![]() |
|
|
@monohikanin
No i co ''motyla noga'' ma oznaczać to twoje zdjęcie? Radość, że trafiłeś za 200+ czy co? A już wiem! Chciałeś się pochwalić, że używasz Avasta! (...) btw. Liverpool 2:0 Chealse (po 45 min.):cup: Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem, nawet gdy jest moim wrogiem. |
Zgadles :D::D:
|
Cytuj:
mysl co piszesz dalnie :baby: |
Cytuj:
Pozdrawiam daUnieB) btw. Już tylko 2 punkty!:cup: |
Cytuj:
nie pisze sie "Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem, nawet gdy jest moim wrogiem" bo to jest k***a jak MASLO MASLANE zycze zdrowia dałnie :baby: @down (dałn xd) "sarkastyczne zastosowanie pisowni" w tamtym? HaAHahAhaahahAHAHAhaaha kon by sie usmial :kon: gz ladny self-knockdown |
perdol perdol ja posłucham... (albo poczytam we.)
Cytuj:
2. Masło maślane to jest dla tak prymitywnych i zamkniętych umysłów jak tWÓJ, oraz równie nadętych ego jak tWOJE. 3. Ja się nie bronie, tylko tłumacze jakiemuś daUnowi (nie potrafiącemu zrozumieć sarkastycznych zastosowań pisowni), o co chodziło w rzeczowym zdaniu. 4. Dziękuję za życzenia. Również pozdrawiam ciepło i życzę sukcesów w życiu osobistym jak i zawodowym. |
Cytuj:
taki wróg hmm, powinieneś coś o nich chyba wiedzieć? a przynajmniej potrafić napisać nazwe klubu ; o |
Cytuj:
1. Nikt cIĘ nie pyta o zdanie. 2. Nikt cIĘ nie zaczepia, co oznacza, że jESTEŚ osobą mało wartościową, ale musisz się wp*******ć. 3. jESTEŚ godny pożałowania, ale możesz lizać dziadzi kimkolwiek oN jest... na pewno jest kimś więcej od cIEBIE... n/c 4. Jeśli nie mam do kogoś szacunku (tak jak do Chelsea Londyn, to piszę ich nazwę błędzie i z pogardą...), więc nara Cz@rna |
A tutaj nadal sie nic ciekawego nie dzieje =[
Moze byscie mogli nagrywac chociaz filmiki z akcji? Nie robi czy porazka czy nie poprostu nagrywajcie I wstawiajcie ;D |
Nagrywamy nagrywamy, juz niedlugo bedzie mozna podziwiac nowe camy:p
|
|
No to good .
Kiedy bedziecie konwertowac na Youtube? O ile wgl ;p |
juz niedlugo bedzie, mam nadzieje ze sony vegasem albo czyms innym bedzie robiony+fajne efekty i muza, wtedy byloby GIT.
|
No to good ;)
Czekam nie cierpliwie. hehe ;D |
ja też czekam niecierpliwie [;
|
Gredert nauczyciel Polskiego...
Strzezcie sie :D :D |
polskiego, jesli juz :>
|
|
Cytuj:
|