![]() |
|
Cytuj:
Szkoda tylko, że tak mało osób jest na tyle odważnych by to robić. Jak ostatnio pojawiłam sie ze znajoma pod pałacem kultury w strojach gothic lolita z wielkim pluszakiem sąsiada Totoro, to nawet policja się nami zainteresowała. Polacy boją się nowości i pozytywnego szaleństwa :p |
@Rayza
No i co ja Ci na to poradze?;( @Sam Elfen Lied jest ciekawa i dosc niepowtarzalna seria :P Ale ta z Twojego avataru tez jest fajna ;) @Up Grupa w skladzie Grocix, Rayza i Tompior (hiehie) melduja sie na rozkaz! A poki co pokaz zdjecia! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Poza tym, w porównaniu do tego talatajstwa, które się tam kręci to był dla nas dzień naprawde hardcorowego ubioru :p |
@Grocix
A może wiesz skąd jest ta z mojego avataru?Sam nie wiem :P @ Dzięki =] |
@Up
Z "Karin", fajne, lekkie anime, polecam :) |
@tana
gro jak to było?,ja za Saito ty za Louise a Tompior za Tefke? to byśmy byli odważni ,Gothic lolita?,pokaz jakieś zdjęcie bo nie kojarzę tego,: p @-- cholera niemam pomysłu na inny temat xD @down naruhodo, |
|
o w mordę......tego po Cg sie nie spodziewałem w 22 epie zrobiono zagładę to anime jest brutalniejsze od DN mimo ze często porównuje je sie do DN...no ale cóż taka jest cena potęgi,w końcu wymknie sie spod kontroli i narobi bałaganu
|
A ja drugi raz obejrzałem "5 centymetrów na sekundę" i na myśl przychodzi mi tylko jedno słowo - arcydzieło. Nawet jeśli ktoś nie lubi anime obyczajowych to trzeba je obejrzeć ze względu na samą kreskę.
|
Cytuj:
|
@Up
No, pod wzgledem kreski to zdecydowanie najladniejsze anime jakie widzialem i tym kryterium sie kierowalem. Pod wzgledem fabularnym nie jest moze wybitne, ale u mnie pozostawilo takie dziwne, trudne do opisania wrazenie. @Topic Obejrzalem 1 ep Serial Experiments Lain i sie poddalem :P Jednak anime ma swoje lata i strasznie irytowala mnie zarowno oprawa graficzna jak i dzwiekowa. |
Cytuj:
Ontop. Mam chętkę na śmieszne anime, czy Lucky Star spełnia ten warunek? Pomijam fakt, że wnerwia mnie totalnie, gdy widzę wszędzie przeróbki/flashe/4chanowe foty z tym anime, ale w takim razie wroga trzeba polubić. :P |
podajcie link do tego anime 5 centymetrów na sekundę bo ja tejeszcze nie widziałem go bardzo proszę a jeśli znacie link do jakiejś wersji online to też byłbym wdzięczny.
|
@Nadr
Lucky Star jest bardzo przyjemne ;) przynajmniej jak dla mnie. Warto obejrzec, szczegolnie jak widziales juz jakies anime, bo jest sporo watkow z innych (typu cosplay Haruhi czy doujin FMP, hrhhrhr). @Up Poszukaj na pebie, powinno byc. |
Online nie znajdziesz, tylko download. Nie wiem, czy są pl suby, poszukaj sobie.
|
nad. to jest internet tu all znajdziesz,[niekoniecznie z pol. subami]
LS to wspaniałe anime nawet jak sie nie zna większości Parodi.. @offtop fajną mam sygne :3? @edit proszę B5CM online -veoh ma taki link- Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tylko z transferem będzie ciężko, bo ściongam beta Red Alert 3, ahahahahahha!!!!!!1111 |
heh ja LS to miałem oglądać tylko ta cukierkowa kreska mnie odrzuciła
|
Co wy na 2gą edycje "show your deskop" zakładając że macie coś z anime i zmieniliście od ostatniego razu. :]
http://i305.photobucket.com/albums/n...x_06/Ohyaz.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:37. |
|