![]() |
|
Omg tak to jest gdy wchodzi w połowie zdania na kanał :P. Jak bys był to bys wiedział po portu pogo był za daleko i robert mu tak powiedział że ma za mały lvl. Według mnie zał to pytanie xD
|
andarist na prezydenta
|
Cytuj:
swoja drogą to forum trzyma taki poziom, że aż szkoda tu zaglądać i czytać to bredzenie. |
Cytuj:
A andarist nie ma prawa nazywac mnie dzieciakiem z odleglosci 500 km. To co nagle nikt nie ma kontaktu? chce pogadac, a nie wszczynac awanture przez gre... |
możesz podziękować tylko sobie, że jesteś odbierany jako "dzieciak" :baby:
|
dobra, dobra, masz kontakt z diablordem? bo jutro jade juz i nie bedzie jak sie skontaktowac
|
po 1 naucz sie czytać ze zrozumieniem, to będziesz wiedział dlaczego Andarist nazwał cie dzieckiem
2 co do diabllorda, na tygodniu na pewno tu zajrzy i sie z nim dogadasz, spotkasz sie z nim za tydzień, wszyscy nie będą skakać wokół ciebie aby załatwić ci jego nr -.- jest sobota wieczór więc logiczne, że 50% ludzi nie ma w domu |
Cytuj:
|
to ze andarist nazwal mnie dzieciakiem, juz mnie nie rusza.
a ten dzidzia2 sam robi z siebie idiote znowu proboje pieklo zrobic:D |
Cytuj:
http://img833.imageshack.us/img833/69/sruror.jpg |
teraz sam siebie pojechal:D dobra lece z tego forum zanim burza sie rozpeta, nara:P
|
Aj tam, aj tam.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wygrałem miejscówkę na widowni w programie '' Mam talent '' .
B) |
Cytuj:
seba pisze, ze 'juz' ma wyjebane, znaczy bylo inaczej, opowiedz nam furor, czekam na twoje pasjonujace rozkminy |
|
Gratz <3333 ; **
/Paweł!!! Czytałem z nudów forum pandorii ;D i widziałem Twój piękny wpis :) z tym ,że Magic Razor to mój kuzyn ,Razor_Vis xD on też grał Nathanem ,ale ja nim walczyłem,ale wybaczam Ci ; * |
Gratuluje 200 lvla !
|
Gratzzzzzzz
|
Cytuj:
syf Zor gratz 200 lvlu. Tez wbijalem 200 na POI. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50. |
|