Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Mateuz 19-10-2010 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez montura (Post 2785279)
To jeszcze się pochwal ile osób Ty odwiedziłeś i ile osób się przekonało "jak jest naprawdę"

I jeszcze jedno, powiedz mi czy twoi kumple wiedzą co robisz w wolnym czasie?
Wiedzą że dzielny hools na*******a w taką gierkę jak tibia i napina się przez kabel? Odpowiedz mi proszę na te pytania.

Owszem, rle z bloku grali na Kyrze(crugery), troche gra na Harmonii z nich teraz, I paru na Arcanii/Elysii:)

montura 19-10-2010 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mateuz (Post 2785285)
Owszem, rle z bloku grali na Kyrze(crugery), troche gra na Harmonii z nich teraz, I paru na Arcanii/Elysii:)

Chodziło mi o tych kumpli którzy stoją z tobą ramię w ramię podczas walk z innymi bojówkami etc.

I nie odpowiedziałeś na pierwsze pytanie.

Mateuz 19-10-2010 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez montura (Post 2785286)
Chodziło mi o tych kumpli którzy stoją z tobą ramię w ramię podczas walk z innymi bojówkami etc.

I nie odpowiedziałeś na pierwsze pytanie.

Nikogo z Tibii jeszcze nie odwiedzilem na rl;)

Tak, nie jeden z nich GRA i wyznaje podobne wartosci;)

Czlowieka nie zmienisz, jak kumpla Ci bije 5 osob, bedziesz stal i sie gapil?

Pewnie u was by sie gapili.

Delirium_89 19-10-2010 16:33

mateuz

zapros swoich kolegów na nasze forum może ci pomogą w walce z nami, a może sie ciebie raczej wstydzą :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D jak wyznają podobne warytosci to niezłe z was popierdoleńce :D:D::D:D:D:D:D

bulbazaur 19-10-2010 17:05

Ima i Zwidek sprowadzili go na ziemie...\

http://img412.imageshack.us/img412/6...lamadedvo5.jpg

Mateuz 19-10-2010 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Delirium_89 (Post 2785294)
mateuz

zapros swoich kolegów na nasze forum może ci pomogą w walce z nami, a może sie ciebie raczej wstydzą :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D jak wyznają podobne warytosci to niezłe z was popierdoleńce :D:D::D:D:D:D:D

Nie walcze z wami na tym forum.

Zoodix 19-10-2010 17:57

W pewnym sensie probojesz walczyc z nimi na tym forum oni mowia jaki jestes wg ich spostrzezen a ty <walczac z nimi> piszesz jaki jestes a co do twoich ziomkow z HOOOLSÓW to moze ty walczysz u ich boku nie oni u twojego

Mateuz 19-10-2010 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zoodix (Post 2785299)
W pewnym sensie probojesz walczyc z nimi na tym forum oni mowia jaki jestes wg ich spostrzezen a ty <walczac z nimi> piszesz jaki jestes a co do twoich ziomkow z HOOOLSÓW to moze ty walczysz u ich boku nie oni u twojego

O meetingu ten nie bede pisac 100000x, a pozatym nie ma takiego czegos ze wszyscy walcza u boku KOGOS. Takie stwierdzenie nie istnieje.

Mateuz 19-10-2010 18:30

Denerwujesz sie.

Mateuz 19-10-2010 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez snorlaax (Post 2785308)
Pewnie masz racje jak ze wszystkim o czym mowisz....

Ale w sumie zeby dokladnie zrozumieli mnie wszyscy uzytkownicy tego forum to wytlumacze...

Nudzilo mi sie a bylem jedynym uzytkownikem na forum, napisalem prowokujacego posta na temat naszego forumowego idioty i chcialem zobaczyc jak szybko wywolam u niego niewydolnosc zwieraczy...

A teraz mi powiedz sebus misiaczku kto tu sie poci :)) ?

Nadal sie sie denerwujesz. A zeby Cie zdenerwowac jeszcze bardziej, powiem ze Pacca kupilem za kase ze Z....pieniadze na wojne na pandorii tez musza byc...

nie dowiesz sie kim jestem. Noz w plecy? z przyjemnoscia wam wbijam.

;)

monohikanin 19-10-2010 18:44

Jak by był wtedy ten udpade co teraz to taif by wam spierdolil z tamtad :D

Oski-Boski 19-10-2010 18:49

Powiedzcie mi kurwa, po jakiego chuja Wy się z nim wdajecie w te popierdolone kłótnie, obelgi i do niczego prowadzące dyskusje ?
Niektórzy z Was są tacy jak on, tylko inaczej to interpretujecie ...
Niech sobie pisze jakieś kocopoły, a Wy róbcie swoje, wklejajcie zdjęcia, cytaty, i nie odpowiadajcie na jego posty ...

Proszę Was, zróbmy malutki test ... a zobaczycie że nie pożałujecie, i forum ruszy ponownie że tak powiem.
Od teraz, jak coś Mateuz napisze, po prostu to czytacie, i ignorujecie. Nie próbujcie tego cytować, komentować, wyśmiewać ... daje sobię obciąć paznokcia, że po kilku dniach, gdy nasz Mateusz stwierdzi, że posty pisze tylko do siebie, opuści nasz topic, i będzie tu wchodził tylko po to, by zobaczyć czy ktoś z jakiegoś innego powodu nie rozpoczął jakiejś kolejnej głupiej kłótni, albo po prostu będzie ciekaw co się dzieje na królewskim serwerze Furora.

Proszę Was ...

Co słychać ? :p
Będziecie oglądać dzisiaj mecz ?
[ AC Milan - Real Madryt ]
Jakie wyniki ?
Otwieram bukmachera hehe ;)

Khazul 19-10-2010 18:56

on jest takim debilem ze bezdie sie sam wyzywal z drugiego konta tylko zeby miec co robic

Mateuz 19-10-2010 18:57

"Pewnie masz racje jak ze wszystkim o czym mowisz....

Ale w sumie zeby dokladnie zrozumieli mnie wszyscy uzytkownicy tego forum to wytlumacze...

Nudzilo mi sie a bylem jedynym uzytkownikem na forum, napisalem prowokujacego posta na temat naszego forumowego idioty i chcialem zobaczyc jak szybko wywolam u niego niewydolnosc zwieraczy...

A teraz mi powiedz sebus misiaczku kto tu sie poci ) ?"

Nastepnym razem NIE PISZ ze to ja prowokuje. Chyba ze bedziesz nadal pisal ze to ja prowokuje, tym samym broniac swoich(nie wazne czy klamia czy mowia nieprawde)

Cz4rny 19-10-2010 18:57

szkoda, że nie odpowiedziałeś mi na pytanie....

btw jesteś zajebisty
pracujesz od 14 do 22 bodajże, potem idziesz z kumplami na piwo
walczysz na pandorii!
i jeszcze masz czas na forum siedzieć
podziwiam Cie xDD
aaa no i studia do tego

a tak przy okazji, praca od 14 do 22, więc co teraz na forum robisz?:o

@Karol
taa, już raz tak zrobił XD

Mateuz 19-10-2010 19:00

1 zmiana 6-14
2 zmiana 14-22
3 zmiana 22-6:00

Teraz mam zmiane 1 wiec siedze ile chce. A na dworze zimno i zmeczenie po pracy.

Oski-Boski 19-10-2010 19:01

Eh, czy tu na forum nie ma ludzi z którymi można się dogadać ?
Czarny, po co to piszesz ... kurwa mać, co Cię obchodzi, do której, od której pracuje ... ?
Kurwa, mnie też już powoli szlak trafia, jak wchodzę na forum z przekonaniem że zobaczę sobie jakieś fajne ss, a widzę jakąś pierdoloną kłótnię ...

Myślę że po prostu, nie którzy z Was, są tak mało intelgientni, że po prostu nie potrafią sobie znaleźć jakiegoś tematu do rozmowy, i się dowartościowują słownictwem z podwórka, ciskając sobię nazwzajem.
Prosiłem o coś, lecz Czarny to olał.
Będzie coraz gorzej, niestety ...

bulbazaur 19-10-2010 19:02

Od 14 - 22 to pracowal seba ale w poprzednim tygodniu, teraz zima i na dworcu mniejszy ruch...

W tym tygodniu jego godziny pracy 22-8:00..

NO POWIEDZ SEBA ZE SIE MYLE I ZE W TYM TYGODNIU TEZ ZA*******ASZ W ROBOCIE PRACUJAC W CORELU ALBO EXCELU I MAJAC CZAS NA FORUM...

Ah to jest piekne XD

Mateuz 19-10-2010 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bulbazaur (Post 2785320)
Od 14 - 22 to pracowal seba ale w poprzednim tygodniu, teraz zima i na dworcu mniejszy ruch...

W tym tygodniu jego godziny pracy 22-8:00..

NO POWIEDZ SEBA ZE SIE MYLE I ZE W TYM TYGODNIU TEZ ZA*******ASZ W ROBOCIE PRACUJAC W CORELU ALBO EXCELU I MAJAC CZAS NA FORUM...

Ah to jest piekne XD

Zobacz o ktorej wbijalem wtedy na forum. Pozniej pisz bzdety.

Oski-Boski 19-10-2010 19:17

:(
X(
X(
X(
;(
;(
;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17.