Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Hattrick (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=61499)

MatiCFC 21-03-2009 20:37

Sobie myśle, że wyrobie jakiegoś juniora, ten jeszcze troche pogra.
Fajnie by mieć wychowanka w bramce :)

A teraz pytanie na które potrzebuje odpowiedzi do jutra rana...
Czy jeśli zagrałem tydzień temu 'Match of the season', i czy zrobie to znowu na jutrzejszu mecz, przyniesie do pozytywne skutki??
Pierwszy raz to robie, 2 mecze z rzędu z liderem ligi.

kop3k 22-03-2009 15:46

A ja wygrałem swój pierwszy mecz w hattricku. 2:0, i to z wiceliderem mojej ligi :P. Wynik mógł być większy, ale padał deszcz i błoto utrudniało życie napastnikom ;/.
Natomiast w środę czeka mnie mecz towarzyski z 7-ligowym zespołem. Jest szansa, że wypróbuje mojego nowego pomocnika. Co ciekawe posiada on "utopijny" poziom w stałych fragmentach gry :P.

Tuhamiid 22-03-2009 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kop3k (Post 2502455)
Co ciekawe posiada on "utopijny" poziom w stałych fragmentach gry :P.

Cos mi sie wierzyc nie chce ;)

2:1 wygrana, powrot na 2 miejsce, ale zalamac sie idzie, wczoraj moj napastnik zakonczyl leczenie po 4 tygodniowej kontuzji...a dzisiaj prosze !
Kontuzje: Kontuzje 2 tyg. -.-

Normalnie sie wkurw.... idzie ;s

kop3k 22-03-2009 16:03

Hmmm ... a chyba się nie da tak, aby ktoś zobaczył jak zdolny jest piłkarz innej drużyny??
Mogę wysłać screena :P.

edit:
screen:
http://img297.imageshack.us/img297/7374/kopek.jpg

MatiCFC 22-03-2009 16:58

To pogratulowac. Bardzo wiekowy, ale jak na X czy IX lige to w sam raz, tylko forme ma niezaciekawą.
Ile kosztował?

A ja wygrałem mecz z liderem, miałem z nim dwa mecze. Pierwszy u siebie, magiczne 5-1, teraz na wyjeździe, 0-1 po bramce kapitana, z wolnego :)
Tymsamym awans na 1 miejsce :D.
A we wtorek pierwszy mecz moich juniorów. W tamtym tyg. otworzyłem szkółke.

Wszystko układa się bardzo dobrze, jedynie martwi jeszcze 3 tygodniowe leczenie najlepszego skrzydłowego... Ale naszczęście mam wporzo rezerwy :)

kop3k 22-03-2009 17:06

Dałem za tego specjalistę rzutów wolnych 300 tys. zł. Tylko martwi mnie to, że jeszcze w czwartek jak składałem pierwszą ofertę kupna tego piłkarza to miał TSI ponad 200 a teraz tylko 30 ;/.
Jeśli chodzi o juniorów to ja utworzyłem swoją akademie i też jakoś w tym tygodniu rozegram pierwszy mecz w lidze młodzików.
Jestem tylko ciekaw, czy z akademii da się wyłonić jakieś prawdziwe diamenty?
Bo szkoda inwestować kase w nic ;/.

MatiCFC 22-03-2009 17:20

Musi sie dać, inaczej inni nie inwestowali by w szkółki :).
Ja tam będę cierpliwy, 60tys to nie jest straszliwa suma, pokopią sobie piłke dzieciaki, z któregoś może cos wyjdzie kiedyś :D

Capality 22-03-2009 17:49

Ze szkółki da się wyciągnąć jakieś "diamenciki" tylko nie napalajcie się jeżeli skaut wam powie "po krótkim treningu jego zdolność xxx będzie na poziomie SOLIDNYM" (ew coś w ten deseń) bo to znaczy, że on na tą chwile jest przeciętny... Dopiero jak się pokaże "on się więcej u nas nie rozwinie"(to samo co wyżej) to go promujcie

Tuhamiid 22-03-2009 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kop3k (Post 2502480)
Hmmm ... a chyba się nie da tak, aby ktoś zobaczył jak zdolny jest piłkarz innej drużyny??
Mogę wysłać screena :P.

edit:
screen:
[/url]

No to cofam co napisalem ;)

Szkoda tylko jego wieku, dlugo niepociagnie ;P

kop3k 24-03-2009 20:20

Ma ktoś z was płatną wersje hattricka?

Colo_2006 24-03-2009 21:17

chyba chodzi ci o supportera :D

MatiCFC 24-03-2009 22:03

Pierwszy mecz miedzynarodowy
1-5 dla mnie, X liga Italii podbita :D

Ogólnie sparing international ot tak dla zabawy, sportu, ciekawosci :)
24tys. w plecy, ale warto było :D

Capality 24-03-2009 22:04

Ja mialem i powiem Ci, ze o niebo lepiej sie gra z nim niz bez ;)

A ja zostalem wystawiony ze sparingiem! myslalem ze gram w srode a g... prawda bo gralem dzisiaj o 18 i zapomnialem skladu ustalic :< gralem podstawowym (na szczescie bez kontuzji ;d) a i tak w tylek dostalem xD

kop3k 25-03-2009 21:34

Wygrałem sparing z 7 - ligowcem 3:0. Było do przewidzenia, że mogę wygrać, bo zagrało może 5 albo 6 rezerwowych, a pozostali to z podstawowego składu. Przeciwnik natomiast zagrał samymi rezerwami.

Czekam teraz do niedzieli na lige ;).

Tuhamiid 25-03-2009 22:20

Sparing z kolesiem z 3 ligi Belgijskiej i wynik...12:1 ! (tylko?) xd

Paciuch 26-03-2009 21:23

Mam pytanie. Ma ktoś lub jest w jakieś lidze (juniorów) do której moje połamańce mogły by dołączyć??? Jak ktoś ma to podajcie id. albo nazwę byłbym wdzięczny.

MatiCFC 27-03-2009 14:42

Ja tam wybrałem losową ligę z mojego regionu, było nas 4/8 miejsc, następnego dnia liga była już pełna i ruszyły mecze.
Więc jak nie możesz wyszukać takiej z prawie pełnymi slotami to się nie martw, szybko się zapełniają zespołami.

A jeśli chodzi konkretnie o Twoje pytanie to nic mi nie wiadomo :P
Szkoda, że mam mało kumpli w hattricku, zrobiło by się własną ligę :)

kop3k 27-03-2009 16:25

Jeśli już mowa o młodzikach, to moja młodzieżówka rozegrała wczoraj pierwszy mecz. Wynik końcowy 6:3 dla mnie ;). Jeden z młodzików wyróżnił się hattrickiem. O dziwo ten młody chłopak nie gra na pozycji rasowego napastnika, a skrzydłowego. Jak na razie mam wielkie nadzieje związane z piłkarzami drużyny juniorów ;).

Wie ktoś może jak szybko podnieść TSI piłkarza? lub jak zrobić, aby szybko wszedł poziom jakieś umiejętności?

Xendriel 29-03-2009 13:57

Dzisiaj podobnie jak Kubica i nasza reprezentacja mam ogromnego pecha:( Porażka 1-0 z przeciwnikiem, który był w moim zasięgu a na dodatek kontuzja skrzydłowego (3 tygodnie) i napastnika (tydzień).

kop3k 29-03-2009 17:37

A ja wygrałem 4:1 i awansowałem z ostatniego na czwarte miejsce w tabeli. Jak na razie wszystkie trzy mecze pod moją wodzą wygrane :P.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:25.