![]() |
Ja widzialem- Mam Cieczke(dostal bana)
Sprasowane Gacie-czyjakos tak Betonowa Krowa-juz jej nima Pan Maly ****-to moj (skasowalem) |
Cytuj:
|
18:19 Cyc Zabijaka [32]: kto idzie na elvbane quest
18:19 Bodzio'Szajs [47]: BYLYCH CZLONKOW GILDII BOUNCE PROSZE O KONTAKT ZE MNA Tylko otworzyłem kanał Trade:D |
ja widzialem na furorze Szczur'Naplet
|
J a sobie chodziłem po rooku na Candii. Gość mnie rozsmieszyl, nie wiem jak was :D
16:05 Kanalizacja Czestochowska [1]: yes To chyba chodzi o stan tej kanalizacji :):):) |
Pindol zterroryzowany moj
Drezynka Stary Lecha Kaczynskiego Wujek Rumba Masz Deda Za Nic xDD |
Zapomnialem Imienia - (Secura)
To jest nagłupszy nick jaki widziałem :D |
Raz widziałem takiego - Nie twoj zasmarkany interes :D / Ochroniarz Leppera
|
Nooby
Wyczesany Darek of Astera [oczywiście Astera]
Arbuzik Wielki [Refugia] Mają ludzie pomysły :] |
Brudny Psi Ryj:p
|
AdamMaster masz jakieś wonty ?? ;) Nick miałbyć smieszny i jest :)
A moim zdaniem oto ciekawe nick z Nerany: Dzika Tamara Tedi Byczy Sut A i na Askarze widziałem: Katy Pipeczka Tyle miałem do powiedzenia xD |
Mistrz Seksu
az boli .. |
Etarnalls Oblivions
Mateusz dragoon maly O_o |
widziałem jeszcze 2:
drzewo(koleś był ubrany na zielono:D )- luimiera orginalna nazwa:D- jak wyżej, luimiera... |
Nah, ilu ludzi chciałoby być wielkimi:
[char]Taifun Delivry[/char] [char]Tajfun Delivry[/char] [char]Taifun Devilr[/char] [char]Tajfun Delivr[/char] [char]Mateusz Dragon Wielkis[/char] [char]Mateusz Dragon Mniejszy[/char] [char]Matesz dragon wiielkii[/char] [char]Eternal Oblivio[/char] [char]Eternal Obliwion[/char] [char]Eternall Oblivion[/char] [char]Eternal Oblivionn[/char] [char]Tripid[/char] [char]Triipida[/char] [char]Triipiida[/char] [char]Seromontiss[/char] [char]Seromontiiss[/char] [char]Seromonti[/char] |
Hujo huja - Nerana
|
|
[CHAR]Mateusz Scarap Wielki[/CHAR]
[CHAR]Dupek[/CHAR] [CHAR]Taifun Devilry[/CHAR] [CHAR]Sprzedam kolorowy telewizor[/CHAR] |
heh ja widzialem na galanie:
Czarne Kupsko i Co Sie Gapisz (czy jakos tak) |
10:42 You see Prawie Bez Dupy Nik (Level 8). He is a sorcerer.
piec giepe-thoria |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35. |