![]() |
|
Nerana
Nerana Tez pewnie niezly swiat :D ale ja wole Candia :D juz tam zaczolem grac to gram 3majcie sie ! pozdro ~~:) :) :)
|
fajne ss, oby tak dalej
|
Cytuj:
btw gz advancow ;] |
No a według mnie lepiej wbić skila odrazu... bo po co męczyć się i bić z meele skoro można na tym lvlu biegać po tombach czy gdzieś ;>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
130lvl
|
Gz 130 ^^
|
@Zam Ziro
Widzę dobrych ownerów sobie dobrałeś, że padacie tylko na mass kickach ;] |
Hahahahaha
Cytuj:
Nie no rozwaliłeś mnie stary <lol2> masz jakieś dowody na to...X( Ja gram sam od początku serwa...:baby: |
Cytuj:
No to ja dam adv wbilem dzis 72k expa na hydrach :D przez 3h:cup: http://img514.imageshack.us/img514/5992/42lvlbh6.jpg |
Mam pytanie czy tez macie teraz takie lagi , ja expie teraz na tak zwany "Szkapa Style" - bez eq i obrywam ostro wiec na expienie na lagu nie moge sobie pozwolic i niewiem czy to wina mojego net providera czy serwery znow sie jebia ;/
|
Muahuah
Cytuj:
Nawet jakby miał to co Was to obchodzi? Faktem jest to że są ludzie którzy wiedzą jak wykorzystać czas(marnowany na tą grę) tak jak Zam Ziro na Neranie, Makaveli Thug na Candi czy najlepiej wam znany MDW na Harmoni. Przeszkadza wam dzielenie kont? Z jednej strony to nie sprawiedliwe że ktoś ma fajny lvl bo gra kilka osób, ale jak wiecie od jakiegoś czasu jest coś takiego jak stamina. Żeby stamina była w normie powinno się ekspić 8h-/+ dziennie. Ale też trzeba się zastanowić czy nie ma plusów dzielenia kont biorąc pod uwagę życie prywatne. No bo kto zdrowy wytrzyma przed komputerem 10h+? @Zam Ziro Nie przejmuj się opiniami zazdrosnych ludzi, wiesz co robisz i robisz to dobrze, byle tak dalej. Powodzenia na przyszłym anni:) Yours P.Y. |
@up
Zazdrosny :S? Czego :S?:baby: |
Cytuj:
"Szkapa Style" - to mnie rozbroiło xDDDD |
Grać 19h to nie problem tlyko zecz polega na tym jak go wykozystasz czy na staniu pod depo i robieniu runek czy na konkretnym expie .
ja najwiecej siedzialem 19h w tibi i na scrabkach siedzialem ( a neranie jakz aczynalem ) ;] |
Sell rl life <<Offer>>
|
Cytuj:
Jak bym Cię nie znał....ale Cię znam:P to bym cię wyśmiał...hehe 19h( 1 owner bez bota lub macro, przy kompie) człowieku zastanów się.... A więc zostaje ci 6h, ciekaw jestem na co je wykorzystasz? Owned To nie jest złośliwy post...Szkapa jeśli to prawda że grasz 19h/day to zgłoś się gdzie trzeba choć w to nie wierze patrząc na twój lvl @Myszoon I agree. @Lampa: lepiej wykorzystaj 19h na ortografie... a potem na scrabki <noob2> Yours P. Y. |
huheuhe ^^
Moje max to 14h i 45 min i nie wbijalem tego sam kumpel se uhy robil :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:18. |
|