![]() |
;] ;] ;] ;]
|
Wiesz co, mam dla Ciebie propozycję. Idź w tej chwili napisz Crunor do Hya~ i powiedz, czy znów był Sheng.
Jeśli będzie, Gz. Jeśli nie, to przestaniesz spamować, zgoda? A tak w ogóle to mogłeś się nie przyznawać, że masz 17 lat. 12 latkowi głupotę można wybaczyć, 17... |
;] ';] ;] ;]
|
@up
nastepny... moze sprawdz a potem pisz teorie ? |
;] ;] ;] ;]
|
Cytuj:
wez wogole wyjdz czlowieku po prostu, bo jestes za dobry na takie forum, torg wita \o/ 12 lat nie masz na sete? skad? nick w tibii + avatar? Anyway, gl & hf. a ten crunor + sheng to już kompletna lipa |
Zostawcie naszego songo ku'pe, przecież jak on mówi że jest, to jest się boi nie być. Wyjaw mi sekret mistrzu, w jaki sposób okłamujesz sam siebie? Czy to tibia ma taki efekt u młodzieży przed 13 rokiem życia? a może moc KI daje ci takie możliwości?
|
;] ;] ;] ;]
|
;] ;] ;] ;]
|
;] ;] ;] ;]
|
@Pethaf, Prezydent
Proszę, nie rozpoczynajcie kolejnego flame w tym temacie. @Rokstaye'r Skoro, jak pisałeś, chcesz rozwiązać zagadki to sam sprawdź teorie, które tu nam pokazałeś. Większa satysfakcja wtedy z tego jest. |
Cytuj:
|
Boże... jednak jesteś na tym świecie... wiedziałem że on nie mógł być na twoje podobieństwo...
a tak do tematu... Zanim zaczniecie podawać wasze teorie sami ją sprawcie!!! |
|
Niezły Fake
|
To nie fake... Ja nigdy nie kłamie
|
To jak to wbiles?Chyba wiem.miałes ustawiony z jakimś drugim lvl exp na pól,ty biłes potworki nie dajace exp on bił raty i ci lvl rósł.Mam racje?
|
O jezu ludzie.... On ma Party z kolegą który poszedł klepać expa... + dali exp sharing i lvl skacze ....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://rookgaard.pl/forum/showthread...80158#pid80158 To nie jest żaden zasrany keylogger albo inne gówno, to normalne forum o wyspie Rookgaard, które ma już kilka lat, nie chcesz- nie wchodź. Jednak mam nadzieję, że słyszałeś o tej stronie. Tam jest rozwiązanie jak wbić nawet 100 level na Tutorialu. |
@ 2up
Nie wolno cytować zdjęć ;) Będzie warn... On chciał p0kazać że nie możliwe jest możliwe ;) |
@ up
Fakt... nikt nie pomyślał... Ghoula czasem nie ma więc może on znika gdy się "zniknie" SoF'a?:D Nieźle, nieźle... |
Cytuj:
Nawet, gdyby tak było, nie wiemy, jaki to ma ze sobą związek i gdzie by one znikały? |
Darujcie, ale dawno się nie zajmowałem rookiem i nie jestem na bieżąco. Ocb ze znikającym ghoulem? Tu jest taki syf, że szukajka nic nie pomaga xd.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
pytanko
Dzisiaj spotkałam kolesia ktory miał do sprzedania "Minotaur Mage Killer Certificate" tak przynajmniej uważał, bo bylo to podpisane jako"document" (czy jakos tak) była to kartka papieru lewy dolny rog miala ciemniejszy jakby ubrudzony, poszczepione brzegi w prawym dolnym rogu byla ociekajaca zielona plama a gornym czerwona (szkoda ze nie pomyslalam zeby zrobic zdjecie) twierdził że można wymienic to u Toma. Mi to wygladalo na smiec ale wole sie zapytac czy jest mozliwosc zeby cos takiego istniało?
|
:D Chodzi Ci o ten master fshing cos certyfikat co mozna u santiago w szafie znalesc?
|
ooo wlasnie to co to jest?? jest to zwykly smiec tak jak myslalam?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zniknięcie SoF'a + ktoś wdepnie na jakiegoś magic sqm = Ghoul znika? |
Cytuj:
@up Ehe, ghoul idzie na pokera rozbieranego do marów na kawę z sosem jagodowo-orzechowo-pistacjowo-gilowatym z resztek z odchodów z mikrofalówki prosto z MediaMarktu, gdzie rozbierane małpiszony tłuczą parmezony jądrami po twarzy. Ghoul znika, taaaa, jasne... |
@2x up
Widziałeś to osobiście? Ile razy? Następnym razem zrób screen, nie pisz czegoś co inni odbiorą za głupotę bez dowodu. |
3@up
jak znika... to ja pracuje w TVN |
Cytuj:
Nie no, już chyba kiedyś o tym znikaniu rozmawiano... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@UP
Nie pomyliłeś czasem poziomu magicznego z wiekiem ? Ty słyszysz sam siebie ? A jak Ci dam screen z MPA na rooku to uwierzysz, że wypada z NPC ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:00. |