Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

Mc'giver 02-11-2007 10:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duuKi (Post 1723676)
Moj drogi "inteligentny" kolego.
Hmm, mam dziwne wrazenie ze nie bylbys hunted by ów Alliance, gdybys tak:
Na tym forum nie podawal sie za Sodona.
Nie opowiadal wszystkim jak dobrze znasz Riptura i ogółem wszystkich.
I nie chwalil sie tym ze po tym jak Cie zabili napisales Faurakowi ze Pala~~ i Death~~ maja pz'ta.

Jest to wylacznie twoja wina.

PS.
SUAHShuausUAShuAUShAuhshUASHuSHUA
Dobrze ci tak..!
2PS.
Nie gadaj za duzo na ośiedlu, ubic to mozesz swoja siostre, a nie mnie?

drogi atia northy

1* nic nie gadałem faurakowi ze deat~ i palainus~ maja 15 min pz
po prostu masz złe info. (albo zmyślasz)
jakbys oglądał uważnie filmik bys zauwazył że kajzezoze bieg juz
za nimi zanim ja sie jeszcze w temple pojawiłem

2* Riptura to ja znam i nie twoja w tym głowa (jak; przez co;
dlaczego; i jak bardzo)

3* "Ośedlu" się pisze przez "si" a nie "ś" i mnie tam wogóle nie
zobaczysz bo to zadupie jedno wielkie sami idioci tam
mieszczkaja a już największym idi. jest twój "przydupas"
"podnóżek" czy jak tam wolisz go nazywać

4* Jakbym chciał to bym cię solo ściągnął ale po co jak cała gildia
cię hunci

Xtremello 02-11-2007 11:37

Hmm...
Niba wojna a zobaczcie jak ładnie Beznickos przyexpil ;p

DemonstaR 02-11-2007 11:41

To jest dziwna wojna, prawie wszyscy expia.Zalezy kogo jest wiecej,czy Ns czy Inm&fag...

[CHAR]Kilipukki[/CHAR]-Nov 01 2007, 19:22:51 CET Killed at Level 126 by[CHAR]Rikser[/CHAR]
and by [CHAR]Iros Jaba[/CHAR]

Alrig hacked...

Iron'knight 02-11-2007 11:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frixar (Post 1724057)
O mój boze, co to ma mi byc wogole, chcesz to wyżalaj sie mamie na kolanach, wiesz nie którzy nie chcą tego słuchac. Tu
*ier****, o jakims hackowaniu, kogo to obchodzi. Boze jesli masz jakis problem to graj na Serverze non-pvp i nikt cie nie ubije. Chłopie zastanów się pierw co piszesz, bo po co pisać posty bez sensu.
Omg na aurerze zabija cie za nic, to normalne. Wojny caly czas.
Mnie co chwile zabijaja, i nie płacze, po prostu 'pech'. Odrabiasz i Koniec.
To Nie jest koniec swiata

Btw. Pierw 3 razy przeczytaj co napisales!

Ps. Nic tu się nie zmieniło.

Cytuj:

hh.. Dostalem hunted od Eto'os za nic. Poprostu wczoraj mnie zabili i powiedzieli
ze mam placic. Ja sie ptalem za co? On ze za thief. Ja sie od tygodnia nie logowalem. I napislaem mu to to on powiedzial ze go to nie interesuje i ze mam placic i koniec.
Wiec co ja mam zrobic..

15:21 Frixar [23]: ale za co ja mam placic..?
15:21 Eto'os [60]: nie interesuje mnie to masz zaplacicic i tyle
Powiem to delikatnie. S*******aj stad bo to tY jestes tutaj najwiekszym debilem.

@Up
;o +2,551,502 robi wrazenie, nic tylko gratulowac xD

NaTA90 02-11-2007 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frixar (Post 1724057)
O mój boze, co to ma mi byc wogole, chcesz to wyżalaj sie mamie na kolanach, wiesz nie którzy nie chcą tego słuchac. Tu
*ier****, o jakims hackowaniu, kogo to obchodzi. Boze jesli masz jakis problem to graj na Serverze non-pvp i nikt cie nie ubije. Chłopie zastanów się pierw co piszesz, bo po co pisać posty bez sensu.
Omg na aurerze zabija cie za nic, to normalne. Wojny caly czas.
Mnie co chwile zabijaja, i nie płacze, po prostu 'pech'. Odrabiasz i Koniec.
To Nie jest koniec swiata

Btw. Pierw 3 razy przeczytaj co napisales!

Ps. Nic tu się nie zmieniło.

A ty juz nie pamietasz jak przepraszales kojaka i mnie placzac na forum ? Trzeba bylo isc do mamy poskarzyc sie ze masz hunta i jeszcze od niej wpier bys dostal za to ze grasz w jakies poje gierki ... zalosne moze ty juz grasz na non-pvp i jestes zadowolony ze nikt cie nie ubije ? Moze mnie to obchodzi a jesli ciebie to nie interesuje zamknij sobie pysk i siedz cicho jeba** gnomie. Nic nie wniosles swoim postem a teraz bedzie 4 strony spamu o tobie jaki jestes poje nie sadzisz ? Jak cos piszesz to sensownie :> Powinni zrobic ograniczenia na tym forum od 14 lat nie sadzicie >

Hanys777 02-11-2007 12:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 1724355)
A ty juz nie pamietasz jak przepraszales kojaka i mnie placzac na forum ? Trzeba bylo isc do mamy poskarzyc sie ze masz hunta i jeszcze od niej wpier bys dostal za to ze grasz w jakies poje gierki ... zalosne moze ty juz grasz na non-pvp i jestes zadowolony ze nikt cie nie ubije ? Moze mnie to obchodzi a jesli ciebie to nie interesuje zamknij sobie pysk i siedz cicho jeba** gnomie. Nic nie wniosles swoim postem a teraz bedzie 4 strony spamu o tobie jaki jestes poje nie sadzisz ? Jak cos piszesz to sensownie :> Powinni zrobic ograniczenia na tym forum od 14 lat nie sadzicie >

Pamietam to jak was przepraszal i przyznal sie do tego ze ma 13 lat i nie wie co pisze :D:D:D
N/C :baby::baby::baby:

Kakalaka222 02-11-2007 14:15

@NaTA90

Kiedyś była propozycje od 16! ;)

Keleris 02-11-2007 14:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frixar (Post 1724236)
Omg to jest groźba, lol? Nie gram w tibie (Strata czasu). Tym bardziej Frixarem. Co mnie to ma mnie to obchodzic, ze frixar padl? To juz nie jest moja postac, i nie interesuje mnie, to ze padl czy cos. To jest teamt "wojna", a 70%
postów to jest na teamat jakichś sprzeczek. Próbujesz mi teraz dogadac? prosze, słucham twojej sugestii?

Ps. myslalem, ze jestes bardziej inteligentny. zaal

Weź s*******aj z tego forum
Jesteś zwykłym Rumunem który pucuje mi lampy jak stoję na światłach :)

Feliex1 02-11-2007 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 1722535)
Ciesz sie, ze w ogole to dostales ;p

heh, a myslisz ze go z forum wziąłem ?.. Idz lepiej mieszac bigos kolanem
btw nadal za Endroxa sie podajesz czy juz sie znudzilo?

NaTA90 02-11-2007 15:49

wartosciowi ludzie wiedza kim jestem ale ty nie musisz :((( podrosnij troche to pogadamy ok >?

Feliex1 02-11-2007 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 1724820)
wartosciowi ludzie wiedza kim jestem ale ty nie musisz :((( podrosnij troche to pogadamy ok >?

no ja wiem ze ty jestes dowartosciowanym czlowiekiem bo podajesz sie za Endroxa haha
mm mam podrosnąc, a mi sie wydawalo ze to dzieci lubia podawac sie za kogos kim nie sa nie sądzisz?

duuKi 02-11-2007 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mc'giver (Post 1724266)
drogi atia northy

1* nic nie gadałem faurakowi ze deat~ i palainus~ maja 15 min pz
po prostu masz złe info. (albo zmyślasz)
jakbys oglądał uważnie filmik bys zauwazył że kajzezoze bieg juz
za nimi zanim ja sie jeszcze w temple pojawiłem

2* Riptura to ja znam i nie twoja w tym głowa (jak; przez co;
dlaczego; i jak bardzo)

4* Jakbym chciał to bym cię solo ściągnął ale po co jak cała gildia
cię hunci

HEHEHE
Idiocie ktory ma 20 lat, mieszka z rodzicami, ojciec mu na banshe quescie wylacza kompa, i nastukal by mu 15 latek nie bede za dlugo odpowiada...:p

Poprostu w tym momencie informuje cie ze masz poexpione.
A ze pisales do Fauraka, to mi sie zdaje czy na vento chwaliles..
Pozdro

NaTA90 02-11-2007 15:56

muahahahahah wiesz jaka mamy teraz polewke z ciebie ? jestes taki glupi czy tylko mi sie wydaje ? a skad wiesz ze nim nie jestem >?

Feliex1 02-11-2007 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 1724844)
muahahahahah wiesz jaka mamy teraz polewke z ciebie ? jestes taki glupi czy tylko mi sie wydaje ? a skad wiesz ze nim nie jestem >?

'polewke' to chyba z ciebie jest bo siedze teraz z prawdziwym ownerem Endroxa na vento hah o zal

NaTA90 02-11-2007 16:02

a kto ci frajerze napisal ze nata90 to endrox ? kiedys tak napisalem ? widzisz jaki jestes smieszny ?

Feliex1 02-11-2007 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 1724859)
a kto ci frajerze napisal ze nata90 to endrox ? kiedys tak napisalem ? widzisz jaki jestes smieszny ?

tak ponizaj sie mocniej, pisales tak nie raz nie dwa w tym rzecz i kazdy to wie z reszta co bede sie klucil jak to powiedzial matut(owner Endroxa) ' z ciota z rla co sie podaje za mnie '

NaTA90 02-11-2007 16:28

oj boze juz placze :(((( a jak nie jestem w ogole jego rlem ? o nie kazdy sie dowiedzial juz ze nie jestem endroxem /!!!!

Matut666 02-11-2007 16:28

Siemano ;] Co się tak tyracie :D co tam słychać :D Co porabiacie :D Bo ja rozmyslam nad sensem istnienia :p

NaTA90 02-11-2007 16:32

elo matut witamy :) mam nadzieje ze wniesiesz cos swoimi postami do tego forum hihi :)
feliex na spamuj juz bo wyszedles na idiote i tyle

Hasah 02-11-2007 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mc'giver (Post 1724266)

Sie kurwa polonista jebany znalazl. Jak tak poprawiasz to sam nie rob bledow pajacu pierdolony. Pisze sie "w ogóle". Juz nic nie bede pisal o przecinkach.

@Frixar

Jestes fajny. Gdybysmy nie spammowali, to na forum przez wiekszosc czasu nikt nie siedzial, bo by bylo nudno. Ale jakos nie zauwazylem, zebys ty napisal cos zwiazanego z tematem...

/Gotic.

duuKi 02-11-2007 17:15

@up
Gotic, wez nooba ignoruj, to jebany bajkopisarz;p

hmm jaki przyklad:
Znajomy mi powiedzial ze on kupil chara na 60.
Dwa dni pozniej on wpada i mi mowi ze wbil z 40 na 60 w tydzien...
Czy to nie jest zalosne?

Jojo Ninja 02-11-2007 17:49

Czyżby Nata90 wpadł na niesamowity pomysł i zrobił konto z Matutem? Data powstania konta coś mi jebie zgniłym jabłkiem ; )

Mc'giver 02-11-2007 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duuKi (Post 1724839)
HEHEHE
Idiocie ktory ma 20 lat, mieszka z rodzicami, ojciec mu na banshe quescie wylacza kompa, i nastukal by mu 15 latek nie bede za dlugo odpowiada...:p

Poprostu w tym momencie informuje cie ze masz poexpione.
A ze pisales do Fauraka, to mi sie zdaje czy na vento chwaliles..
Pozdro

Po 1* jestem na własnym utrzymaniu ale nic ci do tego gówniarzu.

po 2* skoro jesteś taki pewien to przyjedz w niedziele na dworzec główny w Krakowie to sie przekonasz czy masz racje.

po 3* poexpione to może i mam ale bynajmniej wiem z kim mam trzymać

po4* z faurakiem rozmawiałem po ich dedzie. Ale i tak sie cieszę że padli

Matut666 02-11-2007 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja (Post 1725083)
Czyżby Nata90 wpadł na niesamowity pomysł i zrobił konto z Matutem? Data powstania konta coś mi jebie zgniłym jabłkiem ; )

Przepraszam ale o co ci chodzi... ? Zrobiłem sobie konto na forum ponieważ chciałem obserować co tu się dzieje i na jakieś tematy z miłą chęcią się wypowiem... Zresztą nie interesuj się moim kontem tylko swoim o swoich znajomych. A po drugie co ma ,,Nata90" do mojego konta ?

NaTA90 02-11-2007 18:55

No wlasnie my sie o ogole nie znamy wiec nie wiem skad takie pomysly :(
Ps. Chomski z Matutem nie sa moimi rl a russ'el to nie jest moj brat :(

Matut666 02-11-2007 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 1725255)
No wlasnie my sie o ogole nie znamy wiec nie wiem skad takie pomysly :(
Ps. Chomski z Matutem nie sa moimi rl a russ'el to nie jest moj brat :(

,,Nata90" Dlaczego tak kłamiesz że się nie znamy a russ'el to nie twój brat ;] Jak jeszcze ostatnio z twoim bratem piłem wino ;]

Frixar 02-11-2007 19:47

Zaaal!! Kiedys tak bylo bylem uzalezniony od tibi. Hahahaha nie wiem czy z was sie smiac czy plakac, bo to co wy mówicie to jest nie normalne. Uzależnione BaHOry, Które by sie pozbijały o plate legi :D.
Co to wy tu piszecie to "Brak mi słów", jakies debile z Podwórka pierdlą mi tutaj o jakims huncie Kurwa to nie jest temat "kto ma hunta" hahaha zall.PL

NaTA90 02-11-2007 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frixar (Post 1725357)
Zaaal!! Kiedys tak bylo bylem uzalezniony od tibi. Hahahaha nie wiem czy z was sie smiac czy plakac, bo to co wy mówicie to jest nie normalne. Uzależnione BaHOry, Które by sie pozbijały o plate legi :D.
Co to wy tu piszecie to "Brak mi słów", jakies debile z Podwórka pierdlą mi tutaj o jakims huncie Kurwa to nie jest temat "kto ma hunta" hahaha zall.PL

Bahory muhaahahah Kto tu ma 13 lat ? my czy ty ? mogli by cie wytepic kurw na rla bo szkoda zeby taki gnom nam powietrze trul.. no a jaki jest temat ? wojna ...wojna to hunt a hunt to dead a dead to placz (w twoim przypadku). chyba jestes jakis popromienny jakby ktos na mnie tak jechal to nie pisalbym tu wiecj ale ty swoje.. jednym slowem wypier*** z tego forum. Kto mnie popiera ?
Ps. Feliex widzisz w jaki sposob zblazniles sie ?

kidler 02-11-2007 20:00

Cytuj:

Ja leże, leeeże na cyckach i umieram, ty.

Slide_Aurea 02-11-2007 20:50

Cytuj:

To też nie jest temat "jestem pojebany, musicie mnie zrozumieć".. więc nie pisz tu więcej...

Co do tych p legów, chcesz, moge Ci parke dać, podzielisz się z matką...

tibiaplayer 02-11-2007 21:02

nikt nie pisal...
[CHAR]Soulcrasher[/CHAR][*]

http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/33261

Keleris 02-11-2007 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 1725371)
Bahory muhaahahah Kto tu ma 13 lat ? my czy ty ? mogli by cie wytepic kurw na rla bo szkoda zeby taki gnom nam powietrze trul.. no a jaki jest temat ? wojna ...wojna to hunt a hunt to dead a dead to placz (w twoim przypadku). chyba jestes jakis popromienny jakby ktos na mnie tak jechal to nie pisalbym tu wiecj ale ty swoje.. jednym slowem wypier*** z tego forum. Kto mnie popiera ?
Ps. Feliex widzisz w jaki sposob zblazniles sie ?

JAAAAAAA CIE POPIERAM

Frixar : Idź zajebać starej krzesłem :cup:

DemonstaR 02-11-2007 22:02

http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=152172

jak dla mnie fajne :D

Russ'el 02-11-2007 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matut666 (Post 1725261)
,,Nata90" Dlaczego tak kłamiesz że się nie znamy a russ'el to nie twój brat ;] Jak jeszcze ostatnio z twoim bratem piłem wino ;]

Jakie wino :D to była TURBOCOLA haha

@ Frixar
WYJDZ dziecinko
@ Feliex
I kto z kogo sie śmiał ??

Voldo69 03-11-2007 00:13

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/33269

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/33289

12+ bps mf, 6+ bps uh, w sumie kilka bp run typu hmm, destroy field, obsidian knife, medusa shield, knight legs, platinum amulet, duzo ringow i innych pierdol.

enjoy.

Tommazi 03-11-2007 01:28

Masslog fagu nie wyszedl ;p

Eldero 03-11-2007 09:10

Fagu juz nie ma.

Indoor 03-11-2007 09:26

Teoretycznie. Ale zawsze mozna sie kłocić.

Barrek 03-11-2007 09:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matut666 (Post 1724912)
Siemano ;] Co się tak tyracie :D co tam słychać :D Co porabiacie :D Bo ja rozmyslam nad sensem istnienia :p

Czesc, moj Ty kochany fistaszku, moja psiapsulecko od selduska :*:* Kiedy znow mi cos zaspiewasz?? xD! Boooooosiam Mocno! =*

Hanys777 03-11-2007 12:10

Jednego k***a nie moge pojac.
Ze takie trole jak frixar sa tyrane przez cale forum i jeszcze bedzie sie wyklucal. A na dodatek wyzywa kogos od bachorow maja 13 lat.
ZAL........

@Hajdas
Zajebiesz mi na placu w ryj zebym sie uspokoil xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:53.