![]() |
Ja tam gram ale nie wiem czy cie znam, i xito tez tam gra
|
Cytuj:
|
Jak wkoncu jest Ks i korob graja dalej na berytlii czy tylko pier.dolili ze wracaja ?? iks de?
|
Cytuj:
KS ma mase charow (wysoko levelowych, na wielu servach) wiec nie mozna powiedziec ze gra na jednym konkretnym. Co do Korobskury to jakies 2 miechy temu tylko wbijal na chary KH i dawal im skrypty cave bottow do blackd, teraz nie wiem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Demon Kaczuk:
Guild membership: Exp Machine of the Bukowno Family HEH |
Cytuj:
Nic nie wiadomo mi o jego "2 pozostalych braciach i 1 siostrze". ;p |
podobno Lanak pipeczka gdzies gra Oo Ale gdzie nie wiadomo (srry ze go non stop wyzywam ale hunciL mnie i teraz mam brechte z niego i to na 110%) xD
A eteneel to juz w ogole nie wiem bo o nim slabo bylo o berylii glosno, Lanak bardziej slynny ze swoich huntów "for fun"...xD |
Cytuj:
Jaki masz nick na Thorii jak mozna wiedziec ; )? / Daark Pallek |
Undo sux hihi
To : Rev'ico
Rev możesz nam doradzic, jaki server poza Elysia byłby odpowiedni? Mamy mały dylemat, szukamy ppl na jaki¶ serv żeby zdominowac :D Z góry dzięki za odp;) Do wszystkich pozostałych też się to tyczy B) |
Pvp do zdobycia, hmm pewnie musiałby¶ poczekać na nowe ;)
|
Cytuj:
|
pwned.
18:15 Secutoor [100]: 17:57 You advanced from Level 99 to Level 100.
Apr 18 2007, 20:49:39 CEST Killed at Level 100 by Nelous and by Viking Banita cry:< buehehe a gdzie kh nie pomoglo ich ubic? :< o jaaa wkrotce spartanie ubija TIBIJSKA RODZINE lol bedzie fun ;D mam nadzieje kisses ;] |
Cytuj:
Szkoda go troche , se chlopak wbil eloelo 100 lvl a tu taka lipa :( |
Spartan Sux!
Tzn. nie to, że serv zdobyc ale dobrze pograc... do h lvla...
Znacie jakie¶ takie servy ?B) |
Cytuj:
|
Cała prawda o epulsie
Cytuj:
/\ Rev znasz jaki¶ normalny serv do pogrania bez PA?:( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:36. |