![]() |
|
Cytuj:
drogi atia northy 1* nic nie gadałem faurakowi ze deat~ i palainus~ maja 15 min pz po prostu masz złe info. (albo zmyślasz) jakbys oglądał uważnie filmik bys zauwazył że kajzezoze bieg juz za nimi zanim ja sie jeszcze w temple pojawiłem 2* Riptura to ja znam i nie twoja w tym głowa (jak; przez co; dlaczego; i jak bardzo) 3* "Ośedlu" się pisze przez "si" a nie "ś" i mnie tam wogóle nie zobaczysz bo to zadupie jedno wielkie sami idioci tam mieszczkaja a już największym idi. jest twój "przydupas" "podnóżek" czy jak tam wolisz go nazywać 4* Jakbym chciał to bym cię solo ściągnął ale po co jak cała gildia cię hunci |
Hmm...
Niba wojna a zobaczcie jak ładnie Beznickos przyexpil ;p |
To jest dziwna wojna, prawie wszyscy expia.Zalezy kogo jest wiecej,czy Ns czy Inm&fag...
[CHAR]Kilipukki[/CHAR]-Nov 01 2007, 19:22:51 CET Killed at Level 126 by[CHAR]Rikser[/CHAR] and by [CHAR]Iros Jaba[/CHAR] Alrig hacked... |
Cytuj:
Cytuj:
@Up ;o +2,551,502 robi wrazenie, nic tylko gratulowac xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
N/C :baby::baby::baby: |
@NaTA90
Kiedyś była propozycje od 16! ;) |
Cytuj:
Jesteś zwykłym Rumunem który pucuje mi lampy jak stoję na światłach :) |
Cytuj:
btw nadal za Endroxa sie podajesz czy juz sie znudzilo? |
wartosciowi ludzie wiedza kim jestem ale ty nie musisz :((( podrosnij troche to pogadamy ok >?
|
Cytuj:
mm mam podrosnąc, a mi sie wydawalo ze to dzieci lubia podawac sie za kogos kim nie sa nie sądzisz? |
Cytuj:
HEHEHE Idiocie ktory ma 20 lat, mieszka z rodzicami, ojciec mu na banshe quescie wylacza kompa, i nastukal by mu 15 latek nie bede za dlugo odpowiada...:p Poprostu w tym momencie informuje cie ze masz poexpione. A ze pisales do Fauraka, to mi sie zdaje czy na vento chwaliles.. Pozdro |
muahahahahah wiesz jaka mamy teraz polewke z ciebie ? jestes taki glupi czy tylko mi sie wydaje ? a skad wiesz ze nim nie jestem >?
|
Cytuj:
|
a kto ci frajerze napisal ze nata90 to endrox ? kiedys tak napisalem ? widzisz jaki jestes smieszny ?
|
Cytuj:
|
oj boze juz placze :(((( a jak nie jestem w ogole jego rlem ? o nie kazdy sie dowiedzial juz ze nie jestem endroxem /!!!!
|
Siemano ;] Co się tak tyracie :D co tam słychać :D Co porabiacie :D Bo ja rozmyslam nad sensem istnienia :p
|
elo matut witamy :) mam nadzieje ze wniesiesz cos swoimi postami do tego forum hihi :)
feliex na spamuj juz bo wyszedles na idiote i tyle |
Cytuj:
Sie kurwa polonista jebany znalazl. Jak tak poprawiasz to sam nie rob bledow pajacu pierdolony. Pisze sie "w ogóle". Juz nic nie bede pisal o przecinkach. @Frixar Jestes fajny. Gdybysmy nie spammowali, to na forum przez wiekszosc czasu nikt nie siedzial, bo by bylo nudno. Ale jakos nie zauwazylem, zebys ty napisal cos zwiazanego z tematem... /Gotic. |
@up
Gotic, wez nooba ignoruj, to jebany bajkopisarz;p hmm jaki przyklad: Znajomy mi powiedzial ze on kupil chara na 60. Dwa dni pozniej on wpada i mi mowi ze wbil z 40 na 60 w tydzien... Czy to nie jest zalosne? |
Czyżby Nata90 wpadł na niesamowity pomysł i zrobił konto z Matutem? Data powstania konta coś mi jebie zgniłym jabłkiem ; )
|
Cytuj:
po 2* skoro jesteś taki pewien to przyjedz w niedziele na dworzec główny w Krakowie to sie przekonasz czy masz racje. po 3* poexpione to może i mam ale bynajmniej wiem z kim mam trzymać po4* z faurakiem rozmawiałem po ich dedzie. Ale i tak sie cieszę że padli |
Cytuj:
|
No wlasnie my sie o ogole nie znamy wiec nie wiem skad takie pomysly :(
Ps. Chomski z Matutem nie sa moimi rl a russ'el to nie jest moj brat :( |
Cytuj:
|
Zaaal!! Kiedys tak bylo bylem uzalezniony od tibi. Hahahaha nie wiem czy z was sie smiac czy plakac, bo to co wy mówicie to jest nie normalne. Uzależnione BaHOry, Które by sie pozbijały o plate legi :D.
Co to wy tu piszecie to "Brak mi słów", jakies debile z Podwórka pierdlą mi tutaj o jakims huncie Kurwa to nie jest temat "kto ma hunta" hahaha zall.PL |
Cytuj:
Ps. Feliex widzisz w jaki sposob zblazniles sie ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tych p legów, chcesz, moge Ci parke dać, podzielisz się z matką... |
|
Cytuj:
Frixar : Idź zajebać starej krzesłem :cup: |
|
Cytuj:
@ Frixar WYJDZ dziecinko @ Feliex I kto z kogo sie śmiał ?? |
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/33269
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/33289 12+ bps mf, 6+ bps uh, w sumie kilka bp run typu hmm, destroy field, obsidian knife, medusa shield, knight legs, platinum amulet, duzo ringow i innych pierdol. enjoy. |
Masslog fagu nie wyszedl ;p
|
Fagu juz nie ma.
|
Teoretycznie. Ale zawsze mozna sie kłocić.
|
Cytuj:
|
Jednego k***a nie moge pojac.
Ze takie trole jak frixar sa tyrane przez cale forum i jeszcze bedzie sie wyklucal. A na dodatek wyzywa kogos od bachorow maja 13 lat. ZAL........ @Hajdas Zajebiesz mi na placu w ryj zebym sie uspokoil xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:53. |
|