![]() |
|
Huxego i tak byscie nie ubili taka prawda, bo watpie zebyscie mieli takie sd combo
|
Cytuj:
|
Jinikao
a poza tym on ma bota na uhy Feav: mimo iz jestem tylko strzelaczem kamykow naglej smierci i lecze od czasu do czasu kogos, pozwole sobie jedank na wypowiedz: Juz dawno chcielismy to zaproponowac |
@Jinikao - Niema juz chyba takiej osoby na tym servie ktorej bysmy nieubli , jak nie na 1 combo to na
2-3 rundy za 2k sie nie uhnie : ) a dzisiaj nikt go nie uhal:P Neztas czemu potem przy pz stales i nie chciales nas bic?;d |
A jakby tak BT robiło gdzieś mass loga. Zabijają tam z dwie osoby. Huxy i ziomy przylatują żeby pozabijać lowlvli, a tutaj drugi mass log, z tą jednak różnicą, że przeprowadzany jest przez Wrath :]. Jak ktoś sądzi, że pomysł jest głupi niech rzuci kamieniem... Byle nie we mnie.
|
No to zrobicie cos zebym sie zdziwil xDD ale tak co ja nie padne ;p
|
Cytuj:
2. Nie padniesz bo oni sie zesraja w tym czasie tak jak dzis Huxy ktory sie uhal od vortexow ^^ |
dobry pomysl tylko kto sie na to odwarzy ?malo chetnych tutaj osob..
|
Koleżanki i koledzy czyżby reset Iridii nastąpił? OMG oby to nie była prawda bo nam fragi cofnie :(.
|
Ja to bym nie plakal z tego powodu :D:D
|
Dajta jakieś camy z tych waszych akcji plz:P
|
Chlopaki powoli zaczynaja robic wmv... Wmv bedzie dostepne dla wszytskich.
|
ema szymek (jinikao)widze ,ze jestes dostepny na forum ;;; lecisz zemna i z kaikao na browara ?!
uu afker nie to nie to s*******aj ! |
@Bongo - Ok udowodniliscie ze macie SD power... Ale udowodnijcie tez ze potraficie kogos z animy zabic ;) to nie powiem na was nic i zasponsoruje troche ;)Nie zabijajcie random ludzi ,to bez sensu ubijac nic niewinnych polakow... Dla was pewnie liczy sie frag, a nie lepiej by byli np Anima Libera - Bongo Team - 0:2 ? Wtedy was bede popierac! Zobaczcie Szwedzi jak pkuja to biegaja po polaczkach i brazylach , a nie szwedach, my po polakaach... i to nas niestety rozni.
|
no niestety..
powinniscie zrobic war bongo team vs gildia mewtu wiecej dzialacie niz nasi ale spokojnie poczekamy zobaczymy XD |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
BTW zabilismy 44 ek knight shade tzreba ich juz w zarodku zanim zaczna botowac na scarabach @ ta huxy taki pro na forum tlyko jest jak go banda nubasow zaczelka bic to mu z 2 bp uh poszly haha kolujmy kase na sdki a bedzie dobrze |
mysle ze Bongo juz udowodnilo swoja sile zabijajac m.in. Perkosa i teraz zmienia swoje cele, chociaz kto ich tam wie ;>
Berger ma troche racji, zeby nie powiedziec 'jak zawsze' :p |
Cytuj:
|
jezu ja nie wiem jak wy mozecie tak polacy polakow zabijac po prostu slabo mi sie robi jak to widze
|
Cytuj:
jak Ci sie robi slabo to sobie usiac |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:51. |
|