![]() |
Cytuj:
Ps. Elom Ty taki grozny w rl ?:D:Dhaha |
My tu sobie gadu-gadu a tu co sie dzieje na Rooku ;s
Name: Aqua pal Sex: male Profession: None Level: 55 World: Aurea Residence: Rookgaard [..] Real name: Aqua pal Location: Rookgaard ICQ: 1988 Banished: until Apr 28 2007, 13:07:37 CEST because of excessive unjustified player killing Created: Dec 04 2004, 16:43:36 CET lol ;s |
...
@gotic
zachowujesz sie najbardziej dziecinnie z tego forum. Probujesz podniesc sobie samoocene jadac po innych - dzieciak |
Cytuj:
Dark Numer 21:28:10 zreszta huj mnie to obchodzi mozesz sie smiac Barek 21:28:17 ;) Dark Numer 21:28:42 i co sie cieszysz Dark Numer 21:28:48 fajnie masz? Dark Numer 21:36:00 zreszta niegadam z toba bo jestes wkórwiajacym czlowiekiem a takich mam z tylu narazie HAHAHA =D |
O to chodzi z tą niespodzianką, Vesz?
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1628300 Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Siedze kiedys na tripple spawnie hero przychodzi Elom na chyba 86~ lvlu z 2 drutami/sorcami i wyskakuje z pytaniem "Gdzie tu sa jeszcze jakies spawny hero?" po 10 min pisze zebym mu jebnal ue na warlock spawnie bo sie boi bloknac hero priesta i huntera. Wiec jak dla mnie ten koles byl zawsze idiota. Moze to jest tak ze jeden jego owner pisze na forum, drugi expi z botem na zolwiach a trzeci wyplaca sie z wojny. |
Cytuj:
|
Jeden z ownerów Zevsa ma przezwisko Gonzo?? -.^
Taka mała ciekawostka www.dict.pl i wpiszcie "gonzo" xD have fun! |
O widzę, że moderator pokasował trochę głupich postów w temacie.
A dzięki komu? ;) @topic Coś mi się wydaje, że raczej niespodzianką ze strony Vesza nie ma być expienie 16lvl druidem xD |
Cytuj:
|
HAHA
POLSKI ANGIELSKI Def ciołek, głupol, głupek, cymbał, baran, idiota, kapuściana głowa, półgłówek, debil gonzo szalony, idiotyczny, beznadziejny gonzo |
Dobre dobre! HAHA. ;)
Ciekawe czy sam Gozno o tym wie? ;) Może to nie przypadek, że ma taka ksywę. :] Very nice! |
Przed chwilka z Beru postanowilismy z nudow isc na PK na titani no to sobie poszlismy (zal troche nie bylo kogo zabijac same lowlvle) ale pozniej sie zrobilo smiechowo ;D Jezeli komus sie nudzi to moze sobie ogladnac xP
Ps. Troche zal ze Beru nie postawil 2x mwalla tak jak trzeba ale pozniej jak sam uciekal to postawil good i uciekl x) Link: http://www.zshare.net/download/titaniapk-rec.html |
20:39 Dark Moort [101]: if i send 10k still friend?
20:39 Rikser [128]: No 20:39 Dark Moort [101]: and all ok? 20:39 Rikser [128]: You dont pay money 20:39 Rikser [128]: To be friend to someone HAHAHAHA nima to jak się poniżać i płaszczyć, żeby tylko ktoś Cie lubił. Ktoś miał taki podspis na forum "Dasz mi bohy, to będę Ci służył" Brawo Dark, naprawdę mi Ciebie żal... Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
w ogule nie wiecie oco chodzi a sie wypowiadacie -.- a chodzi oto, ze dark~ zabil govinema i rikser chcial zeby mu oddal loota(ktorego nie mial), wiec risker sie "obrazil" wiec dark chcial zalagodzic sytuacje i pytaj sie czy jak da 10k goviemu to bedzie spokuj -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
20:39 Rikser [128]: No 20:39 Dark Moort [101]: and all ok? 20:39 Rikser [128]: You dont pay money 20:39 Rikser [128]: To be friend to someone 20:39 Rikser [128]: You pay for your misstakes 20:39 Dark Moort [101]: so i pay 10k for him and all ok? 20:40 Rikser [128]: Yeah, but I dont want to be your friend anymore 20:40 Dark Moort [101]: =(( ehh why lol 20:40 Rikser [128]: I dont like when u PA 20:40 Rikser [128]: U can kill some1 20:40 Rikser [128]: cuz he kill noob chars 20:40 Rikser [128]: thats simple Napisales kilka postow w gorę, że my nie rozumiemy i sie wypowiadamy jesteś glupi jesli myslisz, ze ty masz racjęw tym co napisales w swoim poscie pare postow w gorę jesli byś znał język angielski przynajmniej na poziomie "PODSTAWOWYM" to byś zaczaił o co w tej rozmówce chodzi ojj chyba twój translator jest hujo.. A i jesli dasz rade to przetlumacz "20:39 Dark Moort [101]: if i send 10k still friend?" |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dawać chłopaki i dziewczęta jeszcze 96 left do 4kk |
W tym wypadku nie ma znaczenia czy "Tobie, jemu, komus tam", bo tak na logike, idziesz do pierwszego lepszego znajomego/nieznajomego i mowisz "Jak zrobie to i tamto to bedziemy kumplami?" - i jak to brzmi? :baby: :baby: :baby:
@Piaty~ Zdradź może jakieś szczegóły o ile takowe znasz :P (chodzi o niespodzianke ze strony Vesz'a) |
Zapraszam do wklejania jakiś fotek do tego tematu:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=38105&page=134 xD |
Dark moort hacked?:o
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1630353 @Down Ja nabem dobije z 30 i cisniem pekowac!!! |
HRHR
Nie bede za nim plakal...:) PS. Znowu gram na Aurea :P Wczoraj 13 lvl wskoczylo dzisiaj narazie 3 xP bo testy ;PP |
Cytuj:
|
_/ Vesz
Nie potrafi zabić 60 ek z pz.
zal.swe |
14:34 Govinem [45]: ?
14:34 Tyridan [80]: czemu dark moorta 14:34 Tyridan [80]: shakowales 14:34 Tyridan [80]: ? 14:34 Tyridan [80]: krw 14:34 Tyridan [80]: kurwa 14:34 Govinem [45]: ... 14:35 Tyridan [80]: czemu 14:35 Tyridan [80]: powiedz 14:35 Tyridan [80]: coci zrobil 14:35 Govinem [45]: jak ja go haklem 14:35 Govinem [45]: ? 14:35 Govinem [45]: muzgu 14:35 Tyridan [80]: sry 14:35 Tyridan [80]: bb 14:35 Tyridan [80]: sry 14:35 Tyridan [80]: nie tu I Dark Moort doklada ze ja go ojebalem z itemow. I'm Evul Pro Hak3r? @edit Tyridan potem sie wypierał że nie ten kanał. 14:53 Dark Moort [102]: dopadne cie na rl HAHAHHAHA |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak nie ma wojny to nudno na tym servie... |
Cytuj:
Chociaż raczej nazwałbym to rzeźnią tej drugiej strony, a nie wojną. |
Cytuj:
|
Heheh ta mała szmata Dark moort z tym hackiem to tu nam kłamie pewnie jakiś payment dostał albo coś no kuurde niby hacked a cały dzien prawie online? Dobre sobie może w thais pod depo sie żali pajac głupi
|
Cytuj:
Niedługo może światło dzienne ujrzy moje nowe programowe cudo. Ci co mają konta na tej stronie *.net to powinni wiedzieć o co biega :) |
Dobre jazdy widze macie tutaj na forum :D, hahaha .
|
@up No a jak przeciez to Aurea :)
A ty widze cierpisz na bezsennosc post napisany o 2:25 moze nastepnym razem zaparz sobie ziolek ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14. |