Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wydarzenia z Morgany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70602)

Vacek 22-03-2007 00:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lester_back (Post 1327940)
Żal wam "Haj" levele dupe ściska bo nigdy nie byliście na pk a jak byliście to swoim main charem po hacku i zabiliście 9 lvla na swampach?

Jesteś pewien, że nie masz megalomanii albo czegoś? "Ja jestem mastah bo coś tam hauabauhua wy jesteście nooby, ja mastah patrzcie i podziwiajcie!"... Zbyt wysoka samoocena ziomek...

Gumball 22-03-2007 09:37

Piszcie o morganie a nie opisujcie swoich spraw z dziecinstwa

Gustaw_konrad 22-03-2007 11:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borucao (Post 1326608)
Ale nie liczy sie level, liczy się osoba która danym charem grac :D Tak mi powiedziała bardzo ważna osoba dla mnie:)

A nie przeczytales przypadkiem tego w comments Nizahe?

@Lester~

Wyjdz i zamknij za soba drzwi, bo jak patrze na twoje posty to mi sie nie dobrze robi... btw. i tak wiem ze mnie za to zbluzgasz ale jebie mnie to ;)

Spai 22-03-2007 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lester_back (Post 1327948)
Btw. mówisz cokolwiek na mnie a sam masz 34 lvl więc sory ale no po prostu żal takich znawców!

Nie oglądam filmow z k-logerami =) podaj nick pokaze ci co potrafi 34 lvl =))

Lester_back 22-03-2007 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spai (Post 1328493)
Nie oglądam filmow z k-logerami =) podaj nick pokaze ci co potrafi 34 lvl =))

chłopcze ty chyba nie wiesz co my potrafimy na pk, jeżeli chcesz zobaczyć proponuje skanowac link który dałem i obejrzeć film!

do: Gustaw_Konrad
Zazwyczaj jak mówi się cokolwiek to się to dokumentuje argumentuje itd... Tobie tego brak i właśnie dlatego żal mi Ciebie, idź na swampy i zbieraj ryby chłopcze bo forum to głębsze wody :)

Borucao 22-03-2007 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gustaw_konrad (Post 1328295)
A nie przeczytales przypadkiem tego w comments Nizahe?

Nah.. Powiedziałą mi to inna osoba xd

@Modek :P
Wywalcie Lestera :P :D

Feyzzy 22-03-2007 17:14

Lester wyjdz!
Kozaczysz sie swoim PEKA, bluzgasz wszystkich pokolei ktorzy wypowiedza sie negatywnie na temat twojego "czystego" linku.:baby:
Wroc jak sie uspokoisz.
(Pewnie jutro zobacze tu post napisany przez ciebie jaki to jestem pojebany, ale mowie co mysle)
KTHXBYE

Viltherius 22-03-2007 18:06

Slayer Cahir
Mar 22 2007, 12:26:06 CET Killed at Level 50 by Tarrise

Muahaha no coment xD 8lvl !!!!

MasteR Driv3r 22-03-2007 19:34

Buziaczki 4 Old Illusion team :*:*:*:* :P

Ehh Morgana, gdzie się podziały czasy Tengu massacre, czasy Illusion... Czasy rodzinnej atmosfery na Morganie oraz wojen z PK... To już nie powróci :(

Erdi \_

Xaaro 22-03-2007 19:43

Ehh...

Oh tak... stare illu :( JAK JA BYM CHCIAŁ TAMTE CZASYYY!!!! :<

Reg 22-03-2007 22:13

Cytuj:

Slayer Cahir
Mar 22 2007, 12:26:06 CET Killed at Level 50 by Tarrise

Muahaha no coment xD 8lvl !!!!
Brawo bracie 8o . Jaki będzie twój kolejny krok??
Wie ktoś może, co z wojną?

Gustaw_konrad 23-03-2007 02:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lester_back (Post 1328655)

do: Gustaw_Konrad
Zazwyczaj jak mówi się cokolwiek to się to dokumentuje argumentuje itd... Tobie tego brak i właśnie dlatego żal mi Ciebie, idź na swampy i zbieraj ryby chłopcze bo forum to głębsze wody :)

Chlopcze czytam te slowa i jakbys stal kolomnie zasmialbym Ci sie prosto w twarz... Wystarczy spojrzec na twoje posty i masz "dokumenty, argumenty itd". Mowisz jestes taki mastah pk i wogole, bo widocznie nic innego Ci nie pozostaje kiedy expiac wyrwiesz hunta bo napyskujesz komus. Zegnam dzieciaku forum to za glebokie wody dla Ciebie.

PS.
Co Ty tak o tych swampach nawijasz? Jakis uraz? Zabil Cie ktos tam kiedys? Moze lubisz tam pkowac swoim mainem po hacku?

kthxbye

Borucao 23-03-2007 14:42

Ok. Koniec juz tego kłocenia się :)
Piszcie coś o Wydarzeniach z Morgany xd

Feyzzy 23-03-2007 17:07

@ Buraco evul modek ;)
@ Własnie co ciekawego sie dzieje w "swiecie hlvls"?

Borucao 23-03-2007 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Feyzzy (Post 1330244)
@ Buraco evul modek ;)
@ Własnie co ciekawego sie dzieje w "swiecie hlvls"?

Może kiedyś.. hehe
Hlvle idą na Banute dzis :P

Lester_back 24-03-2007 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gustaw_konrad (Post 1329651)
Chlopcze czytam te slowa i jakbys stal kolomnie zasmialbym Ci sie prosto w twarz... Wystarczy spojrzec na twoje posty i masz "dokumenty, argumenty itd". Mowisz jestes taki mastah pk i wogole, bo widocznie nic innego Ci nie pozostaje kiedy expiac wyrwiesz hunta bo napyskujesz komus. Zegnam dzieciaku forum to za glebokie wody dla Ciebie.

PS.
Co Ty tak o tych swampach nawijasz? Jakis uraz? Zabil Cie ktos tam kiedys? Moze lubisz tam pkowac swoim mainem po hacku?

kthxbye

Jedyna część ciała do której mógłbyś mi się wyśmiać to dupa! Swampy to twoja działka więc nie rozmawiajmy o tym! W twoich wypowiedziach nie ma żadnej jakiejkolwiek argumentacji więc wyjdź z tego forum. A i dla twojej wiadomości nie gram w tibieale niestety zaskocze Cię i ci powiem wiem wiele więcej niż ty i zapraszam na duel jak kozak taki jestes :)

Btw. Gratez deda vacekk

Vacek 24-03-2007 01:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lester_back (Post 1330987)
Btw. Gratez deda vacekk

Zwróciło mi się za niego :)

Borucao 24-03-2007 09:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vacek (Post 1331047)
Zwróciło mi się za niego :)

za Kogo :D?

Ellein 25-03-2007 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lester_back (Post 1330987)
Jedyna część ciała do której mógłbyś mi się wyśmiać to dupa! Swampy to twoja działka więc nie rozmawiajmy o tym! W twoich wypowiedziach nie ma żadnej jakiejkolwiek argumentacji więc wyjdź z tego forum. A i dla twojej wiadomości nie gram w tibieale niestety zaskocze Cię i ci powiem wiem wiele więcej niż ty i zapraszam na duel jak kozak taki jestes :)

Btw. Gratez deda vacekk

Hmmmm skoro jestes taki cwany to powiedz jaki miales lvl i nick dla pewnosci. Jesli jestes taki mega pro i wiesz "wiele" to napisz cos sensownego bo jak dla mnie jestes zwyklym trollem. Ale mam do Ciebie szacunek i czekam az ujawnisz nam swoj nick i lvl. Pozdro.

Khazul 25-03-2007 22:37

chce ktos domek w ven kupic? silver street 2 :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:41.