![]() |
|
zmiana klimatu plx
Capone 'N Noreaga feat DJ Premier - Invincible dilated peoples - Worst Comes To Worst gangstarr - full clip aye, hot <3 |
dobrze że mało metali gra w tibie bo bym nie wyrobił chyba :P
|
Andrew Spencer and the vamprockers-Zombie
Dj toxic -it's killing me(klasyka :D) Brennan heart - One blade Headhunterz- the end of my existance Korsakoff - my empty bottle Naprawde kozackie kawałki :DDD |
WWO- Damy radę
i kozacka pieśń patriotyczna : http://www.wrzuta.pl/audio/eh2OfGxCUr/openka_galana (moze nie ten server,ale zawsze):p |
Ehm.. moze Wy mi wyjasnicie czym sie roznia te trance , dance i wszystko inne? Bo ze wzgl na to ze raczej takiej muzyki nie slucham , po prostu wszystko dla mnie to techno :P , chociaz nie powiem, nie wyobrazam sobie tanczenia na dyskotece do np. Sepultury ( tego tez nie slucham, zeby nie bylo :P)
Wybaczcie moje zacofanie !! , ale zawsze mnie to zastanawialo , a za google podziekuje:P Fokus - Głośniej Aes f. Fokus - Miasto dni siedem :PPP |
http://www.megawarez.com.pl/showthre...=1038#post1038
Eneris nie wiem czy to masz ale warto posłuchać, powinieneś to zassać szybko bo słyszałem od kumpli że u was w Lbn to kozacki net jest na niektórych osiedlach :D @Elvaanes od 2 lat męczę trance, electro, gabba (qlimax), dance, house i z defniccji to Ci nie powiem ale każdy styl jest łatwo rozróżnić :D |
@LovePA
a przepraszam : po czym? ^^ |
Cytuj:
|
Sluchajcie drum and bassu, dobrze hipnotyzuje. www.bassdrive.com/v2
O fak ale dzis pk team biegal na thais bridge :) nie liczylem ale gdzies tak z 15 postaci okolo 50 leveli :D ...... mieli zolto niebieskie stroje ..... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bonjour le Lieutenant et le Major(?) uahsuahsuahsuahs dobre dobre. @Angelo nie wiedzialam ześ tak wysoko stopniem xDDD |
lol nikt z bunkru nawet nie jest bliski 40 lvla ;( a stroje sa zielone D;
|
Cytuj:
|
pk, z reasonem, bez reasona zreszta tez ale mniej
|
Cytuj:
rozumiem! za duzo fragow , jeszcze dilejt/ban jakis bedzie :< |
I jak wojna idzie?
|
powoli
ghgfjhgjghjgh znaki |