![]() |
|
No wiem co to jest wand albo rod gralem już postaciami magicznymi
Ale tą postac mam jako UH makera i level magiczny tej postaci mnie nie ochodzi . teraz szybko wbijam 4 level magiczny bo od takiego sa Uhy i robię Uhy I nie musicie sie czepiac mojej taktyki Moja postac i ja nią gram // A tak wogule szukam stałego Kupca moich UH |
@up
Rotfl Ty jesteś na prawdę taki głupi, czy tylko udajesz? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
raczej to 1 jestem serio głupi . A level magiczny szybko zrownam z levelem bo bede ciągle robił Uhy pod depo |
czegoś tu nie czaje ,robi uh-makera i che wbić 4 m lvl ale to jest potrzebne do używania run a nie do robienia ,poza tym jedzie na bocie i nawet nie umie tego zamazać porządnie (np. brązowy bp)
|
Cytuj:
Ehh A bota to tylko do zbierania Lootu uzywam i ciebie to nic nie obchodzi |
gora bedizesz non stop robil uhy pod dp nie majac soula ;>
|
Nie obrazajacie go !! :D Dziciakowi kumpel zrobil cave bota i zostawial go na rotach tylkko nie powiedzial ze moze cwiczyc magic lvl :D to jest moja opinia:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
|
|
|
"Sir Coy" is BACK
Gratz wszystkim lvl i lootów :)
tutaj screenick efeków 2 dni gry na mainie.... POZDRO ! dla wszystkich starych kumpli Sir Coy'a (<<IS BACK>>):cup: http://foteka.pl/full/15cb0bee30cf50...95337d973a.jpg |
@Gora_55:
Ty jesteś "Idjotom" każdy wie że botujesz :) juz nie raz Cie ubiłem bb./ @topic: Gz all ss i lootów :) |
Bravo !
Bravo ! Bravo ! :D
Gz lvl'ów advance'ów i loota :o Tak dalej ;D |
Back.
|
Need kogos kto expi na skrzatach :P Poprostu needuje holy orchidy i bym chetnie kupowal :P Jak ktos ma niehc napisze here albo na prv ja sie odezwe :)
|
Cytuj:
aha apropo to gralem wtedy :) |
Jak wspominamy historczyne czasy to jo wom powiem, że za moich czasów w Tibi 1,5 było tak fajnie szło nawet sumonowac Demony !. . . (no coment) Ludzie obudzcie sie jest 8,0 tibia 2007 rok ! Halo !
|
Cytuj:
Niedługo Cię przegonie :D:DB):p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:26. |
|