![]() |
|
Cytuj:
Otwórz oczy człowieku , Relictus w takim stanie jakim było i tak nie miało szans walczenia w tej wojnie.. 2 aktywnych sorców (Ascario i Adelao) , 2 nie aktywnych (Xairax [nie ma kompa] , Pibby [nie mam pojęcia]) , co będzie dalej nikt tego niewie. |
Cytuj:
Co do sytuacji exRelictus to nie zazdroszcze... @Rumcio Yup znalazl wlasny sposob na gre takze do HWL go nie ciagnie. Zreszta Rivenn tez sie raczej nie bedzie udzielal:P |
Z tego co słyszałem rozpadło się, aby oczyścić szeregi z nieaktywnych graczy. Trzeba zrobić małą reorganizację i spróbować powalczyć, nie o zwyciestwo, tylko o przetrwanie.
Osoby, które należały do gildii wyrażające chęć prowadzenia dalszych działań wojennych powinny zgłosić się do Krupnika i z nim wszystko ustalić. |
Cytuj:
Kazda pora dnia i nocy mozecie tylko dac znac i wroce na Galane:evul: |
Cytuj:
|
jak dla mnie jeffrey kinta to tez byla przegrana osoba ;p
|
Ehh... Czyżby Relictus znów sie poddało? :confused:
PS Buy bear paws and iron ore :P. |
Mmm
Little pibby czy ukradla tego sova to nie wiem. Bylem wtedy retired z reszta od maja jestem ^^. Od kiedy padlem od HWL ;].
Widzew " Lech 2;2 ^^ 15 minut do konca a przegrywal lech 2;0 Wedlug mnie teraz bedzie albo mass-retired albo mass paymenty ^^. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
;]]] z nowosci na galanie: coraz wiecej osob placi z Relictus =[[ |
Ale mnie ktos nie lubi w hwl, 8o sova8o kazali placic
|
Cytuj:
jeszcze nie? bo widze w gildii cie nie ma... widzew 3:2 farta mieli chlopaki, nawet ogladalem mecz w pubie wlsnie wrocilem :D gogogo Widzew :D a mass paymentow to raczej nie bedzie ;) |
kurwa widzew wygral ;< wystawilem lep na balkon i slyszalem ryk zawiedzionych poznanskich kibicow ;< w zeszlym tygodniu dali taki pokaz teraz dupa ;<
|
Cytuj:
Color~ sova mowisz? No to chyba juz nie pograsz... A niech niewierni placa... My tam i tak jeszcze tu cos zrobimy;] |
Cytuj:
Cytuj:
|
Goń się Tharrin! X D Farta mieliście, 5min więcej meczu i by było 3:3 :P.
|
Colorion wylootował Phoenix Shielda, Fruity~ kończy grę, zapłacili HWL za wolność:
Odin Swordmaster Rattzor Demiphant on Galana Thorin Frosthammer Sparrow The Evill Amazonfisken Dauthislayer Potempik silny. Czyli jak zawsze nic się nie dzieje ;]. PS Tharrin jesteś z Łodzi? xD PS 2 ŁKS gra równiej niż Widzew... Ale tak szczerze to sądze, iż Widzewiacy mają większy potencjał :P. |
"widzew 3:2 farta mieli chlopaki, nawet ogladalem mecz w pubie wlsnie wrocilem :D gogogo widzew" - nie umiem cytowac wiec poprostu przekleilem..... a pamietacie 3:2 na lazienkowsiej? Mialas juz berlo, mialas korone i mistrza polski zdobywalas, nie ma juz berla nie ma korony................................
btw chyba juz czas zeby grzelak dostal powolanie do kadry?! |
ale za to bedziemy mieli najlepszy stadion ! :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:31. |
|