![]() |
Byl amas pamietam na vipie
|
Lol
ty masz chyba zwidy noobie!! Jaki idiota!! Był Tetro, Rhu, Mooth, Gib'on, Syranus, Heri, Luca, Fauder |
Olik nie było mnie nie koloryzuj :)
|
Cytuj:
|
amas??
uhahahaah amasa nie bylo. amas zalogowal z 3 h pozniej bylem ja rhu moth syranus gibon heri tetro i luca wiec nie widze tu nigdzie nicku galerdon...WiW
|
Cytuj:
nazwij to małym rewanżem za to co Xolo zrobił... |
Cytuj:
to wezcie go invitnijcie to guildi zeby chociaż wam się fragi liczyły ;o to tylko mała podpowiedz a ja i tak się trzymam 2 zdań :cup: NF Once a White Eagle, always a White Eagle! |
Cytuj:
WIW B) |
hehe LOL KYRA SUX PLZ
HAIL ASKARA ; ) Pozdrowienia dla Manderigon Agrius ^.^ MaNsKY Your's Sztynk |
Nie bedzie paymentów tylko hunted forever :)
Wojna i tak bedzie bardzo długa |
Tez mi sie wydaje ze wojna bedzie dosc dluga
|
Co taka cisza?
|
Olik zacznij co¶ pisać to się wszyscy bed± meili kogo uczepić i zbesztać z błotem :D Bez ciebie to nudno :P
|
Chce ktos kupic E plate albo demon helmet? jak tak to msg me in game
|
za ile mpa?
laro , jestes?? |
Co wam dzi¶ na łeb jebło że żaden nie pisze?Olik zacznij co¶ pisać to będzie się z czego ¶miać i wszyscy zaczn± pisać.
Jak ty napiszesz jedno słowo to całe forum się smieje.Plisssska 1 słowo xd |
Nie checm zrobic z tego forum trade
wiec napisz do mnie w grze Jesli bd online poniewaz nie gram juz na kyrze czasem sie logne pogadac z ludzmi wiec sproboj mnie "wtedy dorawac" i pagadamy o ofertach :D |
eyy czego wy sie do olika sracie , chlopak robi wr statiscic i powinien miec za to plusa jak na moje
@olik - good job jk na moje |
ja wam mowie ze soplica rox
|
0lik chyba się na nas obraził ;<
Co do wydarzeń to teraz zaczeli padać koledzy pro playerów z NF ;> EDIT: Nasz Gandamir się napił i chyba temu nie pisze. ^.^ EDIT 2: Jak ja to pisałem to nie było tego : Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:47. |