![]() |
Autodamaged post.
|
bawcie sie dzis bo jutro znow do pztow
Ps. odliczamy dni do prawdziwej wojny(oby) Ps2. Mam nadzieje ze duzo kasy nazbieraliscie : )))))))) |
nvm.........
|
Autodamaged post.
|
jutro nam hiszpan kupi na ebuy'u i bedziemy mieli tyle samo co mielismy a wam kto kupi ?;]
|
A dla nas zbiera gildia Savana, to też będzie na kilka deadów :p
@Nuriel Wcześniej mnie pytałeś, czy widziałem Cie na bocie: Kod:
Oct 27 2009, 17:59:35 CET Slain at Level 151 by Aglerer, Akura Sian, Holy Prist, Judofix butcher, Molterus and Wymar Herachear. |
Autodamaged post.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mimo iz Jimm Bomba mial key ringa z kluczem do mojego domku wybral trudniejsza droge i dostal sie do niego przez komin, a z domku podjebal mi 2 zielone krzesla, firanke i klocki lego. MAMO! ZA JAKIE GRZECHY?!
|
Cytuj:
A poza tym to uwierz mi, że to nie wina bota była :D I nigdy nie ściemniałem, że nie używam w ogóle bota, żeby nie było. Ale po żadnej stronie nie ma świętych. |
Cytuj:
|
jak sie dzis mama marjana dowie na wywiadowce jak marjanek wagarowal to dupa spuchnie i szlaban na komputer
|
dowciapny jestes HEHE
|
Cytuj:
|
Cytuj:
----------- Ogolnie to zaczynam sie o Was chlopaki powaznie martwic. Coraz wiecej widze postow na temat Marjana. Rozumiem....mozna kogos lubic, ale ze wpadliscie w obsesje na temat kolegi ,ktore poznaliscie w grze komputerowej... pff No coz przynajmiej sie z tym nie ukrywacie. Jak chcecie to powysylam Wam plakaty z jego zdjeciem, OK? |
Cytuj:
|
Nie będę tutaj pisał kto jest przewrażliwiony na punkcie Marjana i pisze o nim w co drugim poście :D O niego się nie martwcie, da sobie radę.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:04. |