![]() |
@up
Na start wystarczy nawet sama podstawka. Ale imo lepiej kupić również BC, ponieważ razem wyjdzie to za ok. 70zł. WotLK będziesz musiał kupić gdy będziesz zblizał się do 70 lvla. |
Ja to mam cholernego farta. Na podstawce pograłem se 1 dzień, potem mi się komputer zepsuł >.> Fart nie ? Pisze z lapka siostry jak cu. No i 7 dni grania w doope :(
|
No i mamy "nerfa" Putricide 25.
Cytuj:
|
Halls of Reflection to najbardziej zjebana insta w WoWie, gorsza nawet od HoS albo OK.
A najgorsze jest to że farmię tą chujnię już 15 dni i Orca-Hunter's Harpoon (jedyny item dla którego to farmię) wciąż nie dropnął ANI RAZU, podczas gdy moim znajomym leci prawie za każdym runem. Pierdolone gówno. // srry na bluzgi, ale to już powoduje we mnie głęboką frustrację xd. |
Cytuj:
A co ja mam powiedzieć ? Na szczęście już komp mi chodzi, więc mnie dzisiaj podexpisz :* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. w końcu dropło :D |
Cytuj:
A w to że cię nikt nie przeagrował to trochę nie wierzę:P Po prostu ludzie bardzo uważali, sam mam przestawionego omena na 75% z domyślnych bodajże 85%. Inaczej na daily HC za dużo zgonów mam :P |
Cytuj:
Profesorek poszedł do piachu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
W takim przypadku ogranięty RL desygnuje rogala(i) i/lub huntera z md do pomocy z agro. Jak nie wyrobisz z agro to cię wymienia na tanka, który wyrobi. |
Cytuj:
|
Hmmm Saurfang, Rotface, Festergut (tak obaj to DPS race :P), no trochę tych dpsów się narobiło.
A właśnie miałem druida z 200ilvl bronią tanka :P Malganisa przytankowałem sobie, evasion!! |
Czy Arthas się goli Frostmourne'm?
|
Tak, Arthas goli się tym czymś
http://img84.imageshack.us/img84/5349/dsc01353srm9.jpg |
A ja mam pytanie, ma ktoś jakiś BARDZO DOBRY build PVE dla warlocka ? Bo ja jakoś nie umiem znaleźć :confused:
BTW. Cytryn, odblokuj mi ruszke >.> |
|
PvE to nie chodzilo mu o build na raidy etc ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |