![]() |
Cytuj:
|
Tak , dla rozluźnienia tematu ;) polece wam fajny filmik , warty oglądnięcia , powtarzam naprawde super xD
Filmik :D pzdro , i dawajcie komentarze :) |
Cytuj:
|
Wszystko po staremu widze
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jestem murzynem 8o no keal me blzzz i jestem z tego dumny...
|
ehh... a indianem tu nikt nie jest? :'(
|
ej stary moj brat mowi ze jest indianem :)
ej ??:baby: |
Dajcie sobie siana z nim, ja wypowiedzialem sie na jego temat juz kiedy na oficjalnym forum, nie ma co kopac shitu bo smierdzi. My wiemy swoje i on wie swoje... Dlugie wlosy... n/c
|
White jest rasitą, dobra to nie jest ok, ale czy wam się nigdy nie powiedziało do kogoś: "ty Żydzie"? I raczej nie mówiliście tego w pozytywnym kontekście...:p
|
Cytuj:
to zle ? znowu, kilkanascie stron o niczym, ale tak chyba musi byc 'you care too much' |
Wy też macie takie BIG BIG LAGI ?? ;( ;( ;(
|
Cytuj:
Tibia raz chodzi mi płynnie , a za chwile się zacina ... I czasem wydaje mi się , że na rooku szybciej chodziłem 8o |
Trzeba sie kłócić... Bez tego świat byłby nudny ;)
|
Kłócic się możemy, ale nie tyle razy i nie tak długo...
Bo potem i kłótnie już nudne będą ;]. Co do lagów ja mam takie, że chodze wolniej niż 8 lvl... ale to taki mały szczegół ;) signed: Usar |
Haha -> Thread (#1562292)
I po co było sprzedawać chara?:< |
olaboga poszedłem sobie dobic na demki 90k bo tyle brakowalo do 141 zeby odrobic deady,bo chcialem jeszcze dusty posciagac:P a tu taki nie fart,ze zadnego dusta :< poszło mi 7 bp sdków i z 15 bp mf bo jeszcze bilem hero i warlocka
http://img206.imageshack.us/img206/5...lootzo1.th.jpg |
Bezok ty to masz pecha ;( ;( ;(
|
Nie no taki pech... poleciało tylko Magic Plate Armor... wcale się nie zwróci za runy x . X
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14. |