![]() |
tart mowi ze gerlimo tez padl wiec 4;6 nie ma tragedii (we fragach)xd
|
Mhmm... ciekawie sie porobiło : ), gl
|
@ Guodek
<3... Cytuj:
Cytuj:
|
Ryba de'cloud :> hmm a co ty tutaj robisz?Nie mow ze masz tu postac :D hehe.Jak tam Ufo zyje? Nie moge go namowic zeby tu przyszedl :) Przeniescie sie tutaj i bedzie git =D
Jak sam mowisz robi sie tu ciekawie i coraz lepiej :) coraz mniejsze PA.W wojne juz nie sa wciagane osoby rl ;p Niedlugo pokoj nastanie :) Pozdro. |
double ~
. |
Cytuj:
Btw. prawie mi przykro, że dostaliście złe informacje odnośnie 'czyszczenia NG' i ,że kolega/żanka Xziin :P błaga o opcje paymentu :< ps. let fun start again |
Cytuj:
Nie wiem o co chodzi ci? A polacy krzyczacy chociazby w tibii jebac szwedow itd, np tez kiroy nie ukrywa swojej niecheci do turasow. Tez sa smieszni? Akurat w przypadku tych klnacych dzieci to sie moge zgodzic nawet. Smieszne napewno za to jest bezsensowne wszczynanie klotni, ktora prawdopodobnie zakonczy sie w nie inny sposob jak poprostu zamknieciem tego tematu. Wiec z mojej strony to wszystko na temat.. Szczerze to twoje zdanie na moj temat mnie malo obchodzi, jedyne co to mozemy podyskutowac na tematy ktore dotycza lub inaczej powinny dotyczyc spraw zwiazanych z gra, a dokladniej zwiazanych z tym serwerem. Przemysl to i nie pisz mi ze jestem smieszny bo mnie nie znasz wcale. @topic Co mnie bardzo rozsmieszylo co powstanie kolejnej gildi asslickerow pomagajacych NG. Ci ludzie nigdy sie nie naucza co to honor... Pozdro Mentor i Cass.. |
Cytuj:
1) Przeczytaj pewne fragmenty polskiego prawa jeszcze raz... Ale ze zrozumieniem - propagowanie treści nazistowskich i faszystowskich jest karalne 2)Mylisz pewne pojęcia... 3)Jeżeli uważasz, że utożsamianie się w jakiś sposób z ideami nazizmu nie jest niczym złym, to pogadane :) 4)Racja, nie znam Cię, i uwierz mi - nie chce Cię znać :). |
mamy 8 osob w gildi no ale bylo 9 fragow xDD
|
Kiroy i Gni niepadli wiec kogo liczyles xuso ?? :D a ze masz lagi to nic nowego :d i tak cud ze wyszedles na bitke :D Szacunek za odwage :D
to ze przegralismy to nie ma znaczenia najwazniejszeay czarnuchy popadały :P żeby se expili i padali to ich bedzie denerwowało a nas dedy nie ruszająnie mamy nic do stracenia :P |
boixos
pociagniesz mi kilka kilometrow netiowskiego kabla, podexpie, dostane explocka i moge wam pomagac +.+ |
Xuso~
Teraz mogę ci przyznać rację że cię lagowało ale według mnie były szanse abyś się uratował , bynajmniej mogłeś up/down aż Ng nie przyleci @Pephy Thx za tą akcje od tak poprsotu miło się patrzało jak padają p.s: Za dużo mas chyba kaski Pep~ bohy i 6k w dp przy rs'ie ;/ 6k = 6 bp mf aa bohy jednak są coś warte |
Luppo taki miałem zamiar , ale napisali mi , że juz idą posiłki to chciałem wyjść no ale wszystkiego nie można przewidzieć (freeze).
Kiroy, a co do fragów to kłucic mi się nie chce tak czy inaczej 8 wrogów zgon: Pephy -Apr 11 2007, 19:09:54 CEST Killed at Level 125 by Mentor de'Vrie Gal'axy-Apr 11 2007, 19:04:05 CEST Killed at Level 120 by Rundo Tejparn and by Sir Kiiviin Yunichi-Apr 11 2007, 19:10:30 CEST Killed at Level 113 by Imhreey Xziin-Apr 11 2007, 19:11:55 CEST Killed at Level 103 by Rundo Tejparn and by Waldorio Evo'hawk-Apr 11 2007, 19:09:37 CEST Killed at Level 102 by Marniz and by Waldorio Benek Plaxx-Apr 11 2007, 19:05:19 CEST Killed at Level 97 by Rundo Tejparn and by Marniz Lady Szikaka-Apr 11 2007, 19:07:53 CEST Killed at Level 92 by Mentor de'Vrie Fozivo-Apr 11 2007, 19:08:59 CEST Killed at Level 86 by Dorpaz and by Azared Eagon ps. Luppo troszku się błaznisz mądrościami typu "miałes szansę uciec" - tak mistrzu ja wiem zwlaszcza z 2k+hp damage na mnie + freezy no i nawet nie wiesz ile mialem uh, ssa itp. No, ale ty wiesz lepiej ^.- ;* ;) |
to Xuso to żejestes moim ulubiencem to sie nie gniewaj :P takie wolne żarty :D wpadniesz do ans to z vixim i sziką flaszkęnie jedną obalimy :D a może bedzie Brenno replay ?? :D szykuj sie bo jak nie .... jak to ktos kiedys powiedział Łukaszku ?? MASZ WPIERDOL :D ;):D 8o :] :p ;) B)
Wuja Kiroy |
@Elitarny
Chara na obsidi miałem i mam od dawna : ) ale sie przeniosłem z powodu lagów :<, hm.. u Ufa dobrze ;] A tutaj na Obsidi naprawdę sie ciekawie porobiło o,o ale mam nadzieje ze w końcu Kiroy i reszta dadzą rade ;) |
Cytuj:
Ok pokusze sie o zinterpretowanie tego specjalnie dla ciebie. Otoz napisalem ze prawo moze mi tego zabronic ( w sensie caly czas zabrania jak sam slusznie zauwazyles, ale jak dotad nie zostalem ukarany za to nie liczac smiesznego zbanowania konta na jakimis forum) ROZUMIESZ? Na szczescie Polska to spory kraj i prawdopodobienstwo ze sie spotkamy nawet przypadkowo sa mniejsze niz w totka. Pozdrawiam |
Chcialem sobie poexpić innym charem a tu takie lagi ze n/c :o
|
Cytuj:
W prawie polskim istnieje też takie coś jak odpowiedzialność cywilna... Jeżeli widzę, że komuś okradają sklep lub jeżeli kogoś biją na ulicy polskie prawo zobowiązuje mnie do tego, by powiadomić o tym, odpowiednie organy władzy... Niemyśl sobie, że jestem jakimś filosemitom - bo za takiego się nie uważam. Ale nie rozumie co poniektórzy widzą dobrego w założeniach A. Hitlera... @ Daarota i inni co mają lagi :) Ja wam dam swój net, a wy mi dajcie swój czas którego mi tak brakuje :). Ja lagów nie mam od dawna :P |
Widze ze nawet nie ma sensu tu wchodzic i czytac czegokolwiek bo wiekszosc to jakies bzdety. Teraz od kilku stron Fin~ bedziesz pisal o "nazistowskim zachowaniu" Blacova? Jesli Cie tak to bardzo interesuje pogadaj sobie z nim na priv nie piszesz o jednym bez konca.
Btw. Xuso to nie jest tak ze tylko ty miales lagi :P to chyba wszyscy mieli tego freeza i lagi bo nawet na filmie to widac. Tu z mojego widoku jak chcecie : http://rapidshare.com/files/25468030...edies.rec.html |
Cytuj:
Pfffffffff :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Conquerors vs Vanum
dla asmitow juz znudzila sie obsidia czy co ? |
Ehh zamiast klocic sie o o duperele zajmijcie sie lepiej obsidia :D
Mamy next war : Vanum vs Conquerors Niech wygra lepszy:cup: :cup: |
Cytuj:
Dostali na Nebuli od słabszych. Aż boje sie myslec co bedzie teraz :). (mowa o vanum ofc) |
asmit i taer ich rozniosa xP
|
taer od dawna szukał wojny - był w OoN potem walczył z OoN jakos pokojowo się rozeszło na szczęście
potemz tego co wiem kogoś znowu atakowali a teraz memy ubil jednego z vanum i jazda w kolko :P @fin'er lubie cie stary i znam od dawna ale skoncz plx co do twoich postow masz racje co do swastyk, do zydow pewnie i tez ale ja i tak ich nie lubie - spytasz czemu? polubie jak beda kur*y siedziec w swoim izraelu a nie wpier.. sie do kazdego rzadu na tym swiecie -.- |
Atavand
Apr 12 2007, 22:35:54 CEST Killed at Level 45 by Swauf Manson and by Milivojac Qerixon Apr 12 2007, 22:38:19 CEST Killed at Level 51 by Memy Chemics and by Milivojac Zagnaton Apr 12 2007, 22:37:28 CEST Killed at Level 59 by Memy Chemics To Vanum Jezeli chodzi o Conquerors to nikt niepadl ale bylo goraco :baby: Kenny , Hayalet most died8o |
Cytuj:
Wója Kiroy ubliżyłes mi :< (śmiąc wątpić , że się z tobą nie napiję <hell sad>). |
Cytuj:
2. Nie mam zamiaru się wymadrać a jednak ty to tak odbierasz - trudno 3. Wiem że miałes lagi/freezy i to było widać no ale jeśli widziałeś że cię laguje to mogłeś up/down po tych schodach , jednak to było by lepsze p.s: Nie pisałem co ja bym zrobił bo musiał bym być w takiej sytuacji, być może też bym padł ale pozwoliłem sobie tylko zanalizować twoją śmierć i mam nadzieje że nie masz mi tego za złe a jak masz to s*******aj :P |
Cytuj:
wg. mnie xuso mogl biegac po schodkach ,tak chyba by mu zeszlo mniej uh niz uciekanie ,ale nie wnikam lol atavand chyba nie widzi roznicy miedzy padnieciem ,a wylogowaniem sie ;p |
same pierdoly piszecie :S
darota cos pisal o lagach. no kurwa popatrz. a jak ja mialem wam pomoc to klamalem, nie mialem lagow, poprostu balem sie walczyc. Cytuj:
mogl ale tego nie zrobil, zapytaj moze da ci pograc na wojnie, to wprowadzisz swoje szatańskie plany w zycie. nie piszcie, co mogl zrobic, bo czasu nie cofniecie i nie jest tak, ze kazdy zawsze od razu znajduje najlepsze rozwiazanie podczas walki. go conquerors go !! :D |
<3 <3 <3 Conquerors - Volim Vas :D
|
Dziwna ta ekipa z Nebuli chyba sami polacy zabijaja panosza sie.
Graja tu z 5 miesiecy moze i mysla ze rzadza, wypowiedzieli wojne moim friendom z Serbi, popadali i teraz placza na forum ze oni sa pokojowa gildia i chca pokoju. Co za idioci, daje im najwyzej 2 miesiace i beda miec hunta u Serbow i u NG. |
"Łóki" jam Wuja nie Wój" :D a tam gadasz :D napijemy sie jak przyjedziesz :D ja nie twoja kobita bic cie nie bede :D jak ebdziesz na gieldize u nas to daj znac u sziki albo z u vixiego wypijemy cos :) Pozdrawiam Pana Xusa :D
Wuja Kiroy |
Nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze nikt nie zauwazyl ze Raidrion ma 56 lvl :o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niby jo, ale Wója brzmi oryginalniej niż Wuja <lol> A co do Taer & rest zobaczcie jego domek na nebuli 99ms - 10 demon helmetów itp itd, mój kuzyn gral na nebuli i z tego co mi mówił to ludzie pokroju Mentora więc radzę im nieufać zbytnio.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:59. |