![]() |
|
Cytuj:
@up trollino |
Może ktoś podac sensowny powód dlaczego [CHAR]Vuaevo Bruth[/CHAR] jest poza gildią [GUILD]Vision[/GUILD]?
|
Ma Invita do Triady,zeby to nie był spy.
|
Cytuj:
|
kazdy z pastuchow ogarnia :] a axemaster jest jak spoxter... czai ta gre jak malo kto:] great pvp... ale z loyalnoscia troche hu**** :]
|
Cytuj:
a pasterz zawsze byl lojalny do tych do ktorych powinien |
Cytuj:
|
Z tego co pamiętam to Spoxster jakoś zajebiście nie ogarniał. Padł na ~~30-40 lvlu bo chciał zobaczyć co jest na dvarf hell, padł od Fett Fornaid,Imargam prawie solo go zajebał na 120 lvlu, a na battle Spoxster vs Taifun grał nim Nemtor albo ktoś z tamtej ekipy.
|
Cytuj:
Wurzel?? Miller?? jakies inne typy;> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Właśnie poszedłem na GS island, po 3 min zaczęły się mega lagi, na lagu wleciałem do dziury gdzie sporo gówien było zloorowanych, padłem albo na lagu albo na combo (alkohol też troche spowolnił mi reakcje). Jak chciałem biec po zwłoki to część serverów powyłączana i nie mogłem się na furore zalogować, na szczęście Triondusis był na GS island i odzyskał mojw zwłoki :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Drugi polak z 200 lvlem, pierwszy 200 lvl na Novej. Stanał ze swoja duzo slabsza ekipa do wojny przeciw całej śmietance serwera, również przeciw swojemu rl - Millerowi :D Mało tego, z poczatku dostawali baty, Slayer spadł z 226 ba 220 lvl, dostawali baty a mimo to wychodzili regularnie na bitwy a teraz nawet nieźle sobie radzą ;p Ahh te wojny na Novej ;P A co do historii, powie ktos jak to dokladnie było z "bitwa" Taifun vs Spoxster ? |
Cytuj:
gdy rządziło Vision grało 300-400 osób, a od kiedy Triada to pyka 600 wtedy nie miałem lagów, a teraz są regularnie w późnych godzinach popołudniowych gdy serwer jest przeciążony np. starsze serwery typu Danubia...tam nie mam lagów przy 800 chłopa, moim zdaniem albo są usytuowane w innym regionie albo obsługuje je lepszy sprzęt |
Niedawno był TS zwiazany z obciazeniem serwerow, w tym upie wprowadza ten nowy system ? Podobno nawet przy 1500 graczach było looz na tescie ;p
|
Wracajac do Pasterz~~ mowicie ze byl nielojalny z tego co wiem byl LOJALNY : Thellion Xentexis Xareta etc. :]:]
|
Taa zawsze byl z nimi i byl im lojalny wiec co wy pier... ?
|
@up Sivy nie przeklinaj -.- Co bylo minelo teraz wazne zeby sie trzymali razem a furora bedzie normalnym servem.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:33. |
|