![]() |
Ghostland
Mam pytanko.
Dam radę 22 sorcem 20 mlvl na ghostland expić? Eq Wand of Draconia, spirit cloak , plate legs, scarf, steel helmet, leather boots, dwarven shield. W miare bez waste na ghostach. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Napisał że ma 72 lvl to mu odpowiedziałem chociaż nie chce mi się wierzyć bo na pewno gra na OTS'ie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pokonam na solo draga? Sorc, 29 lvl WOCE, dragonka, warrior helmet, plate legi, focus cape ew. blue robe.
|
Mam pytanie.
Mam trochę dziwne pytanie, czy dam radę siochać w Formorgar Mines 109 ek na pierwszym poziomie z nightmarami,destro itp.??? Chce się dowiedzieć czy jest to bezpieczne i czy mogę tam łatwo paść??? 63 ed Eq; Dobre |
dragi...
niepolecam solowania dragów druidami i sorcerami 1. Nie opyla się 2. Łatwo paść 3. Szkoda czasu jak już to polecam z blokerem lub/i shooterem B) |
Cytuj:
Co to ma do tematu? |
To, że ja pytałem czy solo pokonam draga.
|
czy pokonam nie pokonam idz i spróbuj juz jestescie na tyle doroslymi dziecmi ze nie trzeba was za rączki prowadzic:baby::baby: jeden pokona drugi nie bo nie umie grac ;)
|
35 knight
Siemano czy 35 knight skille 70/70 (+ewentualnie sword ringi) eq: Knight Armor Knight legs Crusader Helmet Demon Shield Bohy blacksteel Sword/ bright sword.
a) bez waste na dlair b) tereny koło of'a |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czasami lepiej zapytać niż paść Mateyek: pokonasz, wal z WOCE, exori frigo i rzuć pare HMM'ów, załóż na draga focus cape, i zmień warrior helmet na crown helmet |
Średni poziom areny
56lvl Elite Knight skille:" 71/71 Eq: - Royal Helmet -DSM -Demon shield -Relic Sword -Blue Legs -Boh - ile potów - wskazówki ? B)B)B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do filmku to ładnie :) TWOJE PRZEZNACZENIE Cię wspierało :D:D:) A ten hit za 298 był bolesny :) Ale graty :P EDIT 16:30 : Juz po arenie :) łatwo było xD raz tylko energia na red i ogolnie lajcikowo :P |
pall help
na czym moge skillować przy 73 discie i 55 shieldingu? FACC non-PVP. Podajcie jakąś fajną miejscówke małoa zaludnioną przez nooby...
|
Exp
Czy knightem na 15 lvl pokonam 3 cyclopsy z eq crown set
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:19. |