![]() |
Haha no dokładnie nic sie nie stało, to są tylko pixelki, a pozatym to nie jest nasze ostatnie slowo i napewno nie damy za wygrana:)
Ja chyba najgorzej ucierpiałem na battle bo padłem bez blessów , to nie kwestia głupoty tylko brak funduszy więc poprzedzam flamowanie :> |
Cytuj:
|
No jedna wygrana openka namieszała wam w głowach i wydaje mi się że zlekceważyliście ng tzw "opadliście na laurach" No NG pięknie przeprowadziło tą openke brawo dla was!
|
Chuj z wynikami POLACY jesteśmy z wami!!!!:cup:
Chuj z wynikami POLACY jesteśmy z wami!!!:D:D:D8o8o8o |
Zakladamy funclub? xd
|
Znowu tibiacam TV czemu nikt nie kreci w tibicam ; (
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
w .rec jest tylko view alitha chyba xP
|
Valdave
Jan 28 2008, 15:31:55 CET Killed at Level 113 by Rotanimod Eht and by Imhreey Kebele Jan 28 2008, 15:19:34 CET Killed at Level 105 by Rotanimod Eht Podsumowanie: 15:39 Pephy [174]: ciezkie czasy dla pl nadchodza hahahahah, a to walczysz pephy co? za to zeby wyjebali wszystkich polakow? haha najbardziej mnie smieszy to ze ty sie nie umiesz sprzeciwic niczemu, robisz tak zeby ci bylo wygodniej az w koncu sie wyj*bia. tylko tyle mam do powiedzenia: hahahahahahahqhhahahaha |
mówi się trudno :(
widocznie Obsidia nie jest serwerem dla Polaków. aUheAHhaushauHUEAHushauhehuahs |
Michałek made my day xD
|
16:07 Styrel [109]: well shame on you what you did to rena marin16:07 Styrel [109]: calling him swedish slut in plish forums16:07 Styrel [109]: thieffed arbalest fromhim16:07 Styrel [109]: killed him with noobchars
HAHAHAHHAHAHAHAh nom dziewczyna ta XDDDDDDDD |
;( ohh chlopacy plakisacie teraz ze szwedzi was bija to bylo wiecej niz pewne ze jak saint pzregra lecz jak narazie nieprzegralismy to polacy beda tu rozrywani :) wiec prosze was nieplaczcie to jest tylko gierka
yours Mastah :> |
Uderz W Puchara !
|
Koledzy z Saint i forumowicze : no szczerze mowiac nic mnie tu nie dziwi :) my zabijalismy pephego rlow no to oni teraz naszych :D Ng nie zabija wszytskich polakow bo pephego rli nie zabijaja :D zabijaja rowniez inne narodowosci :P a co do Pephego moze i jest z tym NG ale jaksi szacunek cie przeciwnikowi nalezy mimo to gra wciaz Fair !! koledzy troszke klasy mimo wszystko plx !!
|
cry me a river.
@Boixos dasz moze link do filmiku alitha ? :p |
A to Tibia cam TV to tez wyglada jak tibicam ze widac eq, skille, vipow etc? i czy to tez musi byc w folderze z tibia?
SOrry ze pytam a sam nie sprawdzam. |
Jan 28 2008, 17:28:01 CET Killed at Level 90 by Agrocide and by Madeverkus
:cup: Dobrze ze chociaz zasluzylem ;d |
Cytuj:
Odpalasz filmik tak jakbys odpalal normalny film .avi. Czy widac eq skile etc? to zalezy od osoby ktora to kreci poniewaz tibicam tv ma takie opjce ze mozna ukryc skile, vip, eq a nawet messages. Cytuj:
Za co ? :p |
No ten tego , zabilem kogos , nie potrzebnie ;D tyle starczy
a propo 18:27 Yatin [9]: u must give me it for free 18:27 Yatin [9]: or hunted by pephy 18:27 Yatin [9]: don'dussy here 18:27 Yatin [9]: padasz 18:27 Yatin [9]: przyjacielu 18:28 Yatin [9]: nadeszly ciezkie czasy dla polakow lol ;D |
@up
Niezły fake z czyjejś strony ;D |
Arha
Jak ci jebne paraliza na ryja to cie nawet Saint nie uratuje:D By the way - i tak cie kocham <sex> |
Cytuj:
|
Cytuj:
ogolnie chodzili sobie po ankh roznych respach i tlukli all B) i jak tu ich nie kochac ;p |
Cytuj:
|
nie moge zielaq =/ ;P
ale za to dam wam nasz tajny plan .moze obronicie sie przed snejkiem xD http://img98.imageshack.us/my.php?image=beztytuufq3.png |
Cytuj:
nie no plan zajebisty :D ng niema szans z takim planem ;d kazdy pojdzie na glebe ;p a tak btw wydaje mi sie ze juz sa marne szanse na wygrana saint :( chyba ze sie myle ( to do ludzi z saint ) to sorry ;) niewiem jakie sa nastroje w saint bo juz nie gram jakis czas i tylko obserwuje juz obsidie B) wiec jak ;> jest motywacja ;> ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jan 28 2008, 20:54:27 CET Died at Level 174 by a frost dragon
Jan 28 2008, 16:57:25 CET Died at Level 174 by a frost dragon Gratz chłopcy !! Słyszałem ze blokneliscie go na expie 2x i padl typ two times. To sie naexpił ;D |
Cytuj:
Jan 28 2008, 21:01:57 CET Died at Level 98 by a frost dragon Naexpił się i to dużo, grał cały dzień. ;) |
Cytuj:
|
zeby flamowac za dead na expie , wracacie do dobrej formy chlopaki
|
hhahahah flame na swiatowym poziomie
|
Cytuj:
i co tera zielaq bedzie wiedzial jak go bedziemy chciec zabic tera to juz po wojnie :( |
Cytuj:
It will be disbanded on Jan 31 2008 if there are still less than four vice-leaders then. Faktycznie coś było w tym wydaniu tajnego planu:D |
Cytuj:
|
Jak nie ma jak jest? HUNTED!
|
aff moj mistake :p zobaczylem na memego i xuso i myslalem ze niema :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:51. |