![]() |
|
[quote=Vintermage;1741213]@Up.
Chłopak jest dwulicowy i tyle ,ale przez tyle czasu co gra w tibie nauczył się ,że aby pograć nie płacąc trzeba trochę polizać. Za to Ty napewno nigdy nie lizales i masz pro 23 lvl na nebulii , tylko pogratulowac hrrr |
Cytuj:
|
dzięki za ładne odpowiedzi, ale zapytam inaczej: gdzie był char w grze tibijskiej Spaaw i Taifun Devilry ? o ile uwierzę że spaaw gra sam, i faktycznei mógł nie być. to nie mówcie mi że orzeszek się z nikim nie podzielił
|
Nareszcie Imcio padl :DDDD Gz ! ;] ajaja
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Drizer no co ty ?? o_O mi jebla w jakies smieci musialem robic nowa ;/
ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo xD zrobilem sobie wieksza. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dobra Jebać tego Fistaszka bo chuj wie czy kupił taifa czy sam nim grał czy inne chujstwo ;/
|
Mi tam bardziej pasuje do niego kasztan xDDDDDDDDDDDDDD Nie wiem dlaczego moze dlatego ze mam kolege w rl vel. kasztan
|
Z tego co słyszałem Orzech grał kiedyś Laenem Loysem. Teraz gra Taifem, czy może mi sie pomyliło :?
|
Cytuj:
|
Orzech- bardzo znana osoba w swiecie tibii, ma w swoim dorobku bardzo wiele postaci z których bardzo niewielką częsć mozemy nazwać jego własną pracą. Oprócz znanej furory, grał/gra na Pandorii swoim 175 rp. Na furorze zasłynął z postaci o nicku Laen Loys, obecnie pod jego władzą znajduje się postać o nicku Taifun Devilry, czy będzie to jego postać obiecana dowiemy się być moze juz niedlugo.
Fake :D |
mała poprawka "Na furorze zasłynął z postaci o nicku Magiq" ;]]
|
Ciekawe czy do all charow ma te same passy :D xD Nie ale rly mowie.:baby:
|
@up
Jakby nie mial to by się nie logował na nie.:) |
Czytamy ze zrozumieniem!
Te same! czyli czy do np taifa i magika ma te same pasy. (Trochę spolszczyłem nick magiqu ale sram na to;)) |
11 vs 30 lol.
Jak bylo duss vs sunblade (przed zrokowaniem spoxa) Wystarczylo nas 10 vs 8 i rozpierducha byla , a teraz to dla mnie nie jest wojna tylko bitwa o expowisko => |
Nie gram na furorze, lecz odczasu do czasu poczytam co sie tam dzieje .
Zauwayliscie ze gdzie jest Pasterz~~ ci "ogarniaja":o:p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:46. |
|