![]() |
TGK nigdy sie nie pożegna z titanią tak samo jak i Piec sie nigdy nie wypali ;) poprostu skupiliśmy się na czymś ważniejszym niż bycie online, robienie questów czy tam expienia.. Merlin wracaj do swoich kumpli z pod dp carlin i dalej rozmyślaj dlaczego ten i tamten sie dziś nie zalogował i przestań nam tu spamować.
@@@Pawello hahah XDDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
|
Jak wy to zrobliliście z tym Fizz Stanexem?Pogratulować Raxxelowi ale przynajmniej się ubawiłem.
|
To z kim Fizz jest, bo nie kminię :<
|
No kurwa 2-3 razy zparalizowany okolo 10 osob za mna jakzykle konczace sie t-ringi XD i Ratujacy mnie Joel to była rozwrywka której potrzebowałem na noc :P a co mi sie podobało Seqz net kickiem i uhające go 5 osob przyczym pada Rosteini 2 more xD a potem Ue od Arturi i jego ban XD ale pompa :D
Nie wiem ile było nas było kolo 28 was kolo 40 + jeszcze z 20 noobow odwas jak nie wiecej omg masakra skąd wy tych ludzi bierzecie mama,tata i brat? XD ale były jaja thx good fight teraz można isć spać. |
Cytuj:
|
http://img153.imageshack.us/my.php?i...500x500to2.jpg
http://youtube.com/watch?v=rZBA0SKmQy8 THIS IS SPAAAAAAAAAAAAAAAAAARTA |
Scroop masz nasrane w Bani tak samo ten co domnie dzwonił i sie pytał o łupie rzeczy ale zniego pompe miałem i udawałem że niewiem oco chodzi XD AHusahsas
Obudził mnie :< Pegon Kobajashi kogo wy nabrać chcecie ja pierdole XD Widaćże kumpli na rlu nie macie albo niemacie Rl Lifa XD żeby pytać innych jak tam leci :P |
Cytuj:
xD |
Cytuj:
|
Scroopy prawie!!!
|
Hahahaha Drom zaczyna usuwac moje posty XDDDDDD Czyzbys mial dromie ciagle do mnie zal?xD
|
Vilum, naprawde uwazasz ze ten temat na tibia.com byl potrzebny/zabawny/sprawil ze jestes bardziej pro? Serio, to poprostu glupie :Z
|
Vilum, aż ŻAL (rzadko tego słowa używam, ale teraz było ono niezbędne :)).
|
oj tam zaraz żal! Udal mu sie zarcik HE - HE! Co nie Xiro? xDDD
|
Cytuj:
Vilum szuka nowego partnera dlatego ten post był potrzebny, poprostu vilum nie chce se przypału zrobić jak zacznie świrować np. z emzym teraz a on by go wyzwał od pedałów xDDDDDDDD |
Cytuj:
Koziiiiiiiiiii! KOOOOOOOZIIIIIIIIIIIII! |
N/c
o byl joke typu Kozi ? to może być The Pall Xd albo Otwieram depo patrze pozar a nieee to wand of inferno "made by Vaxefuve" |
wypiszcie wszystkie fragi xd
|
jakis battle?:P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31. |