Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Oski-Boski 09-12-2010 17:10

Wpadajcie na meeting do mnie do domu ... 8o

Dzidzia2 09-12-2010 21:52

zal ciebie nawet czytac
co 2gie slowo to "k**wa", "pier**lic", "je*ac" itp.
wez idz stad, nie wiem, nawet na forum na tibia.com, tam widze za toba tesknia :)
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=3242101

Cz4rny 09-12-2010 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mateuz (Post 2791340)
Zamknij juz ta klawiature! ja p**dole nudzi Ci sie?
Hejtujesz? k**wa napisz cos lepszego, albo chociaz cos, uslysz mnie a nie pie**dolisz farmazony jak jakis pojeb.
Internetowy napinacz co wszystko wie i wszedzie byl.
Nie znasz mnie, gówno widziales, w dupie byles, a PIER**OLISZ...
K**wa nikt Cie nie zna, nie wiedza kim wogole jestes, uwazasz sie za k**wa nie wiem kogo.
Chcesz sie popisac przez te posty jak umiesz ludzi wk**wiac z drugiego konca tego p**dolonego kraju jakim jest naród polski?
Zamknij kapuste frajerze.
Bieliny zaciagnales w kinol czy jaki h*j?
Wypie**dalaj prosto k**wa w śmietnik!!! zawsze musisz wp**dolic swoje 3 je**ane zdania do kazdego tematu na tym k*wa pier*dolonym forum tej!
Policjant sie znalazl k**wa. J**bac Cie i cala twa skorupowaną rodzine pal i mundurowych świń.
hehe

vice versa [;

pokazałeś swoją kulture, brawo!

ale o rodzinie to frajerze przesadziłeś:<

jesteś bardzo opanowany, zwłaszcza jak na studenta psychologii ;]

btw, to co nie wyszło Pawłowi, wyszło mi, a nawet nie miałem takiego celu :D

psyduck 09-12-2010 22:38

Ja sie tylko grzecznie zapytam, GDZIE BYLI RODZICE???

Oski-Boski 10-12-2010 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mateuz (Post 2791428)
Imargamie Tobie rowniez powiem z kultura... SPI3RD4L4AJ;)

Gredert widze budujesz niezle swoj wizerunek na Furorze, gdzie byles w czasach jak Spoxster, Pasterz, Taifun niszczyli frajerstwo na tym servie?
Jak biegli to kazdy mial kupe w gaciach, a kto sie boi teraz Imargama? Nikt.
Dziekuje dobranotz.

Mam bardzo dobre skille, a mimo to się go boję ;(

spowalniacz 10-12-2010 18:56

http://forum.tibia.com/forum/?action...1&pagenumber=2

OSTRA WALKA W POLSKIM HYDEPARKU, CHLOPAKI ZWIJAMY SIE Z TEGO BURDELU, ALL NA TIBIE.COM GOGO

Dzidzia2 10-12-2010 22:04

:baby:
nom jazda wszyscy (procz srurora seby) na POLSKI HYDEPARK FURORY na tibia.com :)

Cz4rny 10-12-2010 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mateuz (Post 2791428)
Imargamie Tobie rowniez powiem z kultura... SPI3RD4L4AJ;)

Gredert widze budujesz niezle swoj wizerunek na Furorze, gdzie byles w czasach jak Spoxster, Pasterz, Taifun niszczyli frajerstwo na tym servie?
Jak biegli to kazdy mial kupe w gaciach, a kto sie boi teraz Imargama? Nikt.
Dziekuje dobranotz.

niewiem gdzie byłem, prawdopodobnie nie wiedziałem co to tibia i było mi z tym dobrze.
jaki wizerunek, jako prawie nieaktywny gracz mam to gdzieś ;d

btw, duchu niespokojny, jak śmiesz mi zarzucać brak kultury?
Prywatne
Powód: Brak kultury
10-12-2010 14:06 Duch Niespokojny

do tego w poście w którym w sumie nic takiego nie napisałem :/

Dzidzia2 10-12-2010 22:17

@up
nie wnikaj i laduj pupcie na tibia.com

:baby: klik:
POLSKI HYDEPARK FURORY

Oski-Boski 10-12-2010 22:31

Też dostałem upominek od Ducha :faceoff:

monohikanin 11-12-2010 18:48

Kto to duch niespokojny ;p ?

Toffina 12-12-2010 06:33

Sałatka Chińska

Przyprawa Delikat 200 g Knorr - 4 szczypty
filet z kurczaka - 2 sztuki
kapusta pekińska - 1 sztuka
Zupka Chińska Wifon Curry Pikantna - 2 sztuki
majonez - 5 łyżek
sposób przygotowania:
2 filety z kurczaka pokroić w kostkę, obsypać Delikatem do Mięs Knorra. Następnie usmażyć. Makaron z 2 zupek pokruszyć w miseczkę, dodać wszystkie przyprawy z środka i zalać szklanką wrzątku. Pozostawić oba produkty do wystygnięcia. Kapustę Pekińską pokroić. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem. Sałatka gotowa. Smacznego.

Oski-Boski 12-12-2010 10:42

Daj na jajecznice. ^^

Toffina 13-12-2010 05:01

Przepis na jajeczncie.

Składniki na Jajecznicę dla 2-3 osób.
6-8 jaj
pęto tłustawej kiełbasy plus boczek (nie ma boczku pod ręką może być sama kiełbasa)
1 średnia cebula
1 duży lub dwa mniejsze pomidory
ew. ząbek czosnku
szczypiorek
sól, pieprz, ostra i słodka papryka
tłuszcz do smażenia (oliwa będzie chyba najlepsza)

Przepis:
Zanim weźmiemy się do smażenia jajecznicy dobrze sobie pokroić kiełbasę i ewentualny boczek, cebulę, pomidory i szczypior.

Kiełbasę i boczek (jeśli używamy) kroimy w kostkę i wrzucamy na patelnię z odrobiną oliwy i rozgniecionym ząbkiem czosnku. Ja lubię dobrze wysmażoną kiełbasę więc ogień daję spory i co jakiś czas mieszając czekam aż się ładnie wysmaży. Gdy kiełbasa i boczek będą już prawie OK, czyli takie jakie lubimy, dorzucamy pokrojoną w kostkę lub cienkie piórka cebulę. Gdy ta ostatnia się zezłoci, dodajemy jajka i bełtamy. Gdy jajka się lekko zetną, dodajemy pokrojone w kostkę pomidory. Lubię jajecznicę z pomidorami jędrnymi i lekko ciepłymi więc wrzucam je tak na minutę, dwie przed końcem smażenia. Całość doprawiamy solą, pieprzem i paprykami a na koniec, już po zdjęciu z ognia intensywnie posypujemy szczypiorem. Smacznego.

Jajecznicę po wiejsku (lub chłopsku - jak kto woli) możemy jeść z pajdą chleba wprost z patelni lub, w wersji bardziej eleganckiej, nakładać na talerze ze stojącej na środku stołu patelni.

SMACZNEGO. WPIEERRRRRDAAAAAAALAJ !

_Snorlax_ 13-12-2010 22:56

dzieki za przepis
pojadlem sobie, prosilbym teraz o przepis na herbate chce mi sie pic =/

baj de wej
pokonalem furora - czyt. spocil sie

Toffina 14-12-2010 01:42

Herbata kojąca

Herbata kojąca

2, 3 świeże listki mięty,
2, 3 świeże listki melisy,
1/2 łyżeczki startej skórki cytryny,
łyżeczka miodu,
kilka goździków.

JAK PRZYRZĄDZIĆ:
Wszystkie składniki umieścić w kubku i zalać wrzątkiem. Przykryć i odczekać ok. 5 minut.

NA ZDROWIE !

Kojotus 14-12-2010 19:05

2036 kont żegna się z grą
Jak informuje Tibia.com:

Cytuj:

W dniu dzisiejszym, 2036 kont zostało wykluczonych z gry za używanie nielegalnego oprogramowania. Zostały one wykryte przez nasz automatyczny system, więc wszelkie odwołania nie będą brane pod uwagę.
NeoBot wykrywalny :confused:
"Każde imperium kiedyś upada"
N.Davies

Dzidzia2 14-12-2010 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jerrry (Post 2792024)
Gdybyś debilu nie zauważył, to i tak 70% używających botów, nadal używa elfa. Więc nie wmawiaj ludziom, że neobot jest wykrywalny. Bo aktualnie jeszcze nie jest

gowno wiesz
elf nie istnieje

spadac na hydepark na tibia.com chyba ze sie boicie tam o tym rozmawiac :> xD

Kojotus 15-12-2010 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jerrry (Post 2792024)
Gdybyś debilu nie zauważył, to i tak 70% używających botów, nadal używa elfa. Więc nie wmawiaj ludziom, że neobot jest wykrywalny. Bo aktualnie jeszcze nie jest

Jesteś bardzo niekulturalnym człowiekiem. Jasną sprawą jest, że w internecie każdy może się wyżyć, rozładować, pokazać co za mocarz siedzi w jego wnętrzu...
Nie mam pojęcia czy sam robiłeś badania, czy robił je za ciebie może OBOP, ale ciężko mi uwierzyć, że aż 70% graczy używa botów, a tym bardziej elfbota (który jak wiem nie jest już aktualizowany i nie ma możliwości używania go pod najnowszą wersję Tibii).
Druga sprawa, czy Ja wmawiam ludziom, że 'neo' jest wykrywalny? Nie, ale z uzyskanej informacji o 2 tysiącach zbanowych kont wnioskowałem, że pewna część osób, które otrzymały ów 'bana' używało neobota, co może świadczyć o tym, że neobot jest wykrywalny przez 'skaner CipSoftu', co oznacza, że nieuchronnie zbliża się koniec ery botowania, gdyż coraz to nowsze programy ułatwiające grę są wykrywalne.
W stwierdzeniu, że 'aktualnie jeszcze nie jest' jest troszkę nieprawdy, gdyż znam kilka osób, które używają ów programu i część z nich otrzymało bana.

No cóż, nadal możesz tkwić w swoim błędzie i nadal możesz obrażać ludzi... ale kogo to obchodzi.
Ja wyraziłem swoje zdanie i na tym koniec.

Pozdrawiam.

Cz4rny 15-12-2010 00:16

jak ktoś umie botować to bana nie dostanie [;
mówili, że za samo włączenie ng jest ban i co?
pół roku jechałem na ng jak już był ten system
potem hmm miałem elfa i nic ;d
troche banów sie posypało po ludziach, ale ci którzy mieli botować botowali i botują dalej ;d

boty sie nigdy nie skończą, pozatym moim zdaniem gdyby ich nie było byłoby dużo mniej osób online

czemu?

troche botów by odpadło, a ludzie którzy kiedyś odeszli gdyż im boty przeszkadzały do obecnej tibii z pewnością nie wrócą

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:09.