Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Proszewas 12-11-2007 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Salarigoth (Post 1742842)
11 vs 30 lol.
Jak bylo duss vs sunblade (przed zrokowaniem spoxa)
Wystarczylo nas 10 vs 8 i rozpierducha byla , a teraz to dla mnie nie jest wojna tylko bitwa o expowisko =>

a czym ma być innym jak nie bitka o exp?? (no chyba ze ktoś kogoś zabije i wtedy masz wojne o ziomka ; pp)

@up
trollino

Yayka 12-11-2007 23:39

Może ktoś podac sensowny powód dlaczego [CHAR]Vuaevo Bruth[/CHAR] jest poza gildią [GUILD]Vision[/GUILD]?

DuRi_Zmc 12-11-2007 23:44

Ma Invita do Triady,zeby to nie był spy.

blantoholixxx 13-11-2007 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Asterix-BDG (Post 1742873)
Nie gram na furorze, lecz odczasu do czasu poczytam co sie tam dzieje .
Zauwayliscie ze gdzie jest Pasterz~~ ci "ogarniaja":o:p

DOBRZE MOWISZ ZIOMEK I TO JEST PRAWDA

Firenzik 13-11-2007 00:26

kazdy z pastuchow ogarnia :] a axemaster jest jak spoxter... czai ta gre jak malo kto:] great pvp... ale z loyalnoscia troche hu**** :]

blantoholixxx 13-11-2007 00:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Firenzik (Post 1743300)
kazdy z pastuchow ogarnia :] a axemaster jest jak spoxter... czai ta gre jak malo kto:] great pvp... ale z loyalnoscia troche hu**** :]

spoxter nie ogarnia wcale tej gierki tak dobrze
a pasterz zawsze byl lojalny do tych do ktorych powinien

Kasi'yaa 13-11-2007 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Firenzik (Post 1743300)

Jak wedlug Ciebie Spoxster ogarnia w ta gierke to zobacz na dedy Gohana Obliviona lepiej ! HAHAHB)

Diablord 13-11-2007 00:46

Z tego co pamiętam to Spoxster jakoś zajebiście nie ogarniał. Padł na ~~30-40 lvlu bo chciał zobaczyć co jest na dvarf hell, padł od Fett Fornaid,Imargam prawie solo go zajebał na 120 lvlu, a na battle Spoxster vs Taifun grał nim Nemtor albo ktoś z tamtej ekipy.

Firenzik 13-11-2007 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez blantoholixxx (Post 1743314)
spoxter nie ogarnia wcale tej gierki tak dobrze
a pasterz zawsze byl lojalny do tych do ktorych powinien

ale jednak wybija sie z reszty... ale nie byl dla tych ktorzy mu zaufali... i taki maly off top: kogo uwarzacie za legende tibii??
Wurzel??
Miller??
jakies inne typy;>

Kasi'yaa 13-11-2007 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Firenzik (Post 1743334)
ale jednak wybija sie z reszty... ale nie byl dla tych ktorzy mu zaufali... i taki maly off top: kogo uwarzacie za legende tibii??
Wurzel??
Miller??
jakies inne typy;>

Z tego co pamietam to Taifun chcial sie go pozbyc po wygranej war;) Moge sie oczywiscie mylicB)

Firenzik 13-11-2007 01:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasi'yaa (Post 1743336)
Z tego co pamietam to Taifun chcial sie go pozbyc po wygranej war;) Moge sie oczywiscie mylicB)

oni sie od poczatku nie lubili... albo dopiero po zrookowaniu... hmmm <mysli> ;p

Diablord 13-11-2007 01:13

Właśnie poszedłem na GS island, po 3 min zaczęły się mega lagi, na lagu wleciałem do dziury gdzie sporo gówien było zloorowanych, padłem albo na lagu albo na combo (alkohol też troche spowolnił mi reakcje). Jak chciałem biec po zwłoki to część serverów powyłączana i nie mogłem się na furore zalogować, na szczęście Triondusis był na GS island i odzyskał mojw zwłoki :/

Kasi'yaa 13-11-2007 01:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 1743359)
Właśnie poszedłem na GS island, po 3 min zaczęły się mega lagi, na lagu wleciałem do dziury gdzie sporo gówien było zloorowanych, padłem albo na lagu albo na combo (alkohol też troche spowolnił mi reakcje). Jak chciałem biec po zwłoki to część serverów powyłączana i nie mogłem się na furore zalogować, na szczęście Triondusis był na GS island i odzyskał mojw zwłoki :/

Ostatnio cos internet od*******a.....

wrogonastawiony 13-11-2007 06:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Firenzik (Post 1743334)
Wurzel??
Miller??
jakies inne typy;>

Undead Slayer ?!
Drugi polak z 200 lvlem, pierwszy 200 lvl na Novej. Stanał ze swoja duzo slabsza ekipa do wojny przeciw całej śmietance serwera, również przeciw swojemu rl - Millerowi :D Mało tego, z poczatku dostawali baty, Slayer spadł z 226 ba 220 lvl, dostawali baty a mimo to wychodzili regularnie na bitwy a teraz nawet nieźle sobie radzą ;p Ahh te wojny na Novej ;P

A co do historii, powie ktos jak to dokladnie było z "bitwa" Taifun vs Spoxster ?

neutral.forum.fighter 13-11-2007 06:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasi'yaa (Post 1743362)
Ostatnio cos internet od*******a.....

ja Ci powiem ze to jest wina internetu

gdy rządziło Vision grało 300-400 osób, a od kiedy Triada to pyka 600 wtedy nie miałem lagów, a teraz są regularnie w późnych godzinach popołudniowych gdy serwer jest przeciążony
np. starsze serwery typu Danubia...tam nie mam lagów przy 800 chłopa,
moim zdaniem albo są usytuowane w innym regionie albo obsługuje je lepszy sprzęt

wrogonastawiony 13-11-2007 08:03

Niedawno był TS zwiazany z obciazeniem serwerow, w tym upie wprowadza ten nowy system ? Podobno nawet przy 1500 graczach było looz na tescie ;p

Asterix-BDG 13-11-2007 09:03

Wracajac do Pasterz~~ mowicie ze byl nielojalny z tego co wiem byl LOJALNY : Thellion Xentexis Xareta etc. :]:]

Nelvotta 13-11-2007 09:29

Taa zawsze byl z nimi i byl im lojalny wiec co wy pier... ?

Tucz 13-11-2007 10:04

@up Sivy nie przeklinaj -.- Co bylo minelo teraz wazne zeby sie trzymali razem a furora bedzie normalnym servem.

blantoholixxx 13-11-2007 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tucz (Post 1743454)
@up Sivy nie przeklinaj -.- Co bylo minelo teraz wazne zeby sie trzymali razem a furora bedzie normalnym servem.

Powiem wam tak Furo bedzie normalna jesli Rl'e ludzi z triady nie beda sobie za duzo wyobrazaly , bo czesto jest tak ze wydaje im sie ze moge duzo wiecej niz ci prawdziwi co walczyli w wojnie , i przez to jest najwiecej problemow . Wiec tera do was RL'i nie kozaczcie to bedzie dobrze

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:33.