![]() |
|
"expensive" jajaja you are so pro :D:D
|
Cytuj:
Unjustified ^^ |
Wybaczcie przeoczenie powinno być "excessive unjustified player killing"
|
Cytuj:
|
buahahu
10min Kcynska Mafia wpadla na hydry ekipie ale cala ekipa dala loga buahauha Zobaczyli civica odrazu logout. |
up.
nie ma w tym nic dziwnego. Napisalem to zebyscie mogli tez posmiac sie z Kcynskiej~ Wyobraz sobie ich miny, wbiegaja do gory na polnocy spawn, juz sie ciesza ze ktos siedzi a tam nagle chmurki i pusto xD na hydrach siedzial team z gildi [guild]Aksodis[/guild] o ile mam dobre info. |
Cytuj:
Nie ma to jak przyjdzie analfabeta i poprawia innych ... |
Panowie zbliża się 200 strona, a wiemy z historii ze 200 str. = delete tematu ^^
|
Cytuj:
|
Jak to jest w końcu z Raksem ?
Konto ma nowego ownera ? |
kto policzy fragi od poczatku wojny rom vs fag ( wszystkich gildi jakie uczestniczyly w wojnie a takze ich "transformacje" - fag>dm>itd..)
dostanie nóbla:D8o |
Raksu to Raksu, cały czas ma tego samego owner i od zawsze ma wpisane tam Sweden, więc nic nowego ;))
/Jojo |
Cytuj:
627 Fag : 812 RoM Gdzie moja nagroda? Ktos nie wierzy? Niech sam policzy. Wydaje mi sie, ze uwzglednilem all fragi. |
@do kogos tam kto tam pisal o tych noobach z mafii
Oni by po nas nie wpadli bo to sa lamy ;) Jak juz cos to my mozemy po nich wpasc |
@up muyyahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahha
Wy sobie mozecie wpadac...... Sajgon jestes taki zalozny jak gotic ktory dopiero co dostal bana za spama a juz chce next ... |
Niebede nic pisal bo zal mi was.
|
Powodzenia w spamowaniu do 200 strony, szkoda ze nie dokonam tego z wami ale jade na tydzien :)
Wiem to nie forum od takich rzeczy ale musialem sie z wami podzielic ta wiadomoscia xD teraz mozecie mnie tyrac:) i tak was kocham;*;*;*. @Gotic Zastap mnie godnie. Wiesz zebym sie nie musial za ciebie wstydzic :D |
[CHAR]Verduro[/CHAR]
Jul 10 2007, 04:10:41 CEST Killed at Level 105 by [CHAR]Deecorator[/CHAR] and by [CHAR]Beru Senwin[/CHAR] |
Kupa
Spokoo knight na wczorajszym meetingu po spozyciu alkocholu robil salto i w trakcie tego zesral sie w majty <serio> xD:baby: i nastepnie bardzo wymiotowal
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:35. |
|