![]() |
|
No ciekawie dzis bylo gz fragow panowie
...juz niedlugo... heuheuhue darota ty zyyyyjesz "stary" :P |
@Xarabek: Hahahah rozjebales mnie totalnie teraz. Jestem w 99 % pewny, żę to ty przed chwila zaklikales do mnei na gg i mi groziles za to, że Ci powiedzialem to co o Tobie myśle. Teraz takie małe info dla Ciebie : Dane podane w Panelu Kontrolnym Uzytkownika nie zawsze musza byc zgodne z prawda.
2821479 22:48:45 zobaczymy jutro w szkole Mam ferie ****u -.- @edit: Oj ! Cenzurka sie włączyła xd @down: Własnie po Twoim sposobie pisania oraz jego poziomie wnioskuje to. A jesli to nie ty to srry, ale jestem pewien ze to ktos z tego forum zaklikal xd I wciaz uwazam ze to blyes TY ! No tak. Zapomniałem, że wg. Twojej miary poziom rozmówcy zależy od jego lvla i czasu w jakim go wbił. Respect ! Ucz mnie mistrzu kartofli ! |
Ja ta? hahahah dzieciaku myslisz niemam co robic tylko pisać do takich idiotów jak Ty? żall....... hahaha zreszto mam wyjebane na was wszystkich a najbardziej na takich noobow jak ty którzy Zrobił 40 level w 5 miesiecy haha Dziecko idz juz spać pora na Ciebie
|
padl dzis ktos z et?
|
Cytuj:
Lekko stary Lekko :D POzdro |
NIE ZASMIECAC TEMATU KLOTNIAMI!!!
kto dzispadl z NG? :> bedzie rec/? :) GZ! HAil |
p.s. Xarabek to zawsze byl buntownik uhehhee <lol2>
|
dzisiaj bodajze bylo 5-0 ng ucieklo ... jakzwykle :P dodatkowo padl imam :P czyli imam kentar jagbu punisher xerotax
Xarabek : prosze to nie temat o tobie tylko o wojnie !! ktos ma problemy to prosze zalozyc osobny temat :) Hail ET :D Hail Awolverek :D |
00:10 Pephy [130]: ta
To oto optymistyczne "ta" oznacza, że jest jakiś tibicam z battle. Pozostaje nam czekać xd |
|
Cytuj:
raczej nie tylko o wojnie tylko ogolnie o obsidi :) gratuluje kolejnej wygranej :D |
no bylo ciekawie mam nadzieje ze lagi i freezy sie skoncza niedlugo tez sobie polatam z.... XD
nice battle bylo troche motania ale co tam :P |
Profilaktycznie ;]
Scan taken on 16 Jan 2007 23:21:37 (GMT) AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
Xuso~ normalnie żal.pl :baby:
Przecież ty na kazdej bitwie jestes a klamiesz ze lagi, myslisz ze cie nikt nie zna? All wiedza kto ty wiec nie klam tu ze lagi masz. Dorpaz i Azared walcza a tez mogliby mowic ze wichury w Skandynawii to nie beda ryzykowac. Sie chce sie walczy :] Bardzo dobrze ze ty w NG siedzisz, Kiroy i reszta takich noobow nie potrzebuja :cup: |
Cytuj:
the evul one B) |
mam pytanie jakim cudem Mannow wbil 139 lvl skoro przegrywaja taka iloscia fragow ?
|
@up :Fragi to nie wszystko xP
|
Cytuj:
|
W pewnym momencie bylo goraco jak okrazylo was NG, ale uratowaliscie sie sciana z m-walli. Zaluje tylko, ze nie udalo sie zabic Dorpaza, bo przeciez byla jedna bardzo dobra okazja. Ogolnie poraz kolejny nie pozostaje mi nic innego jak pogratulowac wygranej bitwy :cup:. Oby tak dalej... :)
|
no ta bitwa pokazała że NG się nie załamuje, mimo straconych dziś fragów, nieźle to rozegrali, zwlaszcza numer z okrążeniem był lolowaty ;p
a tak poza tym to GL & HF poZdro :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:41. |
|