![]() |
Cytuj:
|
Piszcie o morganie a nie opisujcie swoich spraw z dziecinstwa
|
Cytuj:
@Lester~ Wyjdz i zamknij za soba drzwi, bo jak patrze na twoje posty to mi sie nie dobrze robi... btw. i tak wiem ze mnie za to zbluzgasz ale jebie mnie to ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
do: Gustaw_Konrad Zazwyczaj jak mówi się cokolwiek to się to dokumentuje argumentuje itd... Tobie tego brak i właśnie dlatego żal mi Ciebie, idź na swampy i zbieraj ryby chłopcze bo forum to głębsze wody :) |
Cytuj:
@Modek :P Wywalcie Lestera :P :D |
Lester wyjdz!
Kozaczysz sie swoim PEKA, bluzgasz wszystkich pokolei ktorzy wypowiedza sie negatywnie na temat twojego "czystego" linku.:baby: Wroc jak sie uspokoisz. (Pewnie jutro zobacze tu post napisany przez ciebie jaki to jestem pojebany, ale mowie co mysle) KTHXBYE |
Slayer Cahir
Mar 22 2007, 12:26:06 CET Killed at Level 50 by Tarrise Muahaha no coment xD 8lvl !!!! |
Buziaczki 4 Old Illusion team :*:*:*:* :P
Ehh Morgana, gdzie się podziały czasy Tengu massacre, czasy Illusion... Czasy rodzinnej atmosfery na Morganie oraz wojen z PK... To już nie powróci :( Erdi \_ |
Ehh...
Oh tak... stare illu :( JAK JA BYM CHCIAŁ TAMTE CZASYYY!!!! :<
|
Cytuj:
Wie ktoś może, co z wojną? |
Cytuj:
PS. Co Ty tak o tych swampach nawijasz? Jakis uraz? Zabil Cie ktos tam kiedys? Moze lubisz tam pkowac swoim mainem po hacku? kthxbye |
Ok. Koniec juz tego kłocenia się :)
Piszcie coś o Wydarzeniach z Morgany xd |
@ Buraco evul modek ;)
@ Własnie co ciekawego sie dzieje w "swiecie hlvls"? |
Cytuj:
Hlvle idą na Banute dzis :P |
Cytuj:
Btw. Gratez deda vacekk |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
chce ktos domek w ven kupic? silver street 2 :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:41. |