie to też dobrze. (nie biore pod uwage czy Vision podejmie sie robienia Questa czy nie). To moja skromna opinia. |
@2kk
NIektorzy kase od Taifuna dostali spowrotem a Ci ktorzy nie dostali ida w piatek za darmo. Nie porownujcie Taifuna do Zwidka bo to dwie rozne charakterowo postacie... Taifun nie musi na noobach żerowac żeby na mfy miec :) |
Cytuj:
|
Vision abyście się nie zdziwili... znając życie i tak tylko straszą
|
NO ja sie osobicie nie moge doczekac POI w wykonaniu Duskiness...
|
jesli duski sie tak zabezpieczaly jak robily anni to co dopiero teraz bedzie xd No ale wiadomo moze szykuja jakas evul taktyke przez ktora petro nie jedna noc zarwac xDDD
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kempna_Mce - >
O ile się nie myle to było jakieś 7 miesięcy temu xD |
Moze kempa ma lagi Xd:p
|
a moze kicki co minute :D
|
Cytuj:
Nie zgrywac cwaniaka bo na wojnie Cie ostro skladaja. Vick Minos hacked by Harcesh.... |
Cytuj:
|
|
Omfg Ima~ chyba nie bierzesz se jego sov'a , i tak używasz axe...
|
@up
Czlowieku wy macie obsesje , myslicie ze kazdy hack to harcesh i ja od takiego 110 ek biore profit sov , sca etc? ahahahahahah Harcesh nie haknąl go! |
W takim razie kto ?
|
@up
Twoja mama 8o . |
Cytuj:
_/P0zdrawiam. |
Cytuj:
Nie obsesje. Od tego sie nie wybronicie. No ale z drugiej strony Vick~ jest winien sam sobie ze dal sie wyrolowac przez was... No ale coz spy nie ma juz w Dusk~ to sobie inny sposob znalezliscie. PRAWDA JEST TAKA ZE W UCZCIWEJ WOJNIE Z DUSKINESS SZANS NIE MACIE I DLATEGO UCIEKACIE SIE DO TAKICH METOD |
Ale przecierz ja nie jestem w Vision :< Ocb Nirt? :confused:
|
up *2
A jaka wojna jest uczciwa ?? |
Cytuj:
Pozdrawiam... |
Cytuj:
Pamietam zawsze jak ktos chcial wpasc do CIebie na rl wyjasnic pewne sprawy co mowiles "nie ma sprawy tu masz adres" i podawales zupelnie bledny adres z Gdanska....wiec nie osmieszaj sie.. Takie cos moze zadzialac na osoby ktore CIe nie znaja...... |
Cytuj:
|
Banished: until Feb 26 2007, 14:19:32 CET because of offensive statement (We Wroclawiu Slask Lecha napier*dala (char comment))
<Ziewa> To jest uczciwe ze strony dusk ze Taif ma plecy u GMow i banuje za friko. Ten koment mialem od poczatku wojny jak nie wczesniej (czyt. 4-5 miechow) I nagle olsniło ze to jest nielegal. |
"Ja tu jestem kibicem Lecha i mnie nie wkur**aj!" Może GM kibicuje Lechowi. Taki opis jest nielegalny, więc bana dostałbyś prędzej czy później.
|
HAHA :)
PRawda w oczka kole?:p Nie musisz wiedziec kim jestem...wystarczy ze wiesz ze mam duza ilosc informacji i wasza propaganda nie przejdzie :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co to Tarrin'a: Taki z ciebie kibic Lechi to chyba tylko na necie :D bo w rl to już chyba nie :). A największymi zerowcami i przegranymi tego świata jest wasza śmieszna gildia. Pamiętajcie ! GM kumpel Dusków czuwa ! |
http://avv3.patrz.pl czy to ten nowy diss :|
|
@Milten
W domu do niego tak wołają to nie dziw sie ze uważa to za normalność i nie cenzuruje :o |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:47. |