![]() |
...
Nauczylem sie go ignorowac. Jakbym chcial sie przyczepiac to znalazl bym w kazdym jego poscie jakis blad logiczny albo jakikolwiek.
On jest tzw wrzut ^^. Jak ja zwyklem go nazywac KATOLIK |
@up - no Ty nie jestes wcale jak "wrzut" ----> wrzód (wrzód bo wrzody) ;-)
|
...
wrzut= od wrzucania komus ^^
|
hahaha lol a ja myslalem ze chodzi o wrzoda/wrzód na dupie xD
|
Taa dobry pomysl zeby ignororwac tego nalesnika i anonima
Co to jest PN?xD |
...
Spoko, nie boje sie napisac magicznego slowa DUPA na forum haha.
Wybaczam Ci. Ale prawda, tharrin to wrzod i wrzut haha, bo nie dosc ze sie przyczepia to pisze jakies glupoty o tobie ^^. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Rave rox Pozdro |
....
Mlocie odpisz mi na gadu albo cie zniszcze ^^
Mam kozacki plan Toxo organizuje POI quest, moze ktos jest zainteresowany? |
Tharrin jest najszybciej mowiaca osoba na swiecie Belived me xD Cuz jak sie nie gra to sie patrzy na tibie wogule z innej strony bardziej konserwatywnie moim zdaniem nie gram i moge oceniac ale jak bym gral wiadomo robil bym pod siebie czyli ze ta i ta moja guildia to i to najlepsze sami wiecie o co chodzi aby wyjsc z glowa uniesiona do gory robic z siebie jak to sie mowi Macho
A jak sobie tak pocichu patrzysz co sie dzieje mozesz ocenic to z innej strony jak walczysz vs konda to mowi sie hwl the best ja taki on taki itd <tak mowia osoby z hwl > Hunted bede mial <nie wypowiadac sie na temat hwl bo zaraz catrishia was hunted> Rotfl Odwalic sie od Przydupasow ;p najlepiej kogos krytykowac niz wypowiedziec sie wlasnym pomyslem lub walnac jakis temat bo odrazu pomyslisz sobie hmmmm nie zrobie posta bo zaraz tharrin bedzie jechal pomnie ze ja debil ? co mam zrobic pisac jak chcesz cos powiedziec i tak zawsze ktos cie skrytykuje ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Oj Tharinku jak dla mnie to zdarzaly ci sie dni po 14h on line nawet pare miesiecy temu(wywnioskowalem to z screena, ktorego raczyles zamiescic w Photobuckecie) nie wiem czy chodzi po prostu Ci Neo 15 h dziennie i cos sciagasz i po porsty wchodzisz na Kompa ale jak dla mnie to tam lamales pewne sfery czasowe:D PS Jesli sie pomyslilem to przepraszam, zamiezam byc mily w tym roku :P |
Cytuj:
|
...
ty tez o takowym zapomniales. A napisane z wielkiej litery po SMAJLU not good ^^
|
Cytuj:
Moja teoria? Jeśli nie zbierze więcej niż 10 osób kase zatrzyma i jej nie odda. Co najwyżej rozdzieli w gildii. Bo 200k to dosyć duży payment. |
Oh zapomnialem ,ale juz bede stawial :)
Wroce okolo wakacji na Galane teraz szkola 3x 1 w Technikum musze trcohe popracowac nad soba ,bo tibia chleba mi nieda. :baby: |
Cytuj:
Cytuj:
GALLana_ANONIM @ ty mnie naprawde rozbrajasz, jak jzu wczesniej zwrocielm uwage rzucasz samymi ogolnikami i nic nie potratisz uargumentowac swoich wypowiedzi. Nie chodzi o bycie dupowłazami, nienawidze PN od zawsze na zawsze. Powody? Prawdopodobnie takie same jak reszty ludzi o podobnych "upodobaniach" tzn jakie? nie podales ani jednego, i o jakich upodopadniach tego tez nie napisales. a co do tego prawa, to sorry, ale chyba cos ci nie wyszlo, jak kiedys pomyslisz o studiowaniu - kto wie moze ci taka mysl przyjdzie do glowy - to sie zorientujesz, ze prawo + medycyna to sa najtrudniejsze mozliwe keirunki studiowana w polsce i najbardziej wymagajace, jesli uwazasz ze sie nadaje, to dzieki, mozna to uznac tylko i ywlacznie za komplement ;D a honor sie ma albo nie ma, nie da sie "wypracowac". jak kiedys pojmiesz znaczenie tego slowa w 100% to to zrozumiesz. |
...
Tharrin
Mozna UARGUMENTOWAC? ZAARGUMENTOWAC ty akurat wiesz jakie sa studentki prawa, moze ci sie podobaja, ale zadnej nie dotknales ^^ |
Niewiem co wiekszosc ludzi mysli o tym PoI quescie ktory chce zrobi "za was" hwl , powiem wam ze to nie tak , to oni chca go zrobic "za wasze pienidze" , bo nieoszukujmy sie ze jak znajdzie sie 10 osob co zaplaca po 200 k , to HWl sobie spokojnie za "friko" walnie questa + nie bedzie problemu z zapasami bo kukielki beda za nimi lecialy i taszczyly wszystko (kto z was chcial kiedykolwiek robic za osla / mula jucznego ? macie szanse ! a nagrody sa warte 3 miliony ! [nie na galanie , ale tego Toxo nie napisal co?]).
Osobiscie nie poszedlbym , dlaczego ? 1. nie mam 200 k 2. nie dalbym im 200k 3. nie ma w tym quscie zadnej interesujacej mnie nagrody 4. Nie lubie jak ktos robi za mnie questa bo wtedy trace cala przyjemnosc, a lazenie za kims kilka godzin to zadna zabawa 5. Oni i tak zrobia questa posilkujac sie filmem Herganona czy moze tym z Novy (jesli takowy zostal nakrecony). 0 fun , 0 zarobku (chyba ze uzywacie sword/club/xbow bo te 3 bronie sa lepsze od dostepnych na teras). Oczywiscie kazdy niech zadecyduje sam, milej zabawy :). |
Cytuj:
PS: sprawdz w slowniku jesli juz chcesz poprawiac innych, to moja forma jest poprawna :) |
Cytuj:
nie no zartuje , nie jestem na tyle dobry z gramatyki zeby zkimkolwiek tutaj sie wyklocac hrhr. |
Cytuj:
@Tharrin dzięki Tobie uwaliłem tutor exam. thx |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
...
@tharrin
Ops, zwracam honor. Masz racje! Nie sprawdzilem, teraz wrocilem do chaty i chcialem sprawdzic czy dobrze napisalem, ale mnie uprzedziles ^^ Zwracam honor |
Cytuj:
|
1 Strycnine (*) History Harmonia Sorcerer 139 +10,000,000
a. Wbił równo 10 mln czy erig pokazuje do tylu? b. jak zrobic by erig zliczał nei 24h tylko 36h expa. Z innego tematu: Cytuj:
Screen loota: http://img412.imageshack.us/img412/5...estjpegxv0.jpg |
@up
Odezwij sie na gg/tibi to Ci powiem;) Edit: Ancha Jan 03 2007, 15:57:45 CET Killed at Level 107 by Marshall San Daron Sir Babolek Jan 02 2007, 22:22:26 CET Killed at Level 100 by Atharias and by Seraph La'Mort ^^ Nie ma to jak nie nosic uhow na Sobie.... rotfl + Roffu ded od ds i Febbul od draga ;o chyba ktos zaczol trenowac ping-ponga;o |
Tibia Forum Message
The forum is temporarily closed. 0o no i mi zabrali najwieksze zrodlo wiedzy co i jak=( Cos sie CIP nie popisuje jesli chodzi o forum... |
Ja po krotkiej rozmowie wiem co i jak z ping pongiem znasz ip wysylasz plik koles mysli ze to restart tibi ,albo tibia stoij w miejscu...........
A tutaj nagle Kick+log in =Temple Na Ventr~~ Gru~~ rozmawiala itd mowila zreszta zawsze na tibia.br mozna sobie poczytac :) :baby: |
@UP
nie plik ;P zadnego pliku nie przesylasz |
...
Hahaha widac ze wiecie co to pingowanie.
Samo pingowanie = podlaczanie do komputera. Jak do czyjegos kompa kilka osob naraz sie podlaczy, wtedy moze kicknac. Btw Pinguje sie tak trudno Ping (adres IP) FINITO. Pingowanie to niektore inteligenty w tej grze zrobily. Dajcie mi swoje ip to wam troszke bym kompa zalagowal ;] Samo w sobie pingowanie nie jest nielegalne itp. Da rade samemu ale trza wtedy wiekszy pakiet wyslac |
Ze znasz kogos ip to nie wysztko Plik trzeba wyslac przez taki Program ja ci dam moje ip prosze sproboj baby cos zrobic Your IP Is 83.10.113.170
WhatIsMyIP.com is the fastest and easiest way to determine your IP address. |
Cytuj:
// off ;( |
Cytuj:
Pingowanie ma na celu sprawdzenie połączenia do jakiegoś komputera. Mówi Ci coś Packet Internet Groper? (ICMP)? echo request? Podłączyc to sobie możesz siusiaka do nosa. Twój komputer wysyła echo by sprawdzić czy jest lączność pomiedzy nim a komputerem wysyłającym. Drugi komp odpowiada echem. Ilosc straconych pakietów (echa) + czas odpowiedzi tzw. round-trip jest dla nas informacją o połączeniu. To jest właśnie pingowanie czyli potoczna nazwa slowa "ping" w wielkim skrócie. W ten sposób pomagalo sobie HWL w ubijaniu kondy 2x na Edron. A tak na marginesie to nie kazdy komput da sie spingowac. |
...
Wiedzialem ze sie przyczepisz ^^
O to mi chodzilo... Ale w pewnym sensie sie podlaczasz... Tak, slyszalem o takim czyms. Ale zeby kogos spingowac trza wyslac dosyc duzy pakiet... xD. Chyba im sie nie udalo go pingowAC... |
Cytuj:
z tego co mi wiadomo to kazdy, zalezy jak sie do tego zabierzesz, ale moge byc w bledzie. i pingowanie nie jest takie proste jak wam sie wydaje, tzn jest proste jak jzu wiesz co i jak, natomiast wiekszosci was jak widze do tego daleko :D no i dobrze :) ja w teorii niby wiem co i jak ale poniewaz w praktyce nie sprawzdalem to nie bede sie wypowiadal :) |
thewojtek
Baol wygiol sie na combo masz flimik http://www.youtube.com/watch?v=zNPJQQCLl5c Ancha siedzial w trapie niemial szans (mieli reason ) Roffu Febbul Zytene Kicks nie pingowanie niemaja ich ip... dzisaj na galanie nic sie nie dzialo oprocz mass kikoww polowy servera:P prawie padlem na moim najlepszym przyjacielu dlu xD 198 hp xD i wbil babol xD HAil Kicks xD;p Pozdro |
Cytuj:
ad. reszty mmm jezeli tak uwazasz to fajnie ;P rotfl zreszta Mnie nie obchodzi juz galana tralallalala ^.^ |
Cytuj:
n/c |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:09. |