![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Lampard mógłby przejść do Realu Madryt za niecałe 13 milionów euro. Dla mnie taka cena za takiego zawodnika jest bardzo niska, więc nie miałbym nic przeciwko temu transferowi, a możliwe, że doszedłby on do skutku już w styczniu.
|
Cytuj:
|
Takie pytanie offtopowe ma ktos jakiś kontakt z Yohem ;>
|
Na onecie w komentach piszą,że Armenia zremisowała z Serbią 0-0
|
1-0 dla kazachstanu
|
Polacy graja bardzo dobrze ,lecz niestety maja pecha i brakuje skutecznosci.
|
Nareszcie czekałem na taki mecz długo, bardzo długo, liczyłem na Portugalię ale Kazachstan daje mi to szczęście, panowie po co jechać na EURO i tam dostać trzy mecze do tyłu lepiej odpaść już teraz w eliminacjach. Po co się gdzieś pchać za 5 lat mamy u siebie EURO tam dostanbiemy 3 mecze więc spokojnie, not so rush!
|
Ja wam kurwa dam usterki! -.-
|
Na stadionie Legii- no to wiadomo, że światła nimo... :<
|
To jest sabotaż! hańba Polsko, hańba!
Beenhakker w szatni powiedział ze takim czymś dziś nic nie ugramy, i poszedł do do wożnego stadionu i powiedział że na dzis najlepszym wyjściem będzie wyłączenie prądu. 2 teza zaporzyczona od Yoha To Olek Kwaśniewski który podeszedł do dżwigni, i powiedział "Savoir vivre", i wyłączył światło. Ale to w ogóle śmiech na sali żeby wyłączać prąd bo się przegrywa!?, nie tędy droga Polsko, nie tędy. |
@Hellraiser
To nasz kochany postęp technologiczny, a nie "taktyka" :[ @EDIT Trochę wiocha, że światła zabrakło... |
Cytuj:
|
Ja tam bardziej niz za Kazachami jestem za Finami...
W przeciwności do Ciebie Hellraiser bym sie cieszyl jakby Polakens wygrali. yeyeyeyeyeyey!!! |
Gz. 1:1.
Euzebiusz Smolarek. |
Cytuj:
|
Polska 3 - 1 Kazachstan
Smolarek zaliczył klasycznego hattricka!! |
Cytuj:
Druga połowa zatarła złe wrażenie po niezbyt udanej pierwszej. Euro 2008 coraz bliżej :) |
To teraz zjemy belgijską czekoladkę i jedziemy na finały.
|
Mógłby ktoś mi wytłumaczyć dlaczego Euro 2008 będzie pierwsze w historii Polski? Przecież Polacy grali już na Euro 2002 i 2006 tak więc dlaczego Euro 2008 będzie pierwsze, a nie trzecie w naszej historii? Tamte to jakieś nielegalne czy co?:baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:46. |
|