![]() |
Cytuj:
Za NX Fajny lev, na mniej fajnym queście xD http://img84.imageshack.us/img84/6383/maple0001bf0.jpg |
Cytuj:
|
E ,ziąs jako iz mam zamiar zrobic lucznika w co mam dawac :] ?
|
W luka dużo żebyś częściej trafiał i w int żebyś nie wydłubał sobie oka.
|
Hui ze w dexa i troche w str ;f
|
JA by dawal wiecej w str poniewasz te strzaly w h*j waza i trzeba miec ostra krzepe zeby to uniesc
|
Wy to już nie macie co to do roboty, widzę.
Spójrz na sprzęt i oceń, stwórz regułę i dawaj wg. niej. :P To będzie chyba (3DEX+2STR)/LVL lub (3DEX+2STR)/LVL-5STR w zależności od typu broni. |
jedyna normalna odpowiedz, dzia. btw zal mi was lumpy up :)
|
My ciebie tez =)
|
|
do sklepu ?
|
no nie w sklepie u ludzi
|
Staty ma dokładnie takie jak nówki kupione w sklepie więc daruj sobie.
|
no ale chyba ich nie wyrzuce nie ? sprzedac w sklepie za te 19k ;/?
|
no tak jak mowilem do sklepu to. Ty wszystko sprzedawaj do sklepu dopuki nie bedziesz zbieral itemkow na lvl 50+
|
coś mi tu smierdzi ;f raz juz chcieliscie mnie wyhu*ac
|
Serio, nie spylisz tego. Buciki dropią się bardzo często, do tego jest nieco questów na nie, przynajmniej do tego lvl. Ba, na 50lvl jest nawet quest. Sprzedaj w sklepie. Chyba, że masz naprawdę dużo czasu, to możesz próbować sprzedać w FM. Ale więcej niż 30k to na bank nie wyciągniesz.
Btw, nieźle odjebałem. Kupiłem sobie NX i itemki... a nie gram. Nie chce mi się. Mimo, że zaraz przed stratą chęci wbiłem 2nd joba, na clera. |
Ja sobie zacząłem grać i jak na razie 7 lvl :)
|
up
gdzie / |
nie ma w co grac to wrocilem do mapla, gra ktos moze na servie broa ? btw. bardziej polecacie i/l czy f/p ? bo 3 lvle do 30 :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:30. |