![]() |
|
wybieraj format jpg [;
|
ajajaj ale muca :baby:
|
Cytuj:
btw po co ktos mialby zapraszac Cie na meeting? jezeli jeszcze na zadnym nie byles a po 20 postach mowiacych o tym ze chcesz sie spotkac na rl widac ze bardzo chcialbys byc na jakis zaproszony (jakis kompleks?) jest to miejsce gdzie sie rozmawia i pije, ewentualnie gdy ja organizuje odwrotna kolejnosc. A o czym rozmawiac z kims kto sam nie wie co pisze? miales juz nie zagladac na to forum a po dluzeszej przerwie wchodze i widze ze co 2 post jest twoj, miales rozpierdolic furore i boterow a po X miesiacach dzialania nie zabiles mi nawet 1 chara? placzesz ze z serwa wyjebal Cie imargam a w kolejnym ze to bylem ja i jestem taki evul pa chociaz na tibii widzialem Cie ze 3 x w pz, na meeting to Ty powiniennes pojechac ale z grupa ktora cierpi na pewne zaburzenie nazywane rozdwojeniem jazni, moze warto zaczac sie leczyc? moze strefe na stadionie pomyliles i wyszedles za linie non pvp, po glowie dostales i tak Ci juz zostalo? |
Cytuj:
Ad.2 Meeting...taaak.... ekhm, co do meetingu, czesto jestem w Poznaniu, a z tego co wiem pare osob tu gra z tego miasta, wiec czemu niemialbym wyskoczyc na piwo i normalnie/na poziomie porozmawiac w rl z Diabllordem czy z kims innym? Czy masz cos przeciwko temu, boisz sie czegos? Ad.3 Nie obchodzi mnie ani troche, czy ubilismy(czy nie ubilismy) TOBIE chara czy jakiemus tam innemu z Furory, nie intererere mnie to. Ad.4 Ogol brode. Ad.5 Słońce jest żółte, trawa zielona, powtarzaj:) elo |
|
Co od rana cisniesz Matiego ? Ktos Ci nie dal wieczorem ? I wstales lewa noga ?HieHieHie
|
Cytuj:
2 nie porozmawiasz na poziomie, bo po prostu nie umiesz 4 jakiś kompleks? |
@Rixari
Gratulacje 300 :cup: @Szyychu Ten twój post jest, że tak powiem pojebany... zacznij żyć. |
Cytuj:
|
Cytuj:
:baby::baby::baby: |
Tak Gredert wyszedl :(
Monstera ktorego mial mi kumpel dobic, dobil jakis nub (26 druid) http://www12.speedyshare.com/files/2...%20levelik.jpg Tutaj orginal xD Cytuj:
|
lukasz92 idziesz na hifi bande w piatek?
|
Cytuj:
Infamia Nov 02 2010, 23:23:37 CET Slain at Level 222 by Alin Meneia, Elen Garon, Furor seba, Ghan Asty, Jarius Satorrida, Lasone and Salverd. Niespodzianka dnia: Ratilt Nov 02 2010, 19:25:13 CET Killed at Level 226 by Estgor. Bonusy: (:D) Miilaa Nov 02 2010, 12:41:27 CET Killed at Level 79 by Furor seba, Salverd and Vedil. Ravil Nov 02 2010, 14:14:42 CET Killed at Level 53 by Maly Jajamiomate and Vedil. Fabrani Nov 02 2010, 19:43:47 CET Slain at Level 96 by Alin Meneia, Jarius Satorrida, Kroos, Lue, Monohikanin, Salverd, Vedil and Xosq. Diabolica Nov 02 2010, 22:09:17 CET Killed at Level 89 by Elen Garon, Jarius Satorrida, Jay Butson and Vedil. Nov 02 2010, 22:10:35 CET Slain at Level 88 by Elen Garon, Jarius Satorrida, Jay Butson, Salverd and Vedil. Feel the PIEC. |
Cytuj:
|
ciezko zeby sorc co ma 1,2k hp nie padl od 6 sdkerów... pomijajac fakt ze mam teraz akurat 7 dni wolnego bede active 24/7 a ze w 6 wbiliscie na mnie unjusty to w 6 macie przepierdolone :) zreszta w nocy spadlo mi rarow na 250k, takze jak narazie 300 do przodu z 2 dedami :D
|
Gz chłopaki :D:D::D:D
|
Cytuj:
A kiedy nie mielismy?:D Co wkoncu trafilismy na gruba rybe a nie na pionka na 200+?:D To jest historyczny frag:D Nie chodzi o to ile zarobiles, ile odrobiles(raczej nie odrobiles) itd, bedziesz na filmiku, zeby szersza publicznosc mogla zobaczyc jak pada Infamia:) No i Imargam to jednax Snorlaax. Co Imcio boisz sie z Veltaxia pisac? xD W*****les sie? Tak Iro Ochrona i Zgredert to moje chary. Zawsze odpisywales, BA nawet sam pierwszy pisales:) Normalnie bym nie napisal tego. Teraz jak ostatnia ciota, CHOWASZ SIE ZE WSTYDU! xD "Co tam sebus?" "Czesc sebus" WSTYD I HANBA! Nie ma jak jaja na forum cieciu. |
tez chce zobaczyc filmik jak mi palicie suppliesy zeby zabic 1 charem X(X(;(;(:(;(:(
@pawel pierdol sie na ryj i.. |
Looooooooool Wydalo Sie Ze Imargam To Snorlaax????????????????????????????????? O Kurwaaaaaaaaaaaaa Naprawde To On ? ? ? ? ? ? ? ? ?
|
Nie moge w to uwierzyc... moj wypracowany tak dlugo swiatopoglad legl w gruzach
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:48. |
|