Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Arka_Sath_Wielki 12-03-2008 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 1944236)
Arka_Sath_Wielki, nie wierze, że masz 14 lat.

uwierz :D może do najwyższych nie należe (155 cm :D gruby tez nie jestem 38 kilo) a pozatym ta fotka zrobiona jakies 3 lata temu :P

Johnny121 12-03-2008 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 1949033)
uwierz :D może do najwyższych nie należe (155 cm :D gruby tez nie jestem 38 kilo) a pozatym ta fotka zrobiona jakies 3 lata temu :P

Istna miniaturka z Ciebie.

Korektor 13-03-2008 07:39

@Gimlos,
Pomimo swojej "asympatii" do większej części forum, możesz chociaż udawać, że do nikogo nic nie masz, że jest spoko i komentujemy sobie fotki będąc na równi. Do tej pory nie było z tym problemu. Do mnie też wyjeżdżasz, że za mną nie przepadasz, co mnie akurat zwykle nie obchodzi, ale chodzi o sam fakt sprucia się. Do kolegów ze szkoły też tak po prostu mówisz, że za nimi nie przepadasz jak zagadają? Więc traktuj to jako społeczność, bo to jest swoista społeczność, tak jak szkoła, klasa, paczka itd. Sory, być może nolife ze mnie.

A tak BTW, to już połowa marca, a ja ciągle mam świąteczny awatar xPP

Bambuko 13-03-2008 08:23

No to sorry Gimlos, rozumiem, że tekst do Ville do była taka nic nie znacząca uwaga.
Zdanie "byłem chudy" jest prawdziwe, niezależnie, czy dalej nim jestem. A po co masz rangę ex moderator?
Temat to Zdjecia RL koment., a nie równość użytkowników.
Ville nie jedzie każdej pojawiającej się fotki tekstem "nie licz na komentarz, nic nie znaczysz dla mnie i reszty użytkowników". Jeśli ktoś wrzuca fotkę i wstawia komentarz typu "komentujcie", to Ville go jedzie i to jest na temat. Uwaga Marsseela już mniej -a Ty jako moderator ciągniesz to dalej : > Brawo.
I tak, to był atak, a nie wskazywanie.

Rybzor 13-03-2008 08:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bambuko (Post 1949418)
I tak, to był atak, a nie wskazywanie.

Może powinniście walnąć sobie parę meczyków w Wesnoth?

Gimlos 13-03-2008 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor (Post 1949403)
@Gimlos,
Pomimo swojej "asympatii" do większej części forum, możesz chociaż udawać, że do nikogo nic nie masz, że jest spoko i komentujemy sobie fotki będąc na równi.

Moge. Tylko po co?
Cytuj:

Sory, być może nolife ze mnie.

Tutaj wyjatkowo sie zgodze : dd

Cytuj:

Temat to Zdjecia RL koment., a nie równość użytkowników.
Racja. Ale jezeli nadarza sie okazja do dyskusji ciekawszej, niz wystawianie "dziesiateczek", to czemu nie skorzystac?
Zreszta, apropos pisania nie na temat - w swoich ostatnich dwoch postach nie nawiazales do tematu temat "Zdjecia RL koment". Hipokryto.

Moja poprzednia odpowiedz na nieuzasadnione ataki uzytkownika Superman byla jedynym postem, w ktorym nie komentowalem "Zdjec RL". Posypujac glowe popiolem, naprawiam to teraz.

@zdjecia kobiet
Slythia jest bardzo ladna dziewczyna. Carmela, gdyby sie mniej malowala, rowniez.
@Kropka997
Jesescie para?
@Glamri
Jakie prochy byly do wygrania na waszym koncercie?

Kropka997 13-03-2008 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos (Post 1949552)
@Kropka997 Jesescie para?

nie nie jestesmy xDD poprostu szedlem znim po kwiatka do kwiaciarni dla dziewczyn i kolega z szkoly robil takie zdjecia i poprosil nas zebysmy staneli:P

Bambuko 13-03-2008 17:24

Ja nie ukrywam, że nie piszę na temat. Zwracam uwagę, bo Twoja postawa nie jest właściwa w moim mniemaniu. Ty dodajesz komentarze do zdjęć tylko po to, żeby post był "na temat" i to dopiero jest hipokryzja.

Ditto 13-03-2008 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 1949033)

ROTFL! U mnie najniższy w klasie ma więcej wzrostu o_O

Nadrill 13-03-2008 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 1950081)
ROTFL! U mnie najniższy w klasie ma więcej wzrostu o_O

No. Ja mam 165 cm i jestem najniższy =)

Glamri 13-03-2008 19:06

Cytuj:

@Glamri
Jakie prochy byly do wygrania na waszym koncercie?

Ojej, dawno to było. xD To był budyń waniliowy firmy G***e. ; )

EDIT:
@Down:
Gówno prawda. Ja mam 197cm i to ja jestem najwyższy! Ha! ; P

Johnny121 13-03-2008 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nadrill (Post 1950116)
No. Ja mam 165 cm i jestem najniższy =)

Ja mam 185 i jestem najwyższy ;d

Gimlos 13-03-2008 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bambuko (Post 1950007)
Zwracam uwagę, bo Twoja postawa nie jest właściwa w moim mniemaniu.

Wole prezentowac postawe niewlasciwa, niz bezplciowa, jak 90% forumowego kola wzajemnych adoratorow. Co czyni ja w moim mniemaniu postawa jak najbardziej wlasciwa. Swoja droga, ciekawy paradoks.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bambuko (Post 1950007)
Ty dodajesz komentarze do zdjęć tylko po to, żeby post był "na temat" i to dopiero jest hipokryzja.

Zbladziles, przyjacielu. To nie hipokryzja, to przestrzeganie regulaminu forum.

@Glamri
Damn, a juz myslalem ze cos ciekawszego ;)
@Kropka997
To dobrze. Przyrost naturalny w naszym kraju jest juz wystarczajaco niski.

Nadrill 13-03-2008 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johnny121 (Post 1950190)
Ja mam 185 i jestem najwyższy ;d

Ech, zazdroszczę. Szczególnie, że gram w koszykówkę.
BTW. Zmierzyłem się. Mam 171 cm. Co nie zmienia faktu, że przydałoby się trochę centrymetrów... wzywż.

Bambuko 13-03-2008 21:11

Pewnie, że to jest hipokryzja, bo dalej piszesz nie na temat. To, że Twój post zawiera również komentarz zdjęcia nie wartościuje go jako zgodnego z regulaminem, jeśli jego najważniejsza część nie jest na temat ani nawet nie odnosi się i nie dotyczy pośrednio bądź bez komentarza.

@Kropek
nie strasz więcej

Johnny121 13-03-2008 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nadrill (Post 1950257)
Ech, zazdroszczę. Szczególnie, że gram w koszykówkę.

Ta, ale mam astmę (lekką, ale przeszkadza), alergię i jak idę to bardzo często jebie łbem w futrynę od drzwi xD

Fire Necromacer 13-03-2008 21:39

Cytuj:

A tak BTW, to już połowa marca, a ja ciągle mam świąteczny awatar xPP

To znak, znak! Mowi o tym, zebys go zmienil.

Johnny121:
Ja i Glamri mamy wstac, madafaka? : )

Glamri 13-03-2008 21:49

@UP:
Ano właśnie, myśmy z Nekrofilem som "kawał chopa" ; D

@Gimlos:
No niestety. Niestety też, że cały budyń wylądował na mnie i basiście. : P

Johnny121 13-03-2008 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fire Necromacer (Post 1950599)
Johnny121:
Ja i Glamri mamy wstac, madafaka? : )

Może ja usiądę? ; )

Dark Sven 13-03-2008 22:00

Ponoć każdemu facetowi Bóg daje dwa metry do podziału ( =.

Misza 13-03-2008 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johnny121 (Post 1950562)
i jak idę to bardzo często jebie łbem w futrynę od drzwi xD

To wiele tłumaczy. ;pp

Rybzor 13-03-2008 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1950652)
Ponoć każdemu facetowi Bóg daje dwa metry do podziału ( =.

Tak to sobie maluchy tłumaczą? :P

Johnny121 13-03-2008 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misza (Post 1950668)
To wiele tłumaczy. ;pp

Przyzwyczaiłem się ;d

@down
Gówno prawda. Raz w życiu miałem kość pękniętą i to wszystko. A mój życiorys nie był typowo "kanapowy". Wszystko zależy od stylu życia i żywności.
@edit
To czemu mój wujaszek mierzący sobie 199cm wzrostu w życiu nie miał ręki złamanej? Mieszka na wsi.

Gimlos 13-03-2008 22:21

Co do bycia wysokim, to nie jest z tym wcale tak rozowo. Laczy sie to zwykle z lamliwoscia, problemami zdrowotnymi i tym podobnymi sprawami. Co tu duzo mowic - wg.badań ludzie niżsi zyją dłużej. Ma to zreszta przelozenie w literaturze fantasy - nie znam swiata, w ktorym krasnoludy nie slynelyby ze swojej dlugowiecznosci.

@Superman
Na jakiej podstawie mozesz okreslic, ktora czesc posta jest najwazniejsza? Dla ciebie bedzie to odpowiedz na twoje moralizatorskie wywody, dla uzytkownika Kropka997 komentarz do jego zdjecia. Z racji tego, wycofuje wiec slowa mowiace o tym, ze pobladziles. Przecenilem cie - ty tak naprawde od poczatku nie wiedziales gdzie idziesz.

@up
Umowmy sie, ze twoje 185 cm to zdrowy wzrost - jako "wiezowce" klasyfikuje ludzi powyzej 190 cm. I uwierz mi, nie zalezy to tylko od stylu zycia i zywnosci. Zreszta nie mowie tutaj o swoich przypuszczeniach czy pogladach - takie sa fakty, stwierdzone przez naukowcow.

@Ville
Dyskutowalem z Supermanem. Twoja rola ograniczyla sie do zostania zmieszanym z blotem.

Bambuko 13-03-2008 22:37

Sam wartościujesz części swojego posta, świadomie umieszczając je w odpowiedniej kolejności. Tak samo jak gazeta temat dnia umieści na pierwszej, nie ostatniej stronie.

Błądzę, bo wszcząłem niepotrzebną dyskusję. Nie powinienem reagować na Twój post, ale uderzył mnie, bo znikąd pojawiłeś się i napisałeś opinię na temat użytkownika, w czym ja sensu nie widziałem.

Jestem pewien, że pan Kropka również prawidłowo interpretuje Twoje posty i nie widzi w komentarzach do jego zdjęcia najważniejszej ich części.

I teraz już zeszliśmy na takie pole, że nie wiem jakie racje miałbym udowadniać, więc przestańmy proszę : >

Rybzor 13-03-2008 23:03

Rekin Master, kuuurna przez chwilę poczułem się jak w CS'ie! Czy to mp5?!

ASG \o/

@Down
Aa.... :<

Rekin Master 13-03-2008 23:27

hehe m4a1 i g36c(bez maga:))

Ville 13-03-2008 23:45

Cytuj:

Racja. Ale jezeli nadarza sie okazja do dyskusji ciekawszej, niz wystawianie "dziesiateczek", to czemu nie skorzystac?

Mi sie zawsze wydawalo ze dyskusje tworza dwie osoby, a nie jedna - obrazajaca.
Nigdy cie nie darzylem sympatia i to sie nie zmieni. A co do twojej plci - jak to Tolkien napisal: ciezko odroznic krasnoludy w wersji meskiej od zenskiej.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johnny121 (Post 1950562)
Ta, ale mam astmę (lekką, ale przeszkadza), alergię i jak idę to bardzo często jebie łbem w futrynę od drzwi xD

185 i uderzasz w futryne (tak, bez wulgaryzmow)? ja mam 186 i jeszcze mi sie to nigdy nie zdarzylo :O

Żyłka 14-03-2008 00:18

Cytuj:

Co do bycia wysokim, to nie jest z tym wcale tak rozowo. Laczy sie to zwykle z lamliwoscia, problemami zdrowotnymi i tym podobnymi sprawami. Co tu duzo mowic - wg.badań ludzie niżsi zyją dłużej.
Cytuj:

Gówno prawda. Raz w życiu miałem kość pękniętą i to wszystko. A mój życiorys nie był typowo "kanapowy". Wszystko zależy od stylu życia i żywności.
Ty, mierząc 185cm, uważasz się za osobę nieprzeciętnie wysoką?

Johnny121 14-03-2008 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ville (Post 1950809)
185 i uderzasz w futryne (tak, bez wulgaryzmow)? ja mam 186 i jeszcze mi sie to nigdy nie zdarzylo :O

Moja szkoła sux.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Żyłka (Post 1950828)

Biorę pod uwagę swój wiek i osoby, które mnie otaczają na codzień. I może nie "nieprzeciętnie". Tylko po prostu wysoką.

Marsseel 14-03-2008 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Żyłka (Post 1950828)

A czemu miałby tego nie robić? Nie mam dokładnych danych, ale na zdrowy rozsądek można stwierdzić, że średnia wzrostu u mężczyzn, europejczyków, jest niższa (i to znacznie) niż 185 cm, więc teoretycznie każdy kto ma tyle i więcej może uważać się za "nieprzeciętnie wysokiego" ;).

Ja mam 183 i również uważam się za raczej wysoką osobę, ot co :)

EDIT: wgooglowałem takie cuś:
Cytuj:

w 2001 r. średni wzrost polskich poborowych wyniósł 177,4 cm.

Bambuko 14-03-2008 01:23

nie, bo średnia określa wzrost średni. wyższy od średniego będzie wysokim. nieprzeciętnie wysoki będzie sporo wyższy.

Korektor 14-03-2008 08:09

@up,
Trv.

Swoją drogą, np. Glamri zawsze będzie nieprzeciętnie wysoki. Bez względu na to czy porównuje się do murzynów, żółtych, czy biauych : P Koleś ma 17 lat i blisko 2m i ciągle rośnie. Ja nie rosnę od roku i jestem niższy o jakieś 4cm, chociaż sam jestem dość "duży". : P

Sorki za emotikony ": P" ale muszę takie pisać, żeby się do nich przyzwyczaić, bo "och ach" Ryba ich - ":P" na gg nie toleruje i się wkurza co chwilę : P

Tovob Lard 14-03-2008 08:35

Rekin Master
Jakiej firmy masz tą giete, czy ogólnie jesteś z niej zadowolony, bo się zastanawiam czy swojego ak47 nie zmienic właśnie na g36c.

Dark Sven 14-03-2008 09:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 1950670)
Tak to sobie maluchy tłumaczą? :P

A nie, bo sam mam około 183 cm, więc jest to oczywista bzdura. Warto też wspomnieć, że przy takim wzroście i tak nie jestem z tych wyżsiejszych, bo wielu jest wyższych ode mnie ; <.

Gimlos 14-03-2008 10:06

@Rekin Master
Zdjecie ciekawe. Ale za nastepnym razem bez "*****" na poczatku posta.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor (Post 1950927)
Sorki za emotikony ": P" ale muszę takie pisać, żeby się do nich przyzwyczaić, bo "och ach" Ryba ich - ":P" na gg nie toleruje i się wkurza co chwilę : P

Szkoda, ze nie przepraszasz jeszcze za to, ze zyjesz. Czlowieku, ty naprawde jestes nolifem.

Marsseel 14-03-2008 10:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bambuko (Post 1950859)
nie, bo średnia określa wzrost średni. wyższy od średniego będzie wysokim. nieprzeciętnie wysoki będzie sporo wyższy.

Nie. Średnia = przeciętna, nieprzeciętny = inny niż średni/przeciętny.

Korektor 14-03-2008 11:14

Gimli, ale jesteś pojebany : D

Bambuko 14-03-2008 11:28

Korek ja od dawna używam takich emotek ; )

Marsseel, skoro średnia to 177, to 175 już będzie nieprzeciętnie niski?

W Twojej teorii jest możliwość, że nikt nie byłby średni/przeciętny, bo nikt nie musi mieć takiego wzrostu, jak średnia.

Żyłka 14-03-2008 11:30

Cytuj:

Biorę pod uwagę swój wiek i osoby, które mnie otaczają na codzień. I może nie "nieprzeciętnie". Tylko po prostu wysoką.
W takim razie dlaczego post Gimlosa uznałeś jako kierowany do ciebie?

Cytuj:

Swoją drogą, np. Glamri zawsze będzie nieprzeciętnie wysoki. Bez względu na to czy porównuje się do murzynów, żółtych, czy biauych : P Koleś ma 17 lat i blisko 2m i ciągle rośnie. Ja nie rosnę od roku i jestem niższy o jakieś 4cm, chociaż sam jestem dość "duży". : P
Znam dość dobrze czternastolatka, którego wzrost przekracza 2 metry.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:06.