![]() |
|
@Mys... wróc.. Hanndo
Co ci się tak w Byousoku tak bardzo spodobało? IMO mówienie o tym filmie "świetne, bardzo dobre, doskonałe" jest trochę na wyrost. Zwłaszcza że film nie należy do zbyt płytkich i nie wszyscy go całkowicie zrozumieją. A ocenianie czegoś na podstawie komentarzy innych trochę śmierdzi brakiem własnego zdania. Dla mnie oprócz doskonałej grafiki nic więcej doskonałego nie było... Owszem miał pewien przekaz, ale po prostu był nudny. Bleach Ukryty tekst:
Nipah! Corgar Frizz |
bleach
Ukryty tekst:
|
Bleach
Ukryty tekst:
Nipah! Corgar Frizz |
Twoj stary
Ukryty tekst:
Nie moglem sie powstrzymac przy tych waszych evul spoilerach :< A dobra, calkiem na powaznie, mi sie Byousoku podobalo, napewno swietna kreska. Nie znaczy to jednak, ze Makoto Shinkai nie zrobil niczego lepszego, chociazby Hoshi no Koe, ktore jest znacznie ciekawsze :) |
Cytuj:
ja myślałem ze nadal zdycha xDDD @gro a ty jestes gejem =D mam mase dowodów xD |
|
Cytuj:
Poza tym - to jest jeden z tych ambitniejszych filmów. One nie mają porywać. One mają zmuszać do refleksji czy wyciągania wniosków. Jeśli szukasz czegoś płytszego i z większą dawką akcji - ten twórca nie stworzy nic dla ciebie. |
@Eerion
A pisałem że film jest płytki? Słaby? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nipah! Corgar Frizz |
Corgar sie napina (ej, zartuje tylko, nie bij!), a ja znalazlem tapete laczaca moje dwa zainteresowania:
http://i441.photobucket.com/albums/q...cam/UO0025.jpg |
Cytuj:
Jeśli chodzi o sam film to po naniesieniu poprawek zmieni się fabuła, postacie lub akcja automatycznie zmieni sie sam film. IMO łatwiej jest nanieść poprawki graficzne niż te w fabule tak żeby zachować równowagę i sens całości. @up Czy mnie sie wydawać? Czy to być REC? Corgar który przez większość tematu wchodził raz na tydzień teraz intensywnie zaspamia forum, zobaczymy kiedy mu sie znudzi ;) |
W tym sęk że w Byousoku nie ma co poprawiać jeśli chodzi o graficzną stronę...
Lepiej porzućmy temat Byousoku. Każdy ma inne zdanie na ten temat i nie ma sensu się o to kłócić. I ty Brutusie..... A znudzi mi się aż będe pewny że moje miejsce w top5 nie jest zagrożone ;p Nipah! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
FUNimation wariuje kolejne anime zabiera funsuberom - Spice&Wolf i Soul Eater będą na ich licencji razem z Naruto i Evangelion od stycznia.
|
Jeszcze nam anime sprywatyzują >.> Niech sobie wezmą już te szpitale.
|
Najgorsze, że od razu na dzień dobry powysyłali C&D do wszystkich liczących się subberów SE, w wyniku czego mamy piątek, a odcinka z angielskimi napisami wciąż brak. Aero Subs twierdzą, że mimo wszystko mają zamiar kontynuować tłumaczenie serii. Tylko że do mnie bardziej niż słowa przemawiają czyny, a tych wciąż nie widać. :P
|
Cytuj:
|
@
to ja kołbasiu,ale o mnie potem, jemu chodziło o muzykę i girls |
Cytuj:
|
WHERe you have boys in this pic O_o? no gdzie?
|
Rayza, ty nic nie mów heteryku ;x
@top Wie ktoś jak nazywał się stary film Naruto, tzn. tam walczył z rycerzem i prosiłbym o nazwę, to już stary film ;) Jak było Kawaii. I teraz pytanko, kto czytał Kawaii. <3 z t.pl? |
Szukam jakiegoś anime trzymającego dobry poziom, byleby nie była to komedia(od czasu do czasu niech pokazują się humorystyczne momenty ale bez przesady). Jak na chwile obecna przejadłem się komediami.
Bardzo mile widziany byłby jakiś dramacik lub romans. Nie pogardzę również czymś podobnym do Claymora, Elfen Lied, Death Note, Code Geass, Samurai Champloo albo Sword of the Strenger. Jednym zdaniem szukam czegoś z poważniejszych pozycji. Poratuj ktoś! |
myslef;yourself?
ja wracam to juz trwającej 8h rozmowy z neko-chan ^^ mrrr... |
True Tears? Seria z okruchów z życia, brak komedii, pewnie już oglądałeś ; P.
|
A czyta ktoś może one piece tam to dopiero się dzieję
Ukryty tekst:
|
Bosz.. wreszcie obejrzałem School Days.
Ukryty tekst:
|
@Rayza, Nari
Oglądałem obie te serie i obie były naprawdę świetne. Jeśli ktoś by podał tytuł czegoś podobnego byłbym wielce wdzięczny, filmem anime też nie pogardzę. School Days jest w tych klimatach? |
Cytuj:
BTW, żeby nie było - ja SD nie polecam : D ale też nie żałuję, że obejrzałem.. |
Cytuj:
@edit I jeszcze zapomniałem o Shakugan no Shana, dosyć popularne. |
@Corgar Frizz
hm ocb? Napisałem ''Polecam Bardzo'' a ty twierdziesz ,ze go nie zrozumiałem -.- ok niezauważyłem '':D:D'' ale miało być '': D'' a nie '':D'' inaczej ''smieje się'' wprowadziłem cię w błąd Przepraszam : * : ) |
no i Higurashi no naku koro ni skończone- obie serie.
Wrażenia? Ogólnie nie było źle. Druga seria wyjaśnia dopiero 'ale ocohozi?!', jednak nie ma już tego klimatu, co pierwsza. Chwilami nie podobały mi się te takie przesadzone przejawy przyjaźni oraz bezsensowne sytuacje(zamiast uciekać, ktoś zostaje żeby 'osłaniać tyły', przez niego reszta zostaje. W tym samym czasie wszyscy zdołaliby uciec.). Jednak serię warto obejrzeć. Zabieram się za code geas, czy jakoś tak :P. Co następne? Możecie coś polecić? |
Wreszcie kupiłem sobie bluetooth... Zrobiłem zdjęcia mang, które kupiłem^^
http://img165.imageshack.us/img165/5...2008122ed7.jpg http://img253.imageshack.us/img253/2...2008123wg1.jpg Nie zbijać się: ( Poza tym, dzisiaj prawdopodobnie w nocy będę na komputerze, co polecacie obejrzeć ? Chciałbym coś podobnego do School Days. @down Tak, kupię jeszcze 1 i 2 tom. Na celowniku mam także 14 tomów Love Hina. |
Gratuluje zdobyczy, szczególnie Tokio Mew ;). Czyżbyś kupował Chobits od końca?
|
Po kilku pm, wkleję może tutaj link do nowego filmu DB, jest tam też One Piece i jakieś inne anime.
http://www.jumpland.com/animetour/db/index_en.html Trzeba pobrać specjalną przeglądarkę Shonen Jump i film, który tylko ona otwiera. Nuda kurde na studiach, tyle wolnego czasu a nie ma co robić. |
mam to samo w szkole DDoS , ja tam sobie rys. ćwiczę rys. (...)
a ja sie pobawiłem w pisaniu jap. :D (starałem sie jak najlepiej to zrobić) 私わ テイド デ す (テイド zapisane w katakanie) napisałem: Ukryty tekst:
@down poprawione |
@Up
テ - te デ - de ド - do ト - to ;> @Otakuma Efki ogladasz? |
@Grocix
1 serie widziałem, za drugą sie jeszcze nie wziąłem chociaż sie przymierzam. Melodia z 92 odcinka D.Gray-Mana http://www.youtube.com/watch?v=wITSpUcFmFw Kocham tą melodie |
Cytuj:
-Saikano -Cos bardziej nietypowego, Baccano! -Hanbun no Tsuki~~ |
@Otakuma
O, oprocz drugiej serii efa Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora tez moze byc (jak powiedzial Czegochcesz). Ewentualnie cos z innej strony - Jigoku Shoujo (Ippen shinde miru?), albo cos z klasyki - NGE, Paranoia Agent lub Wolf's Rain? |
No wiec skonczylem trzecia serie o Zboczonym psie i powiem tak... moze byc, bylo pare momentow gdzie zaliczylem rotfla ale bylo tez pare momentow ktore ogladalem ze znudzeniem...
Co polecacie na styl ZnT? Bo nie mam co ogladac :P |
@Up
Shakugan no Shana, ci sami Seiyuu glownych rol co w ZnT, same glowne postacie tez bardzo podobne, za to fabula ciekawsza i wykonanie powazniejsze. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:25. |
|