Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Rastafarians 13-01-2008 22:04

smocze mlodziki? ;o
edit: ludziska, obczajcie ostatnia notke z jego bloga o pajmentach!
POLECAM!

Lisuu-aleniewrl 13-01-2008 22:17

@ vincento
Twoj nowy avatar Ci bardzo pasuje

@Lothy aka adnincv
Jakie ma znaczenie czy ktos kogos zna na forum? Czy w zasadach tego forum jest napisane "Musisz znac przynajmniej jedn± osobę, ktora tutaj pisze" ?? Przestan sie blaznic ;/// z kad wiesz czy nie mam 35 poziomu?
Tak naprawde malo mnie znasz, nie wiesz jaka postacia gram wiec stfu ...

Firgasto 13-01-2008 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lisuu-aleniewrl (Post 1841442)
@ vincento
Twoj nowy avatar Ci bardzo pasuje

A ten nadal nie kmini o co chodzi :D.

Zwieshu 13-01-2008 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morseton (Post 1840936)

Najgorsze jest to ze wypowiadaja sie ludzie ktorzy nie wiedza o co kaman dlaczego princess padla etc. :/

Szkoda.

akurat ja mam pojecie o tym co pisze a poza tym jak ktos nizej naisal wszystko wyjasnione bylo na tibia.de wiec nie ma tu zbyt wiele do kumania zi±±

Valard 14-01-2008 00:19

Nie moge się powstrzymać: Vincento <3, jak możesz i chcesz to napisz na priv name chara, chyba że nie grasz =p

Massterralph 14-01-2008 00:21

Ludziska, co sie dzieje z Vikingiem? Neta mu odcieli?

heineken 14-01-2008 01:10

@up

przepity leze na lozku nie ma sily kompa wlaczyc

Kiełek 14-01-2008 01:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massterralph (Post 1841707)
Ludziska, co sie dzieje z Vikingiem? Neta mu odcieli?

Jutro ma miec neta niby;d

Vincento_Vampire 14-01-2008 13:47

Na moim blogu jest już pełna lista pajmentów dla kukiełek i polaczków, czytać i się wypłacać!:cup::cup::confused:X(

Wasz szczerze,
Shane

~

"Kakej" 14-01-2008 14:42

To w chu* tego jest pewnie :D

Kiełek 14-01-2008 18:40

@Arc
Zna kto¶ z Was niejakiego Xuver Vart? Mówi że ma w Arc dużo RL'i, będzie w Arc na 70 lvl i ma pretensje do mojego druida. Truł???@!

Lisuu-aleniewrl 14-01-2008 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1842677)
@Arc
Zna kto¶ z Was niejakiego Xuver Vart? Mówi że ma w Arc dużo RL'i, będzie w Arc na 70 lvl i ma pretensje do mojego druida. Truł???@!

zajeb chujowi8o

Massterralph 14-01-2008 21:09

Kurde
panowie z Arc, zrobcie jakas ustawke na DD, bo jak widze ze knion~ ma +1,000,000 expa, albo Eternal Karolek +600,000 to mnie bierze.
Co prawda jest na to sposob, wcalee nie musze tam wchodzic :(

heineken 14-01-2008 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lisuu-aleniewrl (Post 1842830)
zajeb chujowi8o

ino tak pozadnie

Lisuu-aleniewrl 14-01-2008 22:09

widzieli¶cie? Shurak za 469 zl :O
tanio ;o

Karolek98 14-01-2008 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massterralph (Post 1842909)
Kurde
panowie z Arc, zrobcie jakas ustawke na DD, bo jak widze ze knion~ ma +1,000,000 expa, albo Eternal Karolek +600,000 to mnie bierze.
Co prawda jest na to sposob, wcalee nie musze tam wchodzic :(

HEHE zrobiłbym więcej expa rozumiesz, ale poszedłem se spać ;) bo do roboty trzeba wstać;d dzis za to nic expa nie zrobilem bo godzine temu wrocilem i nie chce mi sie expic ;) a wypowiedzi typu "albo eternal karolek.. blabla to mnie bierze" poniewaz jak sam zauwazyles jestem pamietliwy i zachowalem sie wobec Ciebie bardzo w porzadku ;] ze teraz nie grasz nie znaczy ze nie bedziesz chcial jeszcze pograc :( taka mała rada noo ;d

btw. wczoraj eplate lootnolem ;] 400k do przodu :)

Power Ranger 14-01-2008 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 1843143)
btw. wczoraj eplate lootnolem ;] 400k do przodu :)

Moge cie dotknac Karolu? plizys

Yooshi 14-01-2008 23:30

Zostawcie karolka, spoko ziomek jest ;)

Vincento_Vampire 14-01-2008 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yooshi (Post 1843241)
Zostawcie karolka, spoko ziomek jest ;)

W końcu jest w DD, a tam tylko same fajne chłopaki s±:cup::cup:8o:D

Wasz szczerze,
Shane

~

Firgasto 15-01-2008 00:02

Dlaczegóż to Gruhard nie w szeregach wszechpotężnej gildii Deadly Delight?

Massterralph 15-01-2008 00:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 1843143)
ze teraz nie grasz nie znaczy ze nie bedziesz chcial jeszcze pograc :( taka mała rada noo ;d

EJJJ nie rob ze mnie emo!! To ze padlem to nieoznacza ze sie zalamalem i chcialem sobie zyly ciac i przez to nie gram!! NIe gram z innych powodow :<

Karolek98 15-01-2008 01:18

Nie powiedziałem ,że ja jestem tego powodem, tylko chcialem Tobie u¶wiadomić ,że bardzo brzydko postępujesz wobec mnie, ja Ci oddałem rzecz na której Tobie najbardziej zależało ;) Więc nie powiniene¶ być do mnie wrogo nastawiony ;s

Naro 15-01-2008 10:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lisuu-aleniewrl (Post 1843058)
widzieli¶cie? Shurak za 469 zl :O
tanio ;o

Shurak zawsze był tani :)

IridiaCarlinPk 15-01-2008 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naro (Post 1843661)

hahaha
@viking-yo;p

Massterralph 15-01-2008 14:16

Karolek
NIe jestem do Ciebie wrogo nastawiony!! Po prostu nie ukrywam, ze nie jestem zwolennikiem DD. Jesli jestes w stanie zapewnic mnie ze DD jak wygra wojne juz nigdy nie bedzie PA'owalo ani Pk'owalo to bylbym w stanie zmienic zdanie, ale z gory zakladam, ze to niemozliwe (pamietam Anime). A za ta rzecz jestem CI bardzo wdzieczny

Pozdrawiam i moze niedlugo wemze sie za exp

Lisuu-aleniewrl 15-01-2008 18:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naro (Post 1843661)

AUSHauHshuahusuh 8o8o8o

Karolek98 15-01-2008 20:35

Ralph, tego Ci nawet Arc nie zapewni ze nie beda abusowac po wojnie... Nikt nie moze powiedziec co bedzie potem. Ja jedynie moge powiedziec ze nie abusuje i nie zamierzam :)

Xandar Mac'Leod 15-01-2008 22:52

Punkt widzenia zmienia sie wzgledem punku polozenia. Nie chce tutaj bronic Arc ani naskakiwac na DD. Po prostu wielu z Was (uzytkownikow forum) nie rozumie pojecia PA mimo, ze sie tym posluguje. Inni zas pisza o reszcie, ze sa evul PA a sami robia/robiliby to samo. Nie oszukujmy sie ale tak samo Arc jak i DD naduzywa swojej wladzy i wysmieje kazdego kto bedzie gadal bzdury, ze tak nie jest. Przyklady? Zanim DD czyli wtedy Invincible dowiedzialo sie, ze gralem na Sparcco, Helun i Efesos kilka razy mnie wyrzucili z respa,to samo sie stalo kiedy Night Agent (dla mniej zorientowaych to czlowiek od Arc) wjebal sie na resp Dax'Riderowi. Dlatego napisze tutaj szczerze. Ta wojna w malym stopniu ma podloze walki z power abusing'iem.

Inna sprawa to fakt, ze sa tez ludzie, ktorzy pisza mi na pm teksty typu: idziecie bic szwedow?
Mam nadzieje, ze po paru miesiacach wojny znajda sie osoby, ktore zrozumieja, ze to nie jest wojna 'polacy-rodacy kontra evul shwedzi'.

Ostatnia rzecza jest to, ze niektorzy na sile probuja wprowadzic miedzy obie gildie nienawisc. Pewnie, ze jak na kazdej wojnie ludzie gadaja glupoty o sobie i czasem ich zaluja ale sa tez przypadki, ze walcza ze soba ludzie, ktorzy sie znaja dobrze i czesto sie lubia (You see Eternal Karolek.) Pozwole sobie na moim i Karola przykladzie pokazac jak to jest, ze dwoch kumpli ze soba walczy.
Obaj mamy swoje powody i oba sa jak najbardziej uzasadnione. Ja walcze z DD o to by moc spokojnie grac na serverze a nie jak niektorym sie wydaje zeby miec wladze. Po prostu chce miec mozliwosc pojscia z kumplami na hunta bez koniecznosci marnowania polowy many na exive czlonkow DD. Dobrze wiem, ze dla Murata, Xandar fajny to taki, ktorego nie ma na Iridii i to mi dal do zrozumienia. Wiec jak latwo zgadnac walcze o mozliwosc gry na tym serverze. Karol ma podobne powody. Jak sam mowil nie chcial dochodzic do DD ale to Arc go zmusilo. Ja tu nie bede sie rozwodzil kto ma racje bo to slowo przeciwko slowu i trudno to rostrzygnac ale rozumiem czemu walczy. Z jego punktu widzenia bez powodu go wciagnelismy w ta wojne. Mysle, ze gdyby byly inne okolicznosci, inna wojna i inni ludzie to potrafilibysmy walczyc ramie w ramie.

Ja mam tylko jedna prosbe. Niech zamkna swoje jadaczki osoby, ktore o tej wojnie nie maja pojecia. Jezeli chcesz sie wypowiadac w jakiejs kwestii musisz miec chociaz male pojecie o tym co jest grane a jak nie masz to siedz cicho i zachwycaj sie frag lista.

Tyle.

Karolek98 15-01-2008 23:07

@up
nic dodac, nic ujac ;s

Neztas 15-01-2008 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion. (Post 1844938)
Myslalem ze jestes jakims mega retardem, a tu sie okazuje ze piszesz calkiem madre rzeczy. Sry for that ;;

to samo :o

Kiełek 16-01-2008 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xandar Mac'Leod (Post 1844855)
Punkt widzenia zmienia sie wzgledem punku polozenia. Nie chce tutaj bronic Arc ani naskakiwac na DD. Po prostu wielu z Was (uzytkownikow forum) nie rozumie pojecia PA mimo, ze sie tym posluguje. Inni zas pisza o reszcie, ze sa evul PA a sami robia/robiliby to samo. Nie oszukujmy sie ale tak samo Arc jak i DD naduzywa swojej wladzy i wysmieje kazdego kto bedzie gadal bzdury, ze tak nie jest. Przyklady? Zanim DD czyli wtedy Invincible dowiedzialo sie, ze gralem na Sparcco, Helun i Efesos kilka razy mnie wyrzucili z respa,to samo sie stalo kiedy Night Agent (da mniej zorientowaych to czlowiek od Arc) wjebal sie na resp Dax'Riderowi. Dlatego napisze tutaj szczerze. Ta wojna w malym stopniu ma podloze walki z power abusing'iem.

Inna sprawa to fakt, ze sa tez ludzie, ktorzy pisza mi na pm teksty typu: idziecie bic szwedow?
Mam nadzieje, ze po paru miesiacach wojny znajda sie osoby, ktore zrozumieja, ze to nie jest wojna 'polacy-rodacy kontra evul shwedzi'.

Ostatnia rzecza jest to, ze niektorzy na sile probuja wprowadzic miedzy obie gildie nienawisc. Pewnie, ze jak na kazdej wojnie ludzie gadaja glupoty o sobie i czasem ich zaluja ale sa tez przypadki, ze walcza ze soba ludzie, ktorzy sie znaja dobrze i czesto sie lubia (You see Eternal Karolek.) Pozwole sobie na moim i Karola przykladzie pokazac jak to jest, ze dwoch kumpli ze soba walczy.
Obaj mamy swoje powody i oba sa jak najbardziej uzasadnione. Ja walcze z DD o to by moc spokojnie grac na serverze a nie jak niektorym sie wydaje zeby miec wladze. Po prostu chce miec mozliwosc pojscia z kumplami na hunta bez koniecznosci marnowania polowy many na exive czlonkow DD. Dobrze wiem, ze dla Murata, Xandar fajny to taki, ktorego nie ma na Iridii i to mi dal do zrozumienia. Wiec jak latwo zgadnac walcze o mozliwosc gry na tym serverze. Karol ma podobne powody. Jak sam mowil nie chcial dochodzic do DD ale to Arc go zmusilo. Ja tu nie bede sie rozwodzil kto ma racje bo to slowo przeciwko slowu i trudno to rostrzygnac ale rozumiem czemu walczy. Z jego punktu widzenia bez powodu do wciagnelismy w ta wojne. Mysle, ze gdyby byly inne okolicznosci, inna wojna i inni ludzie to potrafilibysmy walczyc ramie w ramie.

Ja mam tylko jedna prosbe. Niech zamna swoje jadaczki osoby, ktore o tej wojnie nie maja pojecia. Jezeli chcesz sie wypowiadac w jakiejs kwestii musisz miec chociaz male pojecie o tym co jest grane a jak nie masz to siedz cicho i zachwycaj sie frag lista.

Tyle.

Prawda :p dyszka

TyranX 16-01-2008 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xandar Mac'Leod (Post 1844855)
Punkt widzenia zmienia sie wzgledem punku polozenia. Nie chce tutaj bronic Arc ani naskakiwac na DD. Po prostu wielu z Was (uzytkownikow forum) nie rozumie pojecia PA mimo, ze sie tym posluguje. Inni zas pisza o reszcie, ze sa evul PA a sami robia/robiliby to samo. Nie oszukujmy sie ale tak samo Arc jak i DD naduzywa swojej wladzy i wysmieje kazdego kto bedzie gadal bzdury, ze tak nie jest. Przyklady? Zanim DD czyli wtedy Invincible dowiedzialo sie, ze gralem na Sparcco, Helun i Efesos kilka razy mnie wyrzucili z respa,to samo sie stalo kiedy Night Agent (da mniej zorientowaych to czlowiek od Arc) wjebal sie na resp Dax'Riderowi. Dlatego napisze tutaj szczerze. Ta wojna w malym stopniu ma podloze walki z power abusing'iem.

Obaj mamy swoje powody i oba sa jak najbardziej uzasadnione. Ja walcze z DD o to by moc spokojnie grac na serverze a nie jak niektorym sie wydaje zeby miec wladze. Po prostu chce miec mozliwosc pojscia z kumplami na hunta bez koniecznosci marnowania polowy many na exive czlonkow DD. Dobrze wiem, ze dla Murata, Xandar fajny to taki, ktorego nie ma na Iridii i to mi dal do zrozumienia. Wiec jak latwo zgadnac walcze o mozliwosc gry na tym serverze. Karol ma podobne powody. Jak sam mowil nie chcial dochodzic do DD ale to Arc go zmusilo. Ja tu nie bede sie rozwodzil kto ma racje bo to slowo przeciwko slowu i trudno to rostrzygnac ale rozumiem czemu walczy. Z jego punktu widzenia bez powodu do wciagnelismy w ta wojne. Mysle, ze gdyby byly inne okolicznosci, inna wojna i inni ludzie to potrafilibysmy walczyc ramie w ramie.

Ja mam tylko jedna prosbe. Niech zamna swoje jadaczki osoby, ktore o tej wojnie nie maja pojecia. Jezeli chcesz sie wypowiadac w jakiejs kwestii musisz miec chociaz male pojecie o tym co jest grane a jak nie masz to siedz cicho i zachwycaj sie frag lista.

Tyle.

Zapewne madre slowa ale nie czytalem XD

Massterralph 16-01-2008 00:37

Xandar
Tak to wyglada z Twojego punktu widzenia, osoby uczestniczacej w wojnie.

Z mojego punktu widzenia to wyglada tak: znam troche DD z realacji koleguff i wlasnych obserwacji. Nietrudno zauwazyc, ze odwalaja niezla PA (nie wszyscy). Po zakonczonej wojnie, przypuscmy,ze wygraja, nie chcialbym, zeby wyrzucal mnie 30 lvl z repsa,
rl xxx z gildii YY, kolegi goscia z ZZZ, ktorego bratem jest ktos z DD. Przy wygranej z Arc prawdopobonie tez tak sie moze zdarzac, ale sie nei dowiem dopoki nie sprobuje.

Power Abusing w tej wojnie to pikus. Wy walczycie, tak jak mowiles, o wasze byc lub nie byc albo byc lecz nie wychodzic z pz'ta.

Pozdrawiam

Karolek98 16-01-2008 00:59

Ja to niezle wyniki osiagam w czasie wojny ;d motywuje mnie ona do expienia i jest woogle cool ;d wiekszej kasy nie mialem w dp jak w czasie wojny ;) fajnie miec dluga wojne przynajmniej zawsze jest jakies zajecie, jak nie exp to walka ;d I ciesze sie ze polowa z was troszke zmadzala i coraz mniej osob mnie zaczyna obrazac, ze wzgledu na to ze mnie nie zna ;d
tak tak oloriony i neztas'y , xandar to jest jeden z najporzadniejszych ludzi ktorzy walcza po stronie arcanium ;d

edit:
a co na tym forum tak milo zaczelo sie robic? jakos spokojniej niz zawsze ;s

Vincento_Vampire 16-01-2008 01:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion. (Post 1844938)
Myslalem ze jestes jakims mega retardem, a tu sie okazuje ze piszesz calkiem madre rzeczy. Sry for that ;;

Nie ma megaretardów, s± konflikty interesów.

Wasz nieszczerze,
Shane

~

TyranX 16-01-2008 01:26

karolek: ,,a co na tym forum tak milo zaczelo sie robic? jakos spokojniej niz zawsze''

To pewnie cisza przed burza

TyranX 16-01-2008 01:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 1844538)
Ralph, tego Ci nawet Arc nie zapewni ze nie beda abusowac po wojnie... Nikt nie moze powiedziec co bedzie potem. Ja jedynie moge powiedziec ze nie abusuje i nie zamierzam :)

Kolego tego ze arc nie bedzie abusowac nikt ci nie zapewni. Ale wiemy juz natomiast ze mewtu z swoimi kolegami przed woja mial wladze i mial gildie nazywala sie Anima Libera i nie powiesz mi ze tam nie bylo PA. A wiec jesli mialbym wybierac miedzy mewtu ktory przed woja robil PA, a arc ktore PA po wojnie jest niepewne wybralbym ta 2 odpowiedz

Pan_Olimpu 16-01-2008 01:57

Racja.

Rozs±dny człowiek maj±c do wyboru przegran± lub niewiadom±, zawsze postawi na niewiadom±.

.Viffarn 16-01-2008 05:13

Zabilem Don'kena.

Pan_Olimpu 16-01-2008 08:58

Wow o 3 nad ranem łapsurdaku... Wez sie ogarnij chlopie bo zycia nie masz

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:09.