Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

mechatronik 2 11-08-2006 03:37

Niewiem co wy macie do B-ni...pewnie sami jestescie lizodupy...a na Clericka albo Senseja gadacie....niektorzy naprawde przywalaja sie do byle gówna....a co do Bojo to sadze ze trzeba wytepic łajtajstwo co do jednego, a nastepnie sie zobaczy....ehheheh ale pewnie jak DoF wygra to ci cio teraz jada Clericka sami podleca do tych niemot i beda i dupe lizali taka juz kolej żeczy jest naprawde.............:evul: :evul: a tibia na tartanie, czy na osiedlach jest traktowana jako zabawa...moze troszke wczowajaca zabawa ale jednak zabawa pani Podarta Zielona Firaneczko ;]:baby: :baby: :p

<=PzDr DlA B-NI =>

Mysliciel 11-08-2006 08:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mechatronik 2
Niewiem co wy macie do B-ni...pewnie sami jestescie lizodupy...a na Clericka albo Senseja gadacie....niektorzy naprawde przywalaja sie do byle gówna....a co do Bojo to sadze ze trzeba wytepic łajtajstwo co do jednego, a nastepnie sie zobaczy....ehheheh ale pewnie jak DoF wygra to ci cio teraz jada Clericka sami podleca do tych niemot i beda i dupe lizali taka juz kolej żeczy jest naprawde.............:evul: :evul: a tibia na tartanie, czy na osiedlach jest traktowana jako zabawa...moze troszke wczowajaca zabawa ale jednak zabawa pani Podarta Zielona Firaneczko ;]:baby: :baby: :p

<=PzDr DlA B-NI =>

yeah bogatynia rulezzz

Gimlos 11-08-2006 09:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord sensej
@Wojna
Co do wojny Wanted Vs DoF zeby niebylo ze pisze poza tematem
Jak narazie DoF zlapal kilka fragow i mysl ze juz wszystko przesądzone jednak to się jeszczeo każe.

Pozdro
Lord Sensej

Taka mala dygresja
Kilka - liczebnik nieokreślony oznaczający w sposób przybliżony liczbę od trzech do dziewięciu

Także liczba 16 sie tutaj nie miesci : (

Dodam tez, ze w przeciwienstwie do bufonow z Wanted jak Citek i Drazharm, ktorzy glosno obwieszczali tutaj ze to koniec wojny i koniec DoFu, my w zadnym wypadku wojny za skonczona nie uwazamy, ta wojna dopiero sie zaczyna.

Zielona Firanka 11-08-2006 10:34

Primo
@ Sathan Bell
Teraz zmieniłam o Tobie zdanie całkowicie. Na pozytywne. Pozdrawiam :)

Secundo
@ Bogatynia & all ludzie z niej
Skończyłam temat - nie rozumiecie? Nie umiecie czytać? Teraz znowu Wy offtopic robicie pisząc "bogatynia rulez".
@ Mechatronik
Nie jestem podarta. Widać Ty też chcesz jeździć po dziewczynie, tak jak większość twoich kumpli. Pięknie reprezentujecie miasto. Ale jak wspomnialam, temat skończyłam.

No i ostatnie, najważniejsze:
@ Topic, wojna
DoF zebrał kilkanaście fragów jak do tej pory. Kiedy patrzę na listę online więcej jest osób z DoF niż Wanted... Czyżby Wanted się poddawało?

Dziub'ek 11-08-2006 10:57

Chyba nie... oni po prostu przejda do partyzantki... to bedzie skuteczniejsze, a najgorsze co moze byc to zbyt duza pewnosc DOF'u... wanted jeszcze nie przegralo i bedzie walczyc... uwazajcie na expowiskach

Van ent 11-08-2006 11:15

no ja to widze ze pomalu odwraca sie rola :p dof zaczyna expic 8o heg mial 137 ma 138 sandra 162 ma 163 a cors z 98 na 99 8o gz :D no ale macie racje dof teraz czesciej on-line zaczyne expowac a wanted rzadko sie loguje i chyba mysli o partyzantce:p no bo raczej sie chyba nie poddali tak szybko:p
Narazie to wanted jest chyba zdziwione ze tak dostaja 8o

Dider Z Rivii 11-08-2006 11:31

Czepliscie sie naszego miasta :confused: ...

koolton 11-08-2006 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos
Taka mala dygresja
Kilka - liczebnik nieokreślony oznaczający w sposób przybliżony liczbę od trzech do dziewięciu

Także liczba 16 sie tutaj nie miesci : (

Dodam tez, ze w przeciwienstwie do bufonow z Wanted jak Citek i Drazharm, ktorzy glosno obwieszczali tutaj ze to koniec wojny i koniec DoFu, my w zadnym wypadku wojny za skonczona nie uwazamy, ta wojna dopiero sie zaczyna.

Zgadzam się z Tobą. Też zauważyłem, iż 16 się nie mieści w skali "kilka" xD

Bufon... Drazharm to faszysta.

Sathan Bell 11-08-2006 12:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielona Firanka
Primo
@ Sathan Bell
Teraz zmieniłam o Tobie zdanie całkowicie. Na pozytywne. Pozdrawiam :)

NIe taki zły sathan jak go maluja...

@Koolton
Drazharm nie jest faszysta to żyd ;]

Raul de Azura 11-08-2006 13:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van ent
no ja to widze ze pomalu odwraca sie rola :p dof zaczyna expic 8o heg mial 137 ma 138 sandra 162 ma 163 a cors z 98 na 99 8o gz :D no ale macie racje dof teraz czesciej on-line zaczyne expowac a wanted rzadko sie loguje i chyba mysli o partyzantce:p no bo raczej sie chyba nie poddali tak szybko:p
Narazie to wanted jest chyba zdziwione ze tak dostaja 8o

Wanted juz raczej nie zaczna expic....

Mrok 11-08-2006 13:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dziub'ek
uwazajcie na expowiskach

Słuchajcie się Żagieleka.Albo może lepiej zatrudnijcie go do DoF będzie waszym doradcą.Bo widzę,że doświadczony gracz,bywał dużo razy na wojnach i chyba nie jedną już ma za sobą:confused: :confused: :confused:

Dziub'ek ja również cie miłuje miłością.
Radziłbym ci używać znaków interpunkcyjnych zamiast,tych trzech kropek.... .... .....Tu się wierszy nie pisze!

Sir Max Pal 11-08-2006 13:45

DOF nie robi PA

DOF nie robi PA ?

11:29 Sathan Bell [98]: daj b robe to cie zostawie
11:29 Sir Max Pal [50]: niby dof nie robi PA ...
11:29 Sathan Bell [98]: to nie jest pa

Dziub'ek 11-08-2006 13:52

Mrok jak ja ciebie kocham... co nikt nie chce ci pomoc?? jakies kompleksy masz?? bo moze tylko potrafisz ukrywac swojego chara i wylewac pomyje na forum... coz tutaj mozna wszytsko napisac... a co do mojego doswiadczenia... to ja nie ukrywam ze nie mam doswiadczenia... pozdrowienia

mechatronik 2 11-08-2006 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Max Pal
DOF nie robi PA ?

Ej ludzie to niejest PA to est dobrowolny datek wg DoF'u........

Heh ja tam sie w ta wojne nigdy niewtracalem bo to glupota jest lekka, ale fakt faktem PA powinno zniknac bo to czyste chamstwo wykonywane przez nooby ktore maja High lv i sie lenia....heh takich to tylko huncic nic wiecej:baby: :baby: DZIECIACZKI

mechatronik 2 11-08-2006 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielona Firanka
@Mechatronik
Nie jestem podarta. Widać Ty też chcesz jeździć po dziewczynie, tak jak większość twoich kumpli. Pięknie reprezentujecie miasto. Ale jak wspomnialam, temat skończyłam.

:( :( Przepraszam za to i wyrazam skruche, ale denerwuje mnie najazd na B-nie jako ogol...rozumiem pojedyncze osoby ale nie ogol.....heh totak samo jakbys ty mi podpadla a ja bym zjechal cala twoja ekipe tylko za ciebie....X( X( to jest kur.....two........a za ten pojazd sorrki :p :p

Cors Ent 11-08-2006 14:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Max Pal
DOF nie robi PA ?

Kolejne niewiniatko
wszystkie te placzki tylko marudza i marudza ze Dof robi PA.

a w wanted academy / no remourse sie nie bylo?
nie zaklepalo sie zadnego z naszych noob charow pelnego runek?
nie placilo sie nikomu z wanted za protekcje? nie lata sie z dopiskiem pro by gammbler albo bro to igragorn?
sathana sie nie exivowalo? nie sprawdzalo gdzie lata zeby dac cynk wanted?
nie ubijalo mu sie potworkow albo bloczylo respa jak expil?

- oczywiscie zaraz odpowie ze nie ! on zawsze neutralny grzeczny i spokony! nigdy nikogo nie zabil, nigdy nie wyzywal, wanted nie pomagal, nawet skulla nigdy nie mial. - srutututu
Otoz wstawicie sobie jest wiele form pomocy Wanted - nie tylko na samym polu walki
I takich ktorzy pomagaja bedziemy tempic i to chyba normalne

a dodawanie temu dopisu PA i wyzywanie nas od chamow jest po prostu smieszne

nie grajcie wszyscy biednych niewinnych sierot na tym forum bo normalnie az zygac sie chce jak kazdy skamle piszczy i mialczy.
kto pomagal wanted, kto nam wilkiem, temu my ta samą monetą.

zamiast skamleć zrob gosciu 100 i zabij sathana w imie wlasnej sprawiedliwosci i przestan piszczec jak 4 letnia dziewczynka ktorej zabrali lizaka

Qba =] 11-08-2006 14:57

Gorsze, że gdyby egzekwować army, od wszystkich którzy podlegają wyżej wymienionym "zbrodniom", to dof otworzyłby mały butik sponsorowany przez 3/4 azury.

Jacyna 11-08-2006 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent
Kolejne niewiniatko
wszystkie te placzki tylko marudza i marudza ze Dof robi PA.

a w wanted academy / no remourse sie nie bylo?
nie zaklepalo sie zadnego z naszych noob charow pelnego runek?
nie placilo sie nikomu z wanted za protekcje? nie lata sie z dopiskiem pro by gammbler albo bro to igragorn?
sathana sie nie exivowalo? nie sprawdzalo gdzie lata zeby dac cynk wanted?
nie ubijalo mu sie potworkow albo bloczylo respa jak expil?

- oczywiscie zaraz odpowie ze nie ! on zawsze neutralny grzeczny i spokony! nigdy nikogo nie zabil, nigdy nie wyzywal, wanted nie pomagal, nawet skulla nigdy nie mial. - srutututu
Otoz wstawicie sobie jest wiele form pomocy Wanted - nie tylko na samym polu walki
I takich ktorzy pomagaja bedziemy tempic i to chyba normalne

a dodawanie temu dopisu PA i wyzywanie nas od chamow jest po prostu smieszne

nie grajcie wszyscy biednych niewinnych sierot na tym forum bo normalnie az zygac sie chce jak kazdy skamle piszczy i mialczy.
kto pomagal wanted, kto nam wilkiem, temu my ta samą monetą.

zamiast skamleć zrob gosciu 100 i zabij sathana w imie wlasnej sprawiedliwosci i przestan piszczec jak 4 letnia dziewczynka ktorej zabrali lizaka

Ostre słowa wwiększości masz racje. O ile dobrze pamiętam Sir Max Pal był w WA.
Pamietam jak stalem pod dp i go widzialem moim druidem.
Ale jest jeden szczegół, w taim razie wszystkich którzy nie sa w dofie możecie huncić, zawsze sie znajdzie haczyk na kogoś. Ten exivowal Sathana, ma hunta chociaz robil to bo sie bal zeby nie pasc bo uwaza ze Sathan to PA, Tamten bloczy respa ma hunta chociaz tak naprawde jest n0bem i nie wie co robi. Sorry za brak polskic liter ale nie chcialo mi sie robic :)

Pozdrawiam
Jacek

Sir Max Pal 11-08-2006 15:03

Nie chodzi mi o to ze robicie PA , bo że bedziecie robic PA to kazdy wiedzial .
Chodzi mi o to że najpier mówicie ze jak DOF wygra to bedize lepiej bo nie bedzie PA , a tu ,DOF zrobil kilka fragów poczól się pewniej i odrazu wszystko co wcześniej pisal jest odstawione na bok.

Eldyn 11-08-2006 15:16

Radzikk
Aug 11 2006, 14:29:20 CEST Killed at Level 109 by Drazharm

Wszyscy wiedzieli ze mass log na pohu bedzie ale radzikk postanowil to sprawdzic jak komisarz Rutkowski no i mamy fraga

mass log wiaze sie z naszym Corsem ;) ktory robil tam pg
07 Aug 2006 +215,446 96 98 14,753,913
11 Aug 2006 +393,247 90 99 15,220,915

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:40.