![]() |
|
"Omg polowa vision to facce i osoby do 80lvla" Czytaj do końca..
Osoby 80lvl~~ 1. Arisstos 2.Al Inferno 3.Belandy Asco 4.Nefari 5.Senzel |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
;/
ale wy wszyscy jestescie nienormalni niektórzy co tu coś piszą wogule nie mają pojęcia o tym co sie dziejie na Furorze. Muwice ze Vission prowadzi w wojnie jakiej wojnie ???????? gdzie jest wojna oni nawed nie mogą wyjśc na open to o jakiej my wojnie muwimylol ;) Jeśli dla was jest wojną to ze zabiją kogoś i potem stają w miejscu gdzie imargam 200 lvl bloczy all a może go atakowac kilka osób np. 5 to jaka ta wojna jest ????;);) I muwicie ze Vision rozwaliło abberatio nie macie pojęcia dlaczego. Wydaje mi sie za na początku tej wojny abeeratio w 3 piewrszych openach poprostu zmiażdzili Vision potem coś sie zaczeło sypać jeśli dobrze pamiętam ;)) Aha jeszcze jedno łatwiej jest zabić 280 mastera w trapie niz 201 ek który bloczy przejście i atakuje go góra 5 osób ;)))))
|
@COZTAPOLSKA2345 ahuaHUAUHAauHUAh Gratz!! Z tego co wiem Vision przegralo tylko pierwszego open battle... zreszta widac kto tutaj jest nienormalny, Ty bys pewnie z taifunem wyszedl 1 vs. 1 i to nazywal bys open battle... Bo jak widac nie wiesz za bardzo co to jest :>
Vision poprostu miazdzy Duskow za co wielkie GratY dla nich :) Proponuje wiec zebys ogarnal, a dopiero potem zaczal wypowiadac sie na forum :> P.S. Gz Ortografii :D |
Jej ... Te forum powinno byc zamkniete... Stwierdzam tak poniewaz z tego co czytam to sa tu same dzieci sprzeczajace se co chwila... Wyzywajace itp ten temat jest do tego aby wypisywac co sie dzieje na servie a nie: xxx: Glupi ejstes Vision jest fajne yyy: Nie ty ejstes glupi bo dusk fajne zzz: Oboje glupi jestescie... Omg... Nie spamujcie a jak macie jakies problemy o kogos piszcie na prv a nie tu bo forum lada chwila bedzie zamkniete... a szkoda by bylo :) Pozdrawiam aLL ;D |
Cytuj:
Tak masz racje ale niestety niektorzy maja po 10 lat a inni tego poprostu nie rozumieja papa pozdrawiam |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A teraz Ci wyjasnie jak jest na prawde. Wojna jest wtedy kiedy jedna gildia hunci druga a taka sytuacja ma miejsce na furorze. Fragi sa liczone i Vision wygrywa wiec nie wiem o czym mowisz? Vision faktycznie roznioslo Aberratio a z tego co Ty powiedziales wnioskuje ze to Ty nie wiesz dlaczego :) Kolejna sprawa... Aberratio nie wygralo 3 open battle, wygrali tylko pierwsza mala bitwe gdzie mieli 4:2 o ile pamietam, a potem chyba 11:3 czy jakos tak. Potem Vision zobaczylo ze ich technika walki sie nie sprawdza i ze stanu 20:8 dla Aberratio zrobilo sie 50:25 dla Vision. Czy to nie jest "rozniesienie"? Dlaczego Vision nie chce wyjsc na open battle? Dlatego, ze Taifun ma 100 ms'a na 1 sd :) |
Ten topic powinien nazywać się "Pierdolenie na antenie";/
|
Cytuj:
|
[quote=Fefin;1174264]Bo zachwile ja ci moge podac swoje ip uzyc takiego czegos jak "Hide IP" i bedziesz widzial moje ip przez proxy z kazachstanu.[quote]
Ciut ci sie pomyliło z tym programem no ale mniejsza oto ;p Nie ukryjesz sie nim w sieci.. jak ktos dostanie twoj IP to i bedzie dostepny dla niego nawet jak masz ten program.. on ukrywa ipka przed serwerami www.. :p Cytuj:
|
zal
Właśnie miał miejsce mass log vision wg mnie totalnie nie udany lognelo ich 16 zabili 75 pala co huncil na pohu ni loota ni nic poszli sie schowac w bardzo dobra miejscowe i? nic duski nie przyszły... Treaz vision zachowalo sie nierozsadnie mogli zabic kogos z dusk~~ wtedy moze by i po nich przyszli...
|
Cytuj:
|
add do moich poprzednich postów z woczrajszego dnia:
Taifun Devilry (* ) Furora Sorcerer 278 +1,085,242 Magrami (*) Knight 149 53,561,981 +306,968 Sanyol (*) Sorcerer 128 33,445,715 +160,569 Wampir Nitu'sho (*) Sorcerer 122 29,002,258 +189,257 i wielu innych chyba sobie nic nie robia z wojny z visionOo |
Cytuj:
|
Wojna nie liczy się we fragach, liczy się to kto expi [ ; więc Duski wygrywają wojne bo mogą expić ; )
|
Cytuj:
Co exp ma do wojny ? Nie rozumiem Cie. A co Vision nie moze expic? Teorytczynie każdy moze expic więc takie gadanie niczego nie udwadnia i zrozum ze w wojnie liczy sie ilośc fragów |
Cytuj:
No to co nieco zdobyl tylko taifun, bo to co zrobil vampir i sanyol to nieco ponad godzina expienia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:04. |
|